Šta je novo?

Prevare na netu

Ali to je kroz fondaciju Suzan Tompson Baget -on je samo poslao obaveštenje da kontaktiram njegovu sekretaricu Debi...

Vidiš da guglam ne bih li prvo našao kako Debi izgleda -tek posle ću da zovem/šaljem mail, mada iskreno nisam baš zadovoljan samo da 2,8 milke...

Počeli su i preko Vajbera da smaraju... :)

Screenshot_20250820_100710_Viber.jpg

Da rezigniran poslednjih mesec dana:
  • od gospodina Ričarda Hendersona, finansijskog direktora Tesco banke sam dobio ponudu na 30,4 miliona dolara (ako se dogovorimo);
  • od Vorena Bafeta lično sam obavešten da sam izabran da primim 2,8 miliona dolara od Berkšir Hatavej korporacije;
  • gospodin i gospođa Tvajt, dobitnici džekpota od 184 su odabrali da pomognu 30 lica širom sveta sa po 1,7 milion funti i ja sam jedan od srećnika;
  • gospođa Anita Latris Martin, udovica iz Honolulua me je odabrala za donaciju 18,5 miliona dolara jer su joj doktori rekli da će još malo Bogu na istinu pa da učini dobro delo;

I kud ću ja sad sa tolikim novcem...

Naravno one silne koji su tražili da obnovim članstvo ili da otkaže ono što se automatski obnavlja neću ni da pominjem.

Gde vi živite i šta vi radite?!? Bre?

Ja ovakve ponude nikada u životu nisam dobio?
Javio mi se jednom baš davno neki princ iz Nigerije, ali to bili počeci interneta, ja tek napravio prvi email.
Tada nisam imao ni karticu ni devizni račun te nisam mogao da pomognem čoveku.
:(

Sada kada bih možda mogao da im izađem u susret, ni jedna takva ponuda.
Ni da im pomažem, ni da mi neko nešto donira.
:( :(

Imao sam nedavno ono nešto da mi ne stiže neki paket zbog nepotpune adrese.
Ali to sam izignorisao. Ne može biti ništa previše vredno u tako nekom paketu...

Pre neki dan me zvali na službenom telefonu. Inace taj broj koristim samo za zvanje kolega a od apk Viber, WA i neka sa sviranje instrumenata igrica za dete.
1000164224.jpg

s obzirom da VIber i WA imaju pristup tvom broju telefona, kao i svako drugi... to nije nimalo cudno :)
Ono sto jeste cudno je sto Kelly iz Etiopije vozi automobil, roka selfi, i u manjku je melanina, stavise deluje anemicno cak i za belkinju.
Imam osecaj da je to lazna slika, i da iza istog broja/naloga stoji neki niga vida najf.

i u manjku je melanina, stavise deluje anemicno cak i za belkinju.
Mozda zato sto je na slici azijatkinja 😄, najviše mi mozda vuče na koreju (južnu).

BTW, mozda je otišla u Etiopiju da se bavi humanitarnim radom, pa usput zapošljava sa strane koga stigne ili random deli pare, jer ne zna šta će s njima.

Uvek se dodje do toga da ti moras nesto da uplatis. :D

Nazad
Vrh Dno