Šta mislite o ovom aparatu :
Na youtube obećava ...

na amazon.deZašto su ga nazvali Ninja pobogu.
Ja sam uvek protiv "sve u jednom", apriori. Koja je cena tih uređaja?
Vrh vrhova ko voli AIO.Šta mislite o ovom aparatu :
![]()
Odlična a jeftina. Još jednom hvala.Di Grano zrna:
Ja, uglavnom, pijem sa mlekom onda kada mi zrna izgube svezinu, jer mleko da slatkost i zamaskira puno toga, tako da dosta zrna moze da "prodje". Meni je nezgodno sto, u kuci, jedini ja pijem kafu i to samo 1 dnevno, nekih 4-5 puta nedeljno, tako da mi i 250gr pakovanja cesto "izvetre". Moja jedina preporuka bi mogla da bude da, slobodno, probas sto vise zrna mozes, cak i kad nadjes ona koja ti odgovaraju jer nikada ne znas sta ce te prijatno iznenaditi. Sa druge strane, svi smo razliciti pa je tesko takve preporuke i dati.Šta sam juče shvatio: loša kafa može nekad da bude dobra.
Potrošio sam zalihu zrna koja inače koristim, i izvučem neka Lidlova koja ni nemam pojma odakle mi (valjda doneo neko)... Ili sam se razmazio, ili ne znam da napravim, ali ono ne može da se pije.
Ali rekoh "ili da bacim ili da ih iskoristim za vežbanje latte art". I napravim kapućino, i probam, i iznenadim se, pošto ukus uopšte nije loš. Kasnije napravim affogato, kad ono još bolje.
Ova koja volim za espresso uopšte ne daju takvu aromu uz sladoled i nisu tako dobra za ovakve egzibicije. A ova jeftina, bezvezna, koja ko zna koliko stoje na polici, ispadoše dobra.
Da li ima neko da preporuči neka zrna koja su mu se dopala kao mlečni napitak?
Zato ti kafa i ne valja. Istupili se noševi i melju krupno. Čim ti se ne sviđa/vodena/slaba dotegni mlin. Kad dođe da više ne može da se dotegne to znači da morap da menjaš brusne noževe.Mlin nije diran to sam proverio, na istom podeoku je kao i pre kad je sve radilo kako treba.
Zadovoljan skroz,upario jos i puck press,v3 verzija bianke,radi za ovih 1,5 god bez greskeUuuuh, Bianca <3 Kako si zadovoljan?
Pogledaću, hvala puno. Meni je nadogradnja jako kul, i sve što nalazim na redditu mi je izuzetno gotivno, ali objektivno, ja ne stižem u poslednje vreme da spavam dovoljno, kamoli da se bavim time, i nije mi cilj da kupim aparat kome je možda i najveći plus što je izuzetan za nadogradnju, iako mi je kul.@belka
Баци поглед на "Бамбино плус" и "Лелит Анна", по писању бих рекао да теби више одговара Бамбино.
За мене оба боља од "Гагие" са и без надоградње. И да се одмах оградим Гагиа са надоградњама је баш хваљена (као и Силвиа са надоградњом) широм нета, али ја нешто баш не волим "буџевине".
Izgleda da ce to biti. Mlin podesio da sitnije melje i kafa odmah bolja. Samo da li je moguce da se noževi tako brzo istupe aparat star 10 meseci, u proseku dve kafe dnevno pravi.Zato ti kafa i ne valja. Istupili se noševi i melju krupno. Čim ti se ne sviđa/vodena/slaba dotegni mlin. Kad dođe da više ne može da se dotegne to znači da morap da menjaš brusne noževe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari