Prenos u A! pa posle se natezete , komsija dobio omorika s 6meseca po 873,28 . ostalo po 50% 1299.5 dinPrebacio bih pripejd mts na omoriku s, pa dali moze da se izboksuje neki popust ili da odmah predjem u a1?
… Globaltel, kao virtuelni i proizvod sumnjivog porekla, nije u razmatranju i izvan je radara - samo ozbiljni operateri…Freepaid - Globaltel
www.globaltel.rs
Freepaid smart za 999 dinara dobijaš:
- Neograničene pozive i poruke
- 51.67GB neta mesečno
- 1GB u roamingu
Jednokratno 200GB poklona za prenos broja.
E sad, baci pogled u temu o globaltelu i potencijalnim problemima.
Moguće je da ćeš preći u MTS pod dogovorenim uslovima, ako te do sada A1 nije pozvao i ponudio nešto da ostaneš… možda i pozovu, ako prenos još uvek nije iniciran(nije stigla povratna dokumentacija, vikend…)… u principu, par dana nakon potvrdjenog prenosa…Dogovorio sam sa agentom ovde sa foruma, izabrao paket Omorika S i tražio prelazak iz A1 u MTS još prošlog utorka. Kartice i ugovor stigao i potpisan u ponedeljak. I posle toga se ništa ne dešava. Koliko traje ova tupava procedura? Idem na more za vikend, očekivao sam da se reši do tad.
Da li se moze ocekivati takva ponuda i za prenos iz A1 u MTS preko agenata kao novi korisnik?Prenos u A! pa posle se natezete , komsija dobio omorika s 6meseca po 873,28 . ostalo po 50% 1299.5 din
daDa li se moze ocekivati takva ponuda i za prenos iz A1 u MTS preko agenata kao novi korisnik?
Moze, imaš temu za to tražiš ponudu za paket koji želiš I javiće ti se Mts agent.Jel se moze izboksovati nesto za prelazak iz yettela ( pripejd) u mts? Hvala.
Ni peta ponuda neće biti kao ova sto ces dobiti potezanjem zahteva za prenos. Džabe čekaš i gubis vreme…Prošao mi je dan isteka. Tad su me zvali, sad čekam da mi jave za drugu ponudu.
Znači ne može Zmaj?Koliko znam istina je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari