strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 665
Jesam, ali sam posle video na dnu paypal homepage da daje da se menja lokacija, tako da ne bi me iznenadilo da i ne mora VPN.
Uspeo sam da resim sve prethodne korake, ali sam zakucao na istom mestu kao i ti za 16 Pro. Jel nasao iko rešenje kako ovo progurati?Pokusavam aktivirati AC+ za 16PM, ali mi trazi karticu iako imam vise nego dovoljno na nalogu. Ne razumem zasto ne skida sa njega, Ne znam u cemu je sada problem jer sam u proslosti lako aktivirao isti za 14 i 15PM kao i za AW8.
Da, ali dugo nisam ništa kupovao a sad mi ne dozvoljava, samo me šalje na onu stranu sa kreditnom karticom i fiktivnom adresom na Aljasci add payment. Ne mogu da dodam moju karticu jer ne mogu da je verifikujemKupiš gift karticu iz Apple Store aplikacije na telefonu, ali mislim da to već znaš 😃
Kao što si video. Ne može više. Mora neko sa Američkom karticom da ti plati barem prvi put ili Pay pal Američki. S našom karticom svakako ne može, a gift karticom ne možeš da aktiviras više AC+.Da li je neko probao da uzme Ac+ trebalo bi da uzmem Iphone uskoro vidim na temi da se nesto promenilo za nase kartice.
И ја могу да потврдим ово.Kao što si video. Ne može više. Mora neko sa Američkom karticom da ti plati barem prvi put ili Pay pal Američki. S našom karticom svakako ne može, a gift karticom ne možeš da aktiviras više AC+.
Ides na paypal.com, odabereš US i dalje pratiš korake. US broj na koji će doći kod i random adresa (npr nekog hotela) i to je to. Povežeš svoju karticu i povlacice direktno sa te kartice pretplatu. Kod mene je tako povezan paypal sa US Apple nalogom.Ništa onda hajde neko tuttorial kako sve to odraditi, pa da ljudi mogu lepo da teraju dalje gde su stali![]()
guglaj receive SMS online i izbacice ti bezbroj servisa, sto besplatnih sto plaćenih.Где се могу наћи ти сервиси за примање СМС кодова?
+1. Uskoro me čeka kupovina iPhone-a, pa molim velikodušnog kolegu @iOS da na bazi informacija koje je dostavio član S03 napravi tutorijal kako iz Srbije kupiti AC+, sada, kada je dobri stari Apple stavio rampu na dosadašnji workaround. Unapred zahvalan :fantom:Ništa onda hajde neko tuttorial kako sve to odraditi, pa da ljudi mogu lepo da teraju dalje gde su stali![]()
Zašto samo za prvo placanje? Vuci će ti svako naredno placanje sa PayPala, odnosno tvoje kartice, tako da nema potrebe za gift cards više.Suština je ista, jedina razlika je što se za prvo plaćanje koristi PayPal koji je američki
Ja sam svoj nalog napravio 2019. i još nikada mi nista nisu slali na broj jer sam označio da mi svi kodovi stižu isključivo na mailTakođe mi je pravljenje američkog PayPal naloga preko privremenih sms brojeva nesigurno pošto ne znam šta raditi ako neko od njih, u nekom trenutku, poželi proveru naloga preko sms poruke i šifre koju šalju, ali to je moje nagađanje i ne tvrdim da je ispravno 😃
If you have AppleCare and your iPhone battery holds less than 80 percent of it’s original capacity, you are eligible for a battery replacement at no additional cost.
Kako je svučete na 80% 🥲 Meni zakovala na 92% a osećaj je da je mnogo oslabilaPisalo je i piše i dalje na Apple sajtu da se menja kad je ispod 80% uz Apple care 😃
Svakako ga pregledaju i testiraju 😃 Ako testovi pokažu da je za zamenu, a procenat je daleko veći od navedenog, zameniće je 😃
Pre vise od godinu dana odnet u Promobi na zamenu baterije i samo ih pozvao telefonom da vidim kad je zgodnije da se donese telefon 😃
Puni ga redovno od 0 do 100, preko noci, mozda odradi i fabricki reset i sigurno ce pomoci. Burazer je koristio moj IP15 koji je dobio sa 100% i za 4 meseca tako sto ga je punio preko noci je uspeo da ga spusti na 90%, dok meni vec 3 meseca koji ga punim na 40-50 do 80% nikako ne pada, a proslo je 150 ciklusa.Kako je svučete na 80% 🥲 Meni zakovala na 92% a osećaj je da je mnogo oslabila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari