Obavestenja po uglovima, double tap to open nemoguc i sl?Što uništen, šta mu fali?
To nije resenje jer se promeni i nacin obavestenja van AOD-a. Tako da se time jedno popravi, a drugo pokvari.U Lock Screen Notification stavi na Cards, pa će ti biti po sredini.
Isuse kao da im to sve ne piše na kutiji već! Garant davali greškom veće memorije, nisu hteli da proveravaju pa ih neko spržio 😂Lepe tacno koji je model, boja...
To je datum proizvodnje baterije..Nesto puno ostalo na zalihama telefona. I moj je bio iz ‘24g.
Tako isto je bilo kada sam uzeo ip16pm od njihSve što sam kod njih uzeo ove godine tako je pisalo, dva telefona, sat...
Не бих се баш могао сложити са тобом, 2 различита стакла сам пробао и резултат је тај да ми је откључавање отиском прста тренутно искључено 😅Na S25 Ultra otisak prsta preko zaštitnog stakla radi odlično (bilo kakvo ) ali problem je ta refleksija 'ko ogledalo *** 😑 .... Čuo sam ovde za Samsungovu foliju a pitam se da li postoji neko zaštitno staklo koje bi smanjilo ovo - a ne bih da ga koristim bez zaštite za ekran . 🤔 Pffff
Pa ne znam 🤔 , da pitamo nekog ko je stavio WSD🤔@zoreli_ whitestone dome mozda?
Ja čim sam ga otpakovao otišao ovde kod mene u lokalnu radnju , uzeo Nilkin futrolu i neko obično "staklo" od 300 din. i na njemu otisak prsta savršeno radi i to bez "pojačanja osetljivosti na dodir"Не бих се баш могао сложити са тобом, 2 различита стакла сам пробао и резултат је тај да ми је откључавање отиском прста тренутно искључено 😅
Između S24U i S25U nema niti ja vidim neke razlike u skrolovanju /radu / fluidnosti ... Za bateriju i kameru ti još ne mogu reći ali narednih dana uporediću .Ajde neko ko bi pomogao a ko je prešao sa s24 ultra neka kaže koje su stvarne razlike između s25 ultra i s25 ultra i realnom radu pošto se evo lomim između s24 ultra i s25 ultra, realna razlika u bateriji, kameri manje više, ali sveobuhvatnom radu itd?
Uključujete ili ne Hdr opciju prilikom snimanja video zapisa?
Kasne notifikacije? Je sam to primjetio u posljednje vrijeme na na S21+. Kada se oglasi pogledam i vidim da je poruka bila prije 20 minuta, na primjer.Da li nekog jos zeza viber i notifikacije ? Pisao sam vec o tome i izgleda da je do vibera jer i na drugim tel isto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari