Jok, nisiu zvali...Nisu te zvali iz mts-a da nude nesto?
Zvali danas kad je stigao ugovor od A1. Ponudili da se ostane na Omorika S sa 70% popusta.Prihvatili ponudu , hvata se 700 i nesto rsd mesecno.Nisu te zvali iz mts-a da nude nesto?
Da li im je istekla ugovorna obaveza ( za KT )?Ne da je korektno, nego odlično...ako sam te dobro razumeo Soko lite 12x1 din + 12x50%?
Ja sam danas klince prebacio sa KT na copy paste Soko lite po 1200 din. Rekose mi da ce na njihovim brojevima biti UO do kada i na broju za koji su vezani, odnosno do 06/2027,a ne 24 meseca UO pa kad istekne glavni da njima tu razliku od mesec i kusur dana placam punu cenu.
… kada bi jedan od operatera ponudio neo. pozive i do 50GB… za nekih 999dinara… napravio bi ozbiljan korak, privukao bi ljude… ovako se sve svodi na blefiranje, cenjkanje za isto to što očigledno mogu da daju…
Tako je, 12x1 + 12x50%... Zadovoljan 😁Ne da je korektno, nego odlično...ako sam te dobro razumeo Soko lite 12x1 din + 12x50%?
Ja sam danas klince prebacio sa KT na copy paste Soko lite po 1200 din. Rekose mi da ce na njihovim brojevima biti UO do kada i na broju za koji su vezani, odnosno do 06/2027,a ne 24 meseca UO pa kad istekne glavni da njima tu razliku od mesec i kusur dana placam punu cenu.
Jeste....mogao sam i ranije dok nije istekla, nudili su mi, ali sam placao 399din pa nisam hteo ranije.Da li im je istekla ugovorna obaveza ( za KT )?
Nije mi jasno. Bio si korisnik mts-a? Podneo zahtev za prenos u A1? Jesam dobro shvatio?Ipak prosla fora, podnet zahtev iz a1, 50% 24 mes soko lite, od a1 dobio 70% na neo surf, javio agentu mtsa, i dobio 12 mes za 1din,12 mes 50%. Korektno![]()
Koju si tarifu imao u A1? Pre zahteva si pretpostavljam od promotera mts-a dobio ponudu za soko lite 24x50%?Pise podnet zahtev iz a1, znaci bio sam korisnik a1.
Tako je, bio prepaid, imao mega plan free 12meseci.Koju si tarifu imao u A1? Pre zahteva si pretpostavljam od promotera mts-a dobio ponudu za soko lite 24x50%?
Nema promotera za mts, receno sto puta😃Koju si tarifu imao u A1? Pre zahteva si pretpostavljam od promotera mts-a dobio ponudu za soko lite 24x50%?
,,Komercijalnih" 24x50% nude samo ako je u pitanju prelazak iz A1 SRB mreže nebitno pretplata/dopuna ( prepaid/postpaid).@Manda94
Sad si me tek zbunio. Znači u svakoj poslovnici nude 24x50% za prelazak iz A1?
Čovek pominje nekog agenta mts-a u postu.
Nisam shvatio ni ovo za kontra situaciju, kad je odlazak u A1 onda ima promotera?
DajuU poslovnici to ne daju, pitao sam. Samo agent.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari