Opet te navlace, u ovoj situaciji nema otkaznog roka😃
Pokupis opremu i pravac poslovnica, trazis papir, popunis, predas i gotovo
A kome ćeš onda predati opremu - isto 45km🤔Pa da ali ja opremu nemam kome predati, opet pišem prva poslovnica mi je 45 km. daleko. Ma izdržaću još tih 27 dana samo da prekinem koristiti njihov vrlo loš ADSL i otkačim se fiksnog telefona na kom impuls nisam potrošio 3-4 godine. A morao sam ga plaćati zbog protoka adsl interneta.
Valjda postoje kurirske službe.A kome ćeš onda predati opremu - isto 45km🤔
FDT=/dtb/amlogic/meson-sm1-x96-air.dtb
Mada dobro, ime je najmanje bitno..sve je bilo jasno kad im je receno "izbacite n1 i novu s iz ponude", oni istog dana to i uradili. Nista drugo nije moglo da se pretpostavi za buducnost firmeIsto Orion telekom, sto moraju da menjaju naziv...
SupernovaAko su sad Orion Telekom, kako ce nakon te kupovine, MTS Orion Telekom?![]()
Sto bas u mesec dana?provejavala je i neka informacija da ce MTS da kupi samo WiFi deo a da ce A1 da preuzme "opticarski" deo. Svakako saznajemo zvanicno u narednih mesec dana...
Ovo sam i ja cuo sa nekih strana, a i cini mi se da je neko napisao ovde za A1provejavala je i neka informacija da ce MTS da kupi samo WiFi deo a da ce A1 da preuzme "opticarski" deo. Svakako saznajemo zvanicno u narednih mesec dana...
Pa zato sto su akvizicije stopirane i svi zaposleni rade do kraja avgusta koliko sam skapirao, tako da cemo u septembru znatiBilo bi mnogo bolje da ih a1 kupi...
Sto bas u mesec dana?
Ovo je za severnu makedoniju, nije za srbiju ne ponavljajte vesti ponovoJel ima neko neku novu informaciju?
Ja sam ovo našao samo:
![]()
Telekom Srbija kupuje Orion telekom wifi i Beotelnet-ISP
Telekom Srbija namerava da preuzme preduzeća Orion telekom wifi i Beotelnet-ISP, objavila je Komisija za zaštitu konkurencije Severne Makedonije. "Na osnovu Zakn1info.rs
U dozvoljeno si opsegu ne bi trebalo da imas problema, evo kako je kod mene u zgradi 2 splajsovan kaval jer su komsije stoka i seku sta ne trebaMeni uveli net dali wifi 6 ruter posle 13 dana jel reko vraticu opremu, jer sam imao 14 dana po zakonu da vratim opremu i raskinem ugovor.Dosli momci da postave wifi 6 ruter ali parametri su katastrofa i rekli za 3 dana docice druga ekipa da ti sredi signal sa bandere,zvali su me iz oriona da potvrde da ce doci ekipa da sredi signal na banderi. I od tad noko se ne javlja niti je bio, kada sam ih pozvao da pitam kada ce doci oni se prave ludi sve je u redu i nema potrebe da dolazi iko.Meni svaki dan nestaje net a cim nestne net nemam i tv i wifi se gubi na svakih od 5 do 10 minuta gubim signal nestaje net i tv i za njih je to uredu. morace da radi advokat i tuzba i inspekcija i da raskinem ugovor i vratim opremu, goru firmu nisam video uzas su .
Evo slika parametra
Pogledajte prilog 503310
I dalje nemam net 😡 Prijavio problem juče u 19h... zvao ponovo malopre (a jaka vajda od svih tih poziva).Ako nekome znači: kod mene trenutno ne radi internet.
A zanimljivo da ladno ne sija/treperi ni PON ni LOS lampica 🤣
Jesam radio factory reset. Probao sam bzvz i da isključim > uključim patch kabl iz ZOK i iz ONT-a.verujem da si probao da ga resetujes
ili sto je verovatnije ONT salje signal ali ga OLT ignorise jer nije provisioniran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari