Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ne da je korektno, nego odlično...ako sam te dobro razumeo Soko lite 12x1 din + 12x50%?

Ja sam danas klince prebacio sa KT na copy paste Soko lite po 1200 din. Rekose mi da ce na njihovim brojevima biti UO do kada i na broju za koji su vezani, odnosno do 06/2027,a ne 24 meseca UO pa kad istekne glavni da njima tu razliku od mesec i kusur dana placam punu cenu.

… kada bi jedan od operatera ponudio neo. pozive i do 50GB… za nekih 999dinara… napravio bi ozbiljan korak, privukao bi ljude… ovako se sve svodi na blefiranje, cenjkanje za isto to što očigledno mogu da daju…

Ne da je korektno, nego odlično...ako sam te dobro razumeo Soko lite 12x1 din + 12x50%?

Ja sam danas klince prebacio sa KT na copy paste Soko lite po 1200 din. Rekose mi da ce na njihovim brojevima biti UO do kada i na broju za koji su vezani, odnosno do 06/2027,a ne 24 meseca UO pa kad istekne glavni da njima tu razliku od mesec i kusur dana placam punu cenu.
Da li im je istekla ugovorna obaveza ( za KT )?

… kada bi jedan od operatera ponudio neo. pozive i do 50GB… za nekih 999dinara… napravio bi ozbiljan korak, privukao bi ljude… ovako se sve svodi na blefiranje, cenjkanje za isto to što očigledno mogu da daju…

Freepaid smart za 999 dinara dobijaš:
  • Neograničene pozive i poruke
  • 51.67GB neta mesečno
  • 1GB u roamingu

Jednokratno 200GB poklona za prenos broja.

E sad, baci pogled u temu o globaltelu i potencijalnim problemima.

Tako je, 12x1 + 12x50%... Zadovoljan 😁

Ipak prosla fora, podnet zahtev iz a1, 50% 24 mes soko lite, od a1 dobio 70% na neo surf, javio agentu mtsa, i dobio 12 mes za 1din,12 mes 50%. Korektno :)
Nije mi jasno. Bio si korisnik mts-a? Podneo zahtev za prenos u A1? Jesam dobro shvatio?
Kako si dobio ponidu ponudu od A1 70%, u poslovnici ili preko agenta?

@Manda94
Sad si me tek zbunio. Znači u svakoj poslovnici nude 24x50% za prelazak iz A1?
Čovek pominje nekog agenta mts-a u postu.
Nisam shvatio ni ovo za kontra situaciju, kad je odlazak u A1 onda ima promotera?

@Manda94
Sad si me tek zbunio. Znači u svakoj poslovnici nude 24x50% za prelazak iz A1?
Čovek pominje nekog agenta mts-a u postu.
Nisam shvatio ni ovo za kontra situaciju, kad je odlazak u A1 onda ima promotera?
,,Komercijalnih" 24x50% nude samo ako je u pitanju prelazak iz A1 SRB mreže nebitno pretplata/dopuna ( prepaid/postpaid).

Ako nekom treba agent MTS neka se javi privatnom porukom

Inace znate li zasto aplikacija mtsnne radi vec nekoliko dana???

Prilozi

• Screenshot_20250814_222731_rs_mts_MtsAppWidgetConfigurationActivity.jpg
    Screenshot_20250814_222731_rs_mts_MtsAppWidgetConfigurationActivity.jpg
    38.1 KB · Pregleda: 25
Dogovorio sam sa agentom ovde sa foruma, izabrao paket Omorika S i tražio prelazak iz A1 u MTS još prošlog utorka. Kartice i ugovor stigao i potpisan u ponedeljak. I posle toga se ništa ne dešava. Koliko traje ova tupava procedura? Idem na more za vikend, očekivao sam da se reši do tad.

U poslovnici to ne daju, pitao sam. Samo agent.
Daju :)
Ali, kao sto pisem vec godinu dana unazad i za MTS postpejd kao i za Supernova/BOX pakete, sve zavisi na koga naletite.
80% ljudi koji rade u prodaji su nezainteresovani i za sopstveni zivot, a kamoli da nekome istinski pomognu.
Oni koji su to radili su odavno shvatili koliko je sati u Telekomu i krenuli dalje, tako da sad sve zavisi od volje onoga na koga naletite, da li je taj neko dobio dobru proviziju, da li je ustao na levu nogu, da li je nesto zeznuo pa je dobio pecku od nadredjenih itd...

Epa ne znam razlog, ali meni je bilo lakse tako da se ne cimam, pitao sam 2 promotera i kazu da oni nemaju mogucnost za to, proverili u sistem, sad vise njima verujem :)

Koliki procenat neko tebi da/dodeli toliko se njemu skida od provizije, to je uglavnom glavni razlog zasto ne daju i kazu nema, pa hoce da uvale 6x1 din jer je to standardna promocija😃
E sad, opet, ima i “postenih” koji ce ti dati max sto mogu jer igraju na kolicinu😃

Nazad
Vrh Dno