encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455

Pogledah prve dve epizode, krajnje neobična i zanimljiva mini serija. Emili Blant mi je totalno neočekivana za ovu ulogu al za sad ekstra.
Da dodam. Odgledah svih 6 epizoda. Realno, moglo je sve da se spakuje u film od dva sata.![]()
Pogledah prve dve epizode, krajnje neobična i zanimljiva mini serija. Emili Blant mi je totalno neočekivana za ovu ulogu al za sad ekstra.
Ja bolju mini-recenziju nisam procitao.![]()
U nedostatku boljih ideja, neko se dosetio da Alitu stavi na crtu protiv Aliena ili barem tako izgleda.
Pa umorio se čove...monstrum...nema razumnog objašnjenja...Ma ne bre, bas mislim bukvalno na Aliena, Osmog putnika bre, uleteo je u onaj stan i poklao tamo one cosplayere u 5 sekundi - njih jedno 20 komada a onda se kao rve s' onim medikom tri sata i ne rokne ga... Mislim... Posle toga (ili je bilo pre toga nemam pojma vise) u milisekundi ubije one naoruzane specijalce, ono napravio Smooti od njih...
Mislio sam da sam jedini ovog mišljenja, ali očigledno SF zapada u kreativnu krizu. Sve je prežvakavanje istih ideja... A kad vidim da se radnja radi u holodeku, odmah je neko ameri SSS*e u tome. Stvarno ništa novo/sveže u poslednje vreme nisam video.... Ako ima neki predlog!Mozda nisam merodavan jer bas volim SF ali Star trek strange new worlds je najgora serija (pogotovo S03) iz te branse. Bas lose.
Sve gore episode,stizu polako discoveryPa umorio se čove...monstrum...nema razumnog objašnjenja...
prati li neko nove Star trek strange new worlds?!
Opet izgleda recikliraju neke epizode, ali ja voleeeemmm star trek.
ExpanseMislio sam da sam jedini ovog mišljenja, ali očigledno SF zapada u kreativnu krizu. Sve je prežvakavanje istih ideja... A kad vidim da se radnja radi u holodeku, odmah je neko ameri SSS*e u tome. Stvarno ništa novo/sveže u poslednje vreme nisam video.... Ako ima neki predlog!
Odgledao. Pre toga pročitao knjige .Džejm Kori mi jedan od omiljenih. Izuzetna serija, nisu je mnogo pokvarili u odnosu na knjigu... Ili sam ja baš fun!!!Sve gore episode,stizu polako discovery
Expanse
Tačno. hahaha. Uvek me zezne da li smatrati jednim ili dva. Ipak ne bi bilo ovako dobro da nije ta kombinacija....
OmiljenaOdmah posle nje, serija sa najboljim krajem je The Shield!
Pogledao sam samo prvu epizodu i batalio. Nije mi legla zna se već zbog čega. Moram joj dati novu šansu.Управо завршио SFU, толико пута помињана овде, дошла је коначно на ред. Многе сцене сам морао да премотавам, разлог знају сви који су гледали серију... Али и поред тога серија је ремек дело, једноставно пре и после овога никад нешто није нити ће бити снимљено, што због жанра и тематике, што због такве глумачке екипе. Нису ме одушевиле последње две сезоне јер се баш отишло у крајност са патетисањем, понајвише једног од главних глумаца, али су се на крају извукли и приредили један од најбољих крајева неке серије.![]()
Од мене реалних 9/10.
Ја сам премотавао по 10 - 20 секунди, и топ. Изгурај једну сезону па ћеш видети да ли ти лежи или не.Pogledao sam samo prvu epizodu i batalio. Nije mi legla zna se već zbog čega. Moram joj dati novu šansu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari