Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Alien Earth
Po meni očajan. Čak i najlošiji deo iz franšize da se uzme,meni je bolji od ovog smeća.

Jedna od onih serija u kojoj sam uživao mnogo više od njenog kvaliteta. Meni je baš legla, bila mi je zabavna, neopterećujuća... Sasvim solidna priča, likovi, zapleti... Nekako joj je najveći adut interakcija među likovima, nudi neki šmek. Ovog Egertona uopšte nisam uzimao za ozbiljno onda kad sam ga gledao u onom špijunskom trileru, ali nakon Black Bird i ove serije, postaje mi zapravo gotivan glumac.

U nedostatku boljih ideja, neko se dosetio da Alitu stavi na crtu protiv Aliena ili barem tako izgleda. Odgledao sam tek prvu epizodu i početak mi je taman ovako zazvučao. Očajan izbor glumaca sa izuzetkom Timothy Olyphanta kojem blago uvrnuti karakteri dobro stoje. Start prilično traljavo realizovan, jedva sam izdržao zadnjih 15tak minuta. :rolleyes:

Po nti put pogledao Firefly+Serenity, aaa nostalgija me odradila zesce.
Iskoci mi na Skyshowtimwu Battlestar Galactica miniseries rekoh ajde da probam, evo smejem se vec sat ipo vremena srecan gledam prvu epizodu. Ako ovakva bude i serija, ne znam, opoganicu se od srece.

Ma ne bre, bas mislim bukvalno na Aliena, Osmog putnika bre, uleteo je u onaj stan i poklao tamo one cosplayere u 5 sekundi - njih jedno 20 komada a onda se kao rve s' onim medikom tri sata i ne rokne ga... Mislim... Posle toga (ili je bilo pre toga nemam pojma vise) u milisekundi ubije one naoruzane specijalce, ono napravio Smooti od njih...
Pa umorio se čove...monstrum...nema razumnog objašnjenja...
prati li neko nove Star trek strange new worlds?!
Opet izgleda recikliraju neke epizode, ali ja voleeeemmm star trek.

Mozda nisam merodavan jer bas volim SF ali Star trek strange new worlds je najgora serija (pogotovo S03) iz te branse. Bas lose.

Mozda nisam merodavan jer bas volim SF ali Star trek strange new worlds je najgora serija (pogotovo S03) iz te branse. Bas lose.
Mislio sam da sam jedini ovog mišljenja, ali očigledno SF zapada u kreativnu krizu. Sve je prežvakavanje istih ideja... A kad vidim da se radnja radi u holodeku, odmah je neko ameri SSS*e u tome. Stvarno ništa novo/sveže u poslednje vreme nisam video.... Ako ima neki predlog!

Pa umorio se čove...monstrum...nema razumnog objašnjenja...
prati li neko nove Star trek strange new worlds?!
Opet izgleda recikliraju neke epizode, ali ja voleeeemmm star trek.
Sve gore episode,stizu polako discovery
Mislio sam da sam jedini ovog mišljenja, ali očigledno SF zapada u kreativnu krizu. Sve je prežvakavanje istih ideja... A kad vidim da se radnja radi u holodeku, odmah je neko ameri SSS*e u tome. Stvarno ništa novo/sveže u poslednje vreme nisam video.... Ako ima neki predlog!
Expanse

Expanse+1
Inace usisala me Battlestar Galactica skroz, i na poslu bindzujem, prokletstvo!

Ako, bitno je da ti prija.
Pa i Expanse posle udaris, i ako ti bude godio, prekines posle 2 sezone.

Alien Earth koliko vređaju inteligenciju sa ovim Disney crtać likovima...
Sta pokušavaju sa ovim rock, metal pesmama? 🤣

Poslednja izmena:
Meni su knjige nakon 3 sezone dosta bolje,poceli su novu pricu I vec su napisali 2 knjige mercy of gods je prva I vec imaju ugovor sa amazonom da je pretvore u seriju.Probaj lost in space mozda ti se svidi,vizuelno najlepsa serija koju sam video ali I nivo patetike je izuzetno visok

Alien Earth ... Ufff, jedva odgledao prvu epizodu. IMDB botovi napucali gomilu 10/10, ovo što sam video po meni je 5/10. Tupavi dijalozi, prenaglašeni zvučni efekti i muzika, nula od atmosfere i suspensa. Ne znam ni da li da nastavljam sa drugom.

Odgledah ceo Homicide i film. Ovo je van konkurencije, specijalna kategorija, serijetina.

A film šlag na tortu fantastično zaokružen i svi su tu što mislim da nigde nisam video da ih baš sve okupe.

Više mi nije Six Feet Under serija sa najboljim zavrsetkom, iako tehnički jeste jer je Homicide završen filmom.

Predpostavljam da je 4ta stolica za Bejlisa?

Управо завршио SFU, толико пута помињана овде, дошла је коначно на ред. Многе сцене сам морао да премотавам, разлог знају сви који су гледали серију... Али и поред тога серија је ремек дело, једноставно пре и после овога никад нешто није нити ће бити снимљено, што због жанра и тематике, што због такве глумачке екипе. Нису ме одушевиле последње две сезоне јер се баш отишло у крајност са патетисањем, понајвише једног од главних глумаца, али су се на крају извукли и приредили један од најбољих крајева неке серије.
Од мене реалних 9/10.

Toliko se spomonje The six feet under, moracu da je pogledam. A kraj The Shield-a je stvarno fenomenalan, a isto i Homicide filma. Prosto posle svih odgledanih epizoda sve nekako legne na svoje. Bude zao sto je gotovo, ali ipak je zavrseno kako treba.

Управо завршио SFU, толико пута помињана овде, дошла је коначно на ред. Многе сцене сам морао да премотавам, разлог знају сви који су гледали серију... Али и поред тога серија је ремек дело, једноставно пре и после овога никад нешто није нити ће бити снимљено, што због жанра и тематике, што због такве глумачке екипе. Нису ме одушевиле последње две сезоне јер се баш отишло у крајност са патетисањем, понајвише једног од главних глумаца, али су се на крају извукли и приредили један од најбољих крајева неке серије.
Од мене реалних 9/10.
Pogledao sam samo prvu epizodu i batalio. Nije mi legla zna se već zbog čega. Moram joj dati novu šansu.

Pogledao sam samo prvu epizodu i batalio. Nije mi legla zna se već zbog čega. Moram joj dati novu šansu.
Ја сам премотавао по 10 - 20 секунди, и топ. Изгурај једну сезону па ћеш видети да ли ти лежи или не.

Vrh Dno