Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

Jesam, ali sam posle video na dnu paypal homepage da daje da se menja lokacija, tako da ne bi me iznenadilo da i ne mora VPN.

Pokusavam aktivirati AC+ za 16PM, ali mi trazi karticu iako imam vise nego dovoljno na nalogu. Ne razumem zasto ne skida sa njega, Ne znam u cemu je sada problem jer sam u proslosti lako aktivirao isti za 14 i 15PM kao i za AW8.
Uspeo sam da resim sve prethodne korake, ali sam zakucao na istom mestu kao i ti za 16 Pro. Jel nasao iko rešenje kako ovo progurati?

Prilozi

• IMG_1397.jpeg
    IMG_1397.jpeg
    277.5 KB · Pregleda: 74
Biće da su nam stali nogom na vrat :) Rešenje: Pozvao prijatelja u Americi, covek mi dao da platim njegovom karticom i eto… Ako neko resi rebus drugacije, javljajte ostalima :)

25. Juna sam još uspeo lako da kupim AppleCare+ with Theft & Loss (samo dva klika / iP 16), ali kad sam opet probao 28. Juna da kupim (na isti način) za MacBook Air i za iPhone 16 PM nisam uspeo. Morao sam da zamolim poznanika iz USA da mi kupi (prva uplata/mesec,) sa USA karticom, ali drugi mesec je skinuo sa mog "gift card" balansa...

Nadam se da ce i tako ostati.

Дефинитивно су променили систем. Без америчког пејпала или америчке картице, не може се више узети АС. Евентуално да вам неко са картицом уплати преко сајта, са својом билинг адресом. При томе, кад се заврши куповина, сад се ради нека верификација да се се АС повеже са вашим account-ом па морате ставити билинг адресу куповне картице на ваш налог.

Мени је тако рођак из Америке одрадио, а видећемо следећег месец хоће ли скидати са налога.

Kupiš gift karticu iz Apple Store aplikacije na telefonu, ali mislim da to već znaš 😃

Kupiš gift karticu iz Apple Store aplikacije na telefonu, ali mislim da to već znaš 😃
Da, ali dugo nisam ništa kupovao a sad mi ne dozvoljava, samo me šalje na onu stranu sa kreditnom karticom i fiktivnom adresom na Aljasci add payment. Ne mogu da dodam moju karticu jer ne mogu da je verifikujem

Kroz aplikaciju kupi, nikad kartica nije mogla da se doda već se koristila za plaćanje. U aplikaciji možeš da označiš i da platiš preko Apple Pay sistema.

Ako ti to ne ide, kupi preko Amazona gift karticu koju šalju na mail adresu 😃

Danas stigao mejl sa računom za AC+ za Watch SE. Do sada je bio 2.49$ mesečno, ovaj mesec su skinuli 1.99$. Ne mogu da verujem da je u današnje vreme nešto pojeftinilo…

Da li je neko probao da uzme Ac+ trebalo bi da uzmem Iphone uskoro vidim na temi da se nesto promenilo za nase kartice.

Da li je neko probao da uzme Ac+ trebalo bi da uzmem Iphone uskoro vidim na temi da se nesto promenilo za nase kartice.
Kao što si video. Ne može više. Mora neko sa Američkom karticom da ti plati barem prvi put ili Pay pal Američki. S našom karticom svakako ne može, a gift karticom ne možeš da aktiviras više AC+.

Jedino što možemo je da zamolimo ako neko na forumu ima U.S karticu i voljan je da izlazi članovima u susret (naravno ozbiljnim i starim članovima pod nekim kriterijumima) pa da se toj osobi uplati novac na neki već način… Samo za tu prvu uplatu, pa posle ide valjda sa gift kartice… Svakako je škakljiva tema ili možda bolja opcija da se napravi neki Američki Pay pal sa istom svrhom pa da se pomažemo…

PayPal US je vrlo lako otvoriti. Jedino što je “komplikacija” jeste da je potreban US broj telefona, ali to se nabavi online (online servisi za primanje SMS koda) za manje od 1$.

Ništa onda hajde neko tuttorial kako sve to odraditi, pa da ljudi mogu lepo da teraju dalje gde su stali :)

Ništa onda hajde neko tuttorial kako sve to odraditi, pa da ljudi mogu lepo da teraju dalje gde su stali :)
Ides na paypal.com, odabereš US i dalje pratiš korake. US broj na koji će doći kod i random adresa (npr nekog hotela) i to je to. Povežeš svoju karticu i povlacice direktno sa te kartice pretplatu. Kod mene je tako povezan paypal sa US Apple nalogom.

Где се могу наћи ти сервиси за примање СМС кодова?

+1. Uskoro me čeka kupovina iPhone-a, pa molim velikodušnog kolegu @iOS da na bazi informacija koje je dostavio član S03 napravi tutorijal kako iz Srbije kupiti AC+, sada, kada je dobri stari Apple stavio rampu na dosadašnji workaround. Unapred zahvalan :fantom:

Vrlo rado bih napisao, ali ja ne znam, tačnije nisam odradio, ovu proceduru sa pravljenjem američkog PayPal naloga 😃 Suština je ista, jedina razlika je što se za prvo plaćanje koristi PayPal koji je američki, a to mi je najškakljivija stvar u celoj priči. Pošto to nije po propisima PayPal-a, a može da prođe i verovatno da traje tako dok nekom od njih ne dune u glavu da ukida takve naloge, nemam želju da takav nalog vežem za glavni Apple account 😃 Takođe mi je pravljenje američkog PayPal naloga preko privremenih sms brojeva nesigurno pošto ne znam šta raditi ako neko od njih, u nekom trenutku, poželi proveru naloga preko sms poruke i šifre koju šalju, ali to je moje nagađanje i ne tvrdim da je ispravno 😃

Može jedino u varijanti novi američki Apple account koji je isključivo za Apple Care kupovinu, ali ima i tu začkoljica 😁 Ako neko hoće Apple One uslugu, onda, koliko znam, još uvek nema mogućnosti da se menja glavni Apple account na telefonu, satu ili kompu, preko koga je to kupljeno 😃

U slučaju da hoćete da pokušate sa američkim PayPal-om, @S03 je napisao 😃

Kad se definitivno iskristališu stvari, slažem se da treba kratak tutorijal da se ne ponavljaju stalno ista piranja oko toga 😃

Suština je ista, jedina razlika je što se za prvo plaćanje koristi PayPal koji je američki
Zašto samo za prvo placanje? Vuci će ti svako naredno placanje sa PayPala, odnosno tvoje kartice, tako da nema potrebe za gift cards više.
Takođe mi je pravljenje američkog PayPal naloga preko privremenih sms brojeva nesigurno pošto ne znam šta raditi ako neko od njih, u nekom trenutku, poželi proveru naloga preko sms poruke i šifre koju šalju, ali to je moje nagađanje i ne tvrdim da je ispravno 😃
Ja sam svoj nalog napravio 2019. i još nikada mi nista nisu slali na broj jer sam označio da mi svi kodovi stižu isključivo na mail

Da li neko ima iskustva kakva je situacija kada se ide u ProMobi ili iStyle za zamenu baterije koja je spala na ispod 80%, dok je telefon obezbedjen sa Apple Care+, da li je potrebno zakazivanje ili se samo ode i ostavi telefon?

Koliko znam, da bi zamenio bateriju mora u okviru iOS-a da imaš upozorenje da je baterija za zamenu, nisu bitni %.
Odneseš u iStyle, oni ga zakače na softver za proveru, ako on kaže da je baterija za zamenu i imaš AC+ ne platiš ništa, ako kaže da nije, plaćaš dijagnostiku i nema free zamene

Pisalo je i piše i dalje na Apple sajtu da se menja kad je ispod 80% uz Apple care 😃

If you have AppleCare and your iPhone battery holds less than 80 percent of it’s original capacity, you are eligible for a battery replacement at no additional cost.

Svakako ga pregledaju i testiraju 😃 Ako testovi pokažu da je za zamenu, a procenat je daleko veći od navedenog, zameniće je 😃
Pre vise od godinu dana odnet u Promobi na zamenu baterije i samo ih pozvao telefonom da vidim kad je zgodnije da se donese telefon 😃

Pisalo je i piše i dalje na Apple sajtu da se menja kad je ispod 80% uz Apple care 😃

Svakako ga pregledaju i testiraju 😃 Ako testovi pokažu da je za zamenu, a procenat je daleko veći od navedenog, zameniće je 😃
Pre vise od godinu dana odnet u Promobi na zamenu baterije i samo ih pozvao telefonom da vidim kad je zgodnije da se donese telefon 😃
Kako je svučete na 80% 🥲 Meni zakovala na 92% a osećaj je da je mnogo oslabila

Kako je svučete na 80% 🥲 Meni zakovala na 92% a osećaj je da je mnogo oslabila
Puni ga redovno od 0 do 100, preko noci, mozda odradi i fabricki reset i sigurno ce pomoci. Burazer je koristio moj IP15 koji je dobio sa 100% i za 4 meseca tako sto ga je punio preko noci je uspeo da ga spusti na 90%, dok meni vec 3 meseca koji ga punim na 40-50 do 80% nikako ne pada, a proslo je 150 ciklusa.

Vrh Dno