Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Može biti problem sa odlaganjem istog, takođe i najčešći razlog zašto kuća nije usisana je makljaža sa vađenjem, sklapanjem (ako je prilikom odlaganja potrebno rastavljanje) razvlačenje kabela… pa kada se posao završi sve to obrnutim redom. Štapni baterijski usisivači okačeni na zgodno mesto imaju daleko veću upotrebnu svrhu (oboriš činiju sa kikirikijem i sve je gotovo u bukvalno 30sek). Što znači da će verovatno češće biti korišćen, tako da će potreba za potpunim usisavanjem celog prostora da se svede na nekoliko puta godišnje ako i toliko.
Imam Karcher WD3 i ok je što se tiče snage usisavanja, ali sve ostalo me nervira - od buke, kabla, dimenzija i skupih kesa tako da je štapni usisivač mnogo praktičnije rešenje...
Generalno bi bilo lepo da je neki sa hepa filterom, jer na prethodnom je bio neki običan i primeti se da je "podigao" prašinu svaki put kad se usisavalo. Štapni bi bio najbolje rešenje zbog odlaganja, ali mi deluje da baterija ne bi izdržala usisavanje cele kuće.