Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

I meni skroz dobar Alien ep1, mada ja nisam merodavan meni su svi alieni dobri.

Možda ova grupica moćnih rendzera u seriji moze da pokvari utisak, deluje kao da su ubaceni za Marvel fanove.

Vajb serije bas onako filmski.

Alien Earth ipak prva epizoda bukvalno odlična, druga već vređa inteligenciju sa mnogim stvarima, ekipa je Disney crtać
Najgora kompanija na svetu sve unište

Meni i 2 odlična biće super serija, još ako krenu ratovi korporacija kao u Cybarpunku vuhu 😄

Odgledao i 1923

Uživao ništa manje nego uz 1883. Zapravo, rekao bih da mi se više svidela, ne jer je nužno bolja nego što ispravlja Yellowstone na većini polja, ne upušta se u sapunicu, prenaglašene likove, dosta prirodnije deluje.

Nakon ova dva spin-offa, jedino mi nije jasno kome treba nadolazeći spin-off sa Rip i Beth, 6666, Y: Marshalls... Mislim da sve ove planirane serije koje treba da se nadograde na Yellowstone ne mogu da pariraju prequelima, i da bi kvalitetnija investicija bilo umetnuti novi prequel.

Alien Earth prve dve epizode deluju zanimljivo,na momente naivno ali opet gledljivo. Serija ima onaj stari vibe prvog dela .

Odgledao sam Ozark. Ne znam kako mi je ovo promaklo.
Posle Sopranosa, Breaking Bad i Žice nisam gledao seriju koja me je terala da ostajem budan do 5 ujutru kao ova.
Apsolutna preporuka od mene.

Nisu mnogo mašili sa castingom za Alien Earth. Billy Idol i Boy Geniuos mi prednjače u smislu dobrog izbora a i glume dobro.

Apples Never Fall

Nije za preskočiti iako ima svojih mana. Meni je ovo bilo kao miks neke slabašne sezone The Whte Lotus-a i pljunute - The Perfect Couple, iako totalno različite radnje.
Ono što je na neki način uzdiže je fenomenalna gluma Annete Bening i da sa početnim zapletom (meni van svake pameti), drži pažnju, odnosno vuče na bindž, mada sam je razumno dozirao. Ne mogu se izbeći ni klišeizirani elemeni kod ovakvog žanra, s tim da ovde ima puno više sapunske dinamike, upotpunjenih sa retrospektivom porodičnih odnosa prikazanih kroz flešbekove.

Pošto se u poslednje vreme svaka serija zasniva na knjizi, pa tako i ova, mislim (iako knjigu nisam čitao), da se trebalo posvetiti više pažnje liku kao što je Savana jer pretpostavljam da su njeni motivi bili mnogo složeniji i što je u knizi verovatno dočarano, nego što je u seriji predstavljeno.
Ne treba je odbacivati, mislim zbog trenutne ocene koja je prati (mogu naslutiti zbog čega), ali od mene neka bude 7/10, što je po meni ok za pogledati.

Nisu mnogo mašili sa castingom za Alien Earth. Billy Idol i Boy Geniuos mi prednjače u smislu dobrog izbora a i glume dobro.
A i batica iz White Lotusa ( Gaitok iz obezbedjenja) je dobro odglumeo.

Alien: Earth je sasvim OK za gledanje, ali ne cesce od 1ep@ na svakih 7 dana.. pa dok ne dojadi.
Alien je OK uradjen, somalijac u lateksu je sasvim lepo editovan i screen time u stajacem polozaju je adekvatno uradjen i shodno pravilima FIFE.
CGI je za seriju odlican, so far.

Fali neki portorikanac u castu... cisto da bude ultramesano meso.

Svojevremeno sam odgledao prvu sezonu Mr. Robot kada se emitovala i tu sam stao. Ne znam ni sam zašto (moguće zbog loših mišljenja o konfuznoj drugoj sezoni). Mnogo godina je prošlo i nikako da je nastavim ili krenem ispočetka, do nedavno, kada sam video da je ima na SkyShowtime. Preporučio bih je svima, a pogotovo članovima benč foruma. Čitajući kritike od ranije znao sam da je serija vrhunska, ali opet je bila otkrovenje za mene. Čista desetka! I da! Ta druga sezona uopšte nije lošija od ostalih i sve se lepo uklapa u jednu zaokruženu priču.

^ Мијатовић, пенал ииииииииии... Пречка!

Nego jel ste provalili u
ono cudo sto visi s plafona i kaplje isto cudo iz HL igara sto te scepa i vuce gore.

Bravo Uriel na zapazanju... Barnacle se zove!
Samo fali pajser, za resavanje.

Svakako bolje nego da se zove "bar uncle", ali pajser bi resio i to...

Preporuka za:

Mini serija, adaptacija Grofa od Montekrista, lično 8/10.

Takodje i The Strain, lično 8,5/10, poslednja sezona je najslabija.

Alien: Earth je meni sasvim korektan. Očekivao sam neki tupavi akcijaš gde Ejlijeni padaju na zemlju a ljudi ih love, ali ipak smo dobili sf seriju, neku mešavinu Blejd Runner-a i Alien-a. Jes sve već viđeno i uglavnom pokradeno ali dobro je sklepano. Čak mi i odgovara što nije previše ozbiljna serija, i što se dosta bavi likovima, iako ima problema. Neke akcione scene deluju naprosto loše, tempo je na momente problematičan (mada ovo nije toliko izrazito) a najveći problem je naravno logika, gde jedna mašina za ubijanje za par sekundi pobije ekipu vojnika ali bitne likove uvek nešto nađe da zagleda, merka, čeka, dok se nešto nepredviđeno ne desi. CGI je korektan, mada ne savršen, ali generalno serija je spektakularna sa tog vizuelnog aspekta i baš sam uživao gledajući. Ne treba previše ozbiljno ovo shvatiti niti očekivati ne znam šta, i odjednom će postati i više nego gledljivo.😋

Samo još da je izašla cela odjednom. Ne sećam se kada sam isčekivao ponedljak da izadje epizoda. A sada dve serije čekam, Dexter i Alien.

Alien Earth, posle prve epizode iskreno ne znam dal ovo vredi gledati dalje. Gluma je užasna.

I zašto
Xenomorph ide u nazad kao da radi moon walk 😂

Cgi je blizu uzasa, imamo emo porodicnu romansu, likovi su od prvog do poslednjeg odbojni i neuverljivi, vise se u prvi plan istice kako je serija minorty frendli nego sto se vodilo racuna o kvalitetu zapleta koji je plicak ko planinski potok u julu. Samo pojavljivanje xenomorpha u filmu pre 46 godina je eonima jezivije i uverljivije nego ovde...ovo je alien za rodjene od 2008 pa na ovamo.

Je'l jos nekome smeta sto
Pobije 20+ ljudi u manje od deset sekundi a onda 2 minuta kasnije se nateze sa jednim likom i ne uspe da ga rokne... Posle toga u milisekundi blenduje one naoruzane likove, 2 ili 3 komada. Nadam se da tog plot armora nece da bude u velikim kolicinama al' me nervira sto su ga upotrebili vec odma' na pocetku.

Neko je napisao pre tebe isto. Mislite na kiborga?
on je ugasio strah, al se znoji kao ***** 🤣

Ma mislimo na caka tugicu koji hoce da studira ali mu ne daju...:ROFLMAO:

Neko je napisao pre tebe isto. Mislite na kiborga?
on je ugasio strah, al se znoji kao ***** 🤣
Ma ne bre, bas mislim bukvalno na Aliena, Osmog putnika bre, uleteo je u onaj stan i poklao tamo one cosplayere u 5 sekundi - njih jedno 20 komada a onda se kao rve s' onim medikom tri sata i ne rokne ga... Mislim... Posle toga (ili je bilo pre toga nemam pojma vise) u milisekundi ubije one naoruzane specijalce, ono napravio Smooti od njih...

Nazad
Vrh Dno