Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ali to je kroz fondaciju Suzan Tompson Baget -on je samo poslao obaveštenje da kontaktiram njegovu sekretaricu Debi...
Da rezigniran poslednjih mesec dana:
- od gospodina Ričarda Hendersona, finansijskog direktora Tesco banke sam dobio ponudu na 30,4 miliona dolara (ako se dogovorimo);
- od Vorena Bafeta lično sam obavešten da sam izabran da primim 2,8 miliona dolara od Berkšir Hatavej korporacije;
- gospodin i gospođa Tvajt, dobitnici džekpota od 184 su odabrali da pomognu 30 lica širom sveta sa po 1,7 milion funti i ja sam jedan od srećnika;
- gospođa Anita Latris Martin, udovica iz Honolulua me je odabrala za donaciju 18,5 miliona dolara jer su joj doktori rekli da će još malo Bogu na istinu pa da učini dobro delo;
I kud ću ja sad sa tolikim novcem...
Naravno one silne koji su tražili da obnovim članstvo ili da otkaže ono što se automatski obnavlja neću ni da pominjem.
Mozda zato sto je na slici azijatkinja 😄, najviše mi mozda vuče na koreju (južnu).i u manjku je melanina, stavise deluje anemicno cak i za belkinju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari