Opet te navlace, u ovoj situaciji nema otkaznog roka😃
Pokupis opremu i pravac poslovnica, trazis papir, popunis, predas i gotovo
A kome ćeš onda predati opremu - isto 45km🤔Pa da ali ja opremu nemam kome predati, opet pišem prva poslovnica mi je 45 km. daleko. Ma izdržaću još tih 27 dana samo da prekinem koristiti njihov vrlo loš ADSL i otkačim se fiksnog telefona na kom impuls nisam potrošio 3-4 godine. A morao sam ga plaćati zbog protoka adsl interneta.
Valjda postoje kurirske službe.A kome ćeš onda predati opremu - isto 45km🤔
FDT=/dtb/amlogic/meson-sm1-x96-air.dtb
Mada dobro, ime je najmanje bitno..sve je bilo jasno kad im je receno "izbacite n1 i novu s iz ponude", oni istog dana to i uradili. Nista drugo nije moglo da se pretpostavi za buducnost firmeIsto Orion telekom, sto moraju da menjaju naziv...
SupernovaAko su sad Orion Telekom, kako ce nakon te kupovine, MTS Orion Telekom?![]()
Sto bas u mesec dana?provejavala je i neka informacija da ce MTS da kupi samo WiFi deo a da ce A1 da preuzme "opticarski" deo. Svakako saznajemo zvanicno u narednih mesec dana...
Ovo sam i ja cuo sa nekih strana, a i cini mi se da je neko napisao ovde za A1provejavala je i neka informacija da ce MTS da kupi samo WiFi deo a da ce A1 da preuzme "opticarski" deo. Svakako saznajemo zvanicno u narednih mesec dana...
Pa zato sto su akvizicije stopirane i svi zaposleni rade do kraja avgusta koliko sam skapirao, tako da cemo u septembru znatiBilo bi mnogo bolje da ih a1 kupi...
Sto bas u mesec dana?
Ovo je za severnu makedoniju, nije za srbiju ne ponavljajte vesti ponovoJel ima neko neku novu informaciju?
Ja sam ovo našao samo:
![]()
Telekom Srbija kupuje Orion telekom wifi i Beotelnet-ISP
Telekom Srbija namerava da preuzme preduzeća Orion telekom wifi i Beotelnet-ISP, objavila je Komisija za zaštitu konkurencije Severne Makedonije. "Na osnovu Zakn1info.rs
U dozvoljeno si opsegu ne bi trebalo da imas problema, evo kako je kod mene u zgradi 2 splajsovan kaval jer su komsije stoka i seku sta ne trebaMeni uveli net dali wifi 6 ruter posle 13 dana jel reko vraticu opremu, jer sam imao 14 dana po zakonu da vratim opremu i raskinem ugovor.Dosli momci da postave wifi 6 ruter ali parametri su katastrofa i rekli za 3 dana docice druga ekipa da ti sredi signal sa bandere,zvali su me iz oriona da potvrde da ce doci ekipa da sredi signal na banderi. I od tad noko se ne javlja niti je bio, kada sam ih pozvao da pitam kada ce doci oni se prave ludi sve je u redu i nema potrebe da dolazi iko.Meni svaki dan nestaje net a cim nestne net nemam i tv i wifi se gubi na svakih od 5 do 10 minuta gubim signal nestaje net i tv i za njih je to uredu. morace da radi advokat i tuzba i inspekcija i da raskinem ugovor i vratim opremu, goru firmu nisam video uzas su .
Evo slika parametra
Pogledajte prilog 503310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari