Kod mene poslato 1. avgusta, a ovo ostalo je isto kao kod tebe, 5. i 6. avgusta.Stanje poslato 03.08., racun na mail dosao 06.08., a na aplikaciju dosao 05.08.
I meni su isto od prošlog meseca prestali da šalju na mail za nekoliko stanova za koje sam dotad godinama uredno dobijao račune na mail oko 10-tog.Nigde još nije stiglo a tek sad sam primetio da mi u julu po prvi put račun uopšte nije stigao na mail.
Ja sam stanje poslao iz Švajcarske, sve uredno bilo.Pozdrav,
Krajem avgusta idem u Crnu Goru i neću biti tu u dane kada je otvorena prijava stanja brojila. Planiram da snimim stanje 31. avgusta, a da onda iz Crne Gore prijavim stanje neki dan od 1-6 septembra. Da li aplikacija ED Srbije ima geografsko ograničenje pa da ne može da se prijavi stanje iz inostranstva? Ako ima ograničenje, da menjam plan![]()
Koja je to stavka u računu?
Nije posebna stavka, ali piše koliko iznosi sitnim slovima na prvoj strani računa. У обрачуну задужења за обрачунски период (А) садржани су трошкови преноса и дистрибуције ел. енергије до купаца, који у овом месецу износе ... динара.Nama običnim korisnicima izgleda da računu nigde ne piše ta stavka.
Ovih 1.200 kWh crvene je ono što je veći problem. Bar nama za grejanje toplotnim pumpama (i ne daj bože TA pećima).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari