Šta je novo?

YouTube i ostali video linkovi 2025.

@MilanBre Koja je fora sa tom pesmom?

Ovako ide priča. Pre nekih 5 godina sam počeo da pišem pesmu i tada je već bila završena.
Prosledio sam nekim pevačima da vidim da li mogu da otpevaju, svi me odbili ili nisu imali vremena.
Ja sam tekst svakako zaštitio.

Pre 2-3 nedelje, krenuo sam sa razmišljanjem da izmenim neke stavke u tekstu i kada bila gotova stvar, pošto od naših nema ništa, odem na fiver, nadjem pevačicu, ona otpeva i odradi muziku, po fiveru sve mora da bude orginalno.
Da bi se dodatno zaštitio, u chatu sam napisao toj pevačici da mi potvrdi da nije koristila tudju muziku tj samplove i da prenosi sva prava na mene. Ona odmah potvrdila i to je pravno završeno.

Onda sam ja na par prijatelja dao pesmu da čuju, svi bili oduševljeni.

Odem na Distrokid, ubacim pesmu i tekst.
Čekao sam mislim jedan dan da mi distrokid odobri pesmu i u istom mailu je stajalo da je pesma poslata svim streaming platformama.

Za sada stoji da nijedna platforma nije odbila pesmu što me raduje, da postoji problem, već bi bio neki red flag (Zna nekad da neka platforma odbije pesmu, informacija sa reddita).

Biće i kompletan video, doduše budzetski ali šta da se radi, nisam ja velika budzetska kuća pa da se razbacujem parama i staviću ovde da pogledate celu pesmu kada video bude izbačen. 😁

Usput sam morao još dosta stvari da odradim, publišer, bmi pro, popunjavanje obrasca da sam non -us resident i zaštita dela na US government, (Pesma je svakako, tj sam tekst zaštićen na drugom sajtu).

Izvininjavam se dug komentar ali morao sam da objasnim. Gore link je samo refren a sama pesma je 5 minuta i 21 sekund i nema istih strofa i dugih pauza izmedju strofa ili refrena.

Evo kolege forumaši. Kliknite na zvonce da vas obavesti pola sata ranije.

Pored ovoga, gotova je i radio edit verzija pesme.

Sada samo neka bude koliko toliko uspešna i da kapa novac sa strane.

Prosledio sam nekim pevačima da vidim da li mogu da otpevaju, svi me odbili ili nisu imali vremena.
Znas kad ce ovi nasi sabani/ke da otpevaju ovo sto je na promo-u? Nikad.
I ne znam sta ti bi da uopste radis sa nasim ljudima bilo sta sto iziskuje kvalitet..

Znas kad ce ovi nasi sabani/ke da otpevaju ovo sto je na promo-u? Nikad.
I ne znam sta ti bi da uopste radis sa nasim ljudima bilo sta sto iziskuje kvalitet..
Ma naši se trude da budu nedodirljivi.

Trenutno radim na rock pesmi i na country.

Rock pesma je skoro završena a country je prevod moje pesme na srpskom, samo ne bukvalni.

Nema leba za naše tržište, ovde buba koreli i kvazi pevači imaju primat.

Nego, ja dao grdne pare za muziku i glas i plus video izvodjačima na fiveru da bi video da AI može da peva sve i svašta, samo upišeš tekst i udri i to mnogo manjoj ceni plus imaš revizije koliko hoćeš.

Meni ispada višestruko jeftinije da rock i country pesmu dam AI da otpeva i genriše muziku xD

Poslednja izmena:
dtIR8C6.mp4

Nazad
Vrh Dno