Hvala. Onda valjda treba i cene da budu u evrima.@Danilo74 platni procesor je u Dablinu, te NLB to naplaćuje sa devizne partije (kao i ostale banke). Izuzeci su Yettel, OTP i Raiffeisen, koje skidaju sa tekućeg.
Nema na čemu. To je već do Temu-a, tj. oni bi trebalo da uvedu naplatu i u evrima.Hvala. Onda valjda treba i cene da budu u evrima.
Ne bi ni ja kada bi mi naplacivali u dinarima, al naplacuju u evrima i naravno zakidaju na kursu...Ne treba. Meni se sviđa što su cene u dinarima, pošto mi naplaćuju u dinarima.
Piše 2000 dinara. Kliknem OK. Skine mi 2000 dinara sa računa. Nekoliko dana kasnije stigne paket.
Ne bi ja tu ništa menjao.
Mislim da nije takva matematika. Prvo je dao kes 21000, uzeo kredit 20750, posle za drugu porudzbinu dao od kredita ne kes 11250 dobio nazad 10250. Znaci ukupno potrosio kes 21000 a dobio posle svih kupovina kredit 19700. To je super, ja radim tako ali sa manjim iznosima tako mi daje Temu. Zadnja kupovina dao sam kes oko 10500 dobio kredit 9000. Onda sa tim kreditom dobio ponudu 4200 za 2500. I na kraju dao sam kes 10500 nakupovao stvari za 10500 i za 4200 i ostaje mi kredit 7300. Sad opet cekam claimcredit i tako dok ne potrosim sve kredit i ispadne brdo stvari za 10500 🙃 raspisah se a ne znam da li sam bio jasan 🙃znaci dao je Temu-u 21020+11253+ ko zna koliko po 4000 din i sada polako kupuje za taj novac neke stvari i time se hvali?
Tamo pise da je platio dve porudzbine - 21020 +11253 = 32273. i dalje pise da ce dobiti 20750 + 10250 = 31000. Znaci potrosio je 32273, a kinezi ce sada da mu poklone robu u iznosu od 31000. Da, bas su dobrodusni.Mislim da nije takva matematika. Prvo je dao kes 21000, uzeo kredit 20750, posle za drugu porudzbinu dao od kredita ne kes 11250 dobio nazad 10250. Znaci ukupno potrosio kes 21000 a dobio posle svih kupovina kredit 19700.
hvala hvala, ma ja to slucajno i što je cudno kliknuo sam u 21:03 znaci nema sanse da je do brzine mislim da postoji neka fora (algoritam) sigurno@notsuapps čestitam na ulovu! Stići će, budi bez brige. Ja sam na flash sale osvojio držač za kameru koji se montira na kaiš ranca i danas ga podigao sa paketomata posle skoro 2 nedelje (naravno, juče je bio u Dexpress magacinu, jedva se nategao sa njima da mi ga pomere). Igram se i dalje pa šta mi zapadne. Svakog dana biram nešto drugo, ali izgleda da postoji interesovanje i za neke krajnje nebitne stvari čim ih neko pre mene ugrabi. Mada dođem tačno na vreme i refrešujem stranu, ali nekad posle 9 prođe sekund ili dva pre nego što mi oboji Grab now i naravno da se razočaram.
Ne znam ni o cemu se radi!? Jedino sto sam ukapirao da se igra u 21h. Pa ako mogu neke smernice@notsuapps čestitam na ulovu! Stići će, budi bez brige. Ja sam na flash sale osvojio držač za kameru koji se montira na kaiš ranca i danas ga podigao sa paketomata posle skoro 2 nedelje (naravno, juče je bio u Dexpress magacinu, jedva se nategao sa njima da mi ga pomere). Igram se i dalje pa šta mi zapadne. Svakog dana biram nešto drugo, ali izgleda da postoji interesovanje i za neke krajnje nebitne stvari čim ih neko pre mene ugrabi. Mada dođem tačno na vreme i refrešujem stranu, ali nekad posle 9 prođe sekund ili dva pre nego što mi oboji Grab now i naravno da se razočaram.
Radi se o lutriji do koje se stiže iz reklame (sa društvenih mreža najčešće). Kao nagrade se nude uglavnom telefoni i tableti, ali kada artikal bude rasprodat, onda ponude izbor onoga što košta do 50€, u proseku oko 30. U pretrazi kucaš flashsale01 (prihvata se flash sale 01) i kada posle 21h klikneš na Grab now i ako te odvede direktno na naplatu ili ponudi izbor vrste tog artikla, to znači da si ga osvojio za 99 dinara. Ne može da se plati iz kredita, već isključivo drugim metodom plaćanja (platna kartica, GPay ili PayPal).Ne znam ni o cemu se radi!? Jedino sto sam ukapirao da se igra u 21h. Pa ako mogu neke smernice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari