Problem je što ti daljinski od mi box-a upravlja tv-om, a ne mi box-om. Moraš da ga raspariš od tv-a i da nezavisno regulišeš zvuk na boxu njegovim daljinskim, a na tv-u njegovim.gde, kako..? daljinski od mi boxa, pojacava zvuk na tv-u. na mi boxu ne vidim da ima da se pojaca zvuk
Uspeo sam ovako, hvala svima na odgovorimaDugme za nazad istovremeno sa dugmetom za pojačavanje...
Jesus proverio da mu nisi prepunio memoriju sa aplikacijama? Proveri update,9ka android je poslednja. I ako je memorija ok, i 9ka android ostaje ti factory reset.Imam box 1 gen. i odskora poceo je da se blokira posle svakih 3-4 sata rada,sta se desava?Pozdrav...
sve češće mi se dešava da mi se tv pali gasi kada uključim boks
moram da restartujem boks da bi se vratio u normalu
šta bi mogao biti problem
Sto se tice eon daljinskog radi preko bt, koristim isti.imam mi box s 1 i razmišljam da uzmem 3rd gen, ali nemam pojma ima li smisla...koristim netflix, hbo max, kodi, voyo, eon, smart tube, stremio, i to je otprilike to...
vidim da se neki žale na google tv u odnosu na android tv, šta je tu problem? da li i mi box 3 radi sa eon daljinskim?
Jedino ako te svrbi kinta i hoćeš da budeš u korak sa vremenom, meni bolje radi 1st gen nego 2nd gen i nisam razmišljao o 3rd nego sam uzeo Amazon 4k max da zamenim ovaj xiaomi druge generacije, tako da cepaj keca dok sve radi 😊imam mi box s 1 i razmišljam da uzmem 3rd gen, ali nemam pojma ima li smisla...koristim netflix, hbo max, kodi, voyo, eon, smart tube, stremio, i to je otprilike to...
vidim da se neki žale na google tv u odnosu na android tv, šta je tu problem? da li i mi box 3 radi sa eon daljinskim?
Ne znam kako ukratko da ti objasnim,probaću u jednoj rečenici.Jednostavno je s....evidim da se neki žale na google tv u odnosu na android tv, šta je tu problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari