Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za Samsung

Da li neko mozda zna o kojoj maski je rec na ovoj slici (mmislim da je telefon s22 ultra)
Hvala

Prilozi

• Screenshot_20250313_163921_Gallery.jpg
    Screenshot_20250313_163921_Gallery.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 137
Uskoro cu nabaviti S25U, i malo gledam masle, do sada sam za s23/+ korisrio spigen liquid air i odlicna mi je bila... Ali vidim da ih sada (kao i vecina proizvodjaca) rade sa otvorenim delom oko kanera, nije svska posebno uokvirena... Da li je neko probao, da li umanjuje stepen zastite? U tom slucaju isao bih na Ringke ili cak Pitaku... Koju model Pitaka preporucujete, da je klasicna maska koja obuhvata kompletan ram telefona i svaku kaneru?

Питака је одлична, могу да ти кажем, ја је имам за С23У и презадовољан сам. Не знам тачно који је модел, али има спуштене ивице око рама са стране. Горња и доња ивица су мало издигнуте, једно милиметар, два.

Da li neko iz iskustva može da kaže da li Nillkin maske sa Magsafe prstenom utiču na plaćanje? One pločice koje su se lepile za maske/telefon ranije su mi onemogućavale plaćanje, sada bih da poručim ovu pa samo da proverim.

Nemam Nilkin maske sa Magsafe-om ali ove tri koje imam (sve su sa Magsafe-om), bez problema radi plaćanje...

Da li neko iz iskustva može da kaže da li Nillkin maske sa Magsafe prstenom utiču na plaćanje? One pločice koje su se lepile za maske/telefon ranije su mi onemogućavale plaćanje, sada bih da poručim ovu pa samo da proverim.
Koristim već 2.5g Nillkin Frosted shield magnetic i nikad nije problem do futrole nego do onih uređaja.
Npr na pumpama uvek radi savršeno, a u prodavnicama zna da zeza, kao signal je slab ali mislim da su to neki stari krš POS aparati

Planirah uzeti Pitaka za S23+ odem na sajt i vidim da nemaju na stanju potpuno crnu.
Imaju neke sa dezenom. Nisu ni one loše, ali me zanima ako neko ima iskustva, obzirom da je aktuelna serija 25, da li Pitaka ima običaj dopuniti ponudu za starije telefone?

Немам много искуства са поруџбинама на Питакином сајту (поручио сам само једну маску пре годину и по), али контам да се њима не исплати да гомилају маске за старије моделе. Ја имам С23У, и волео бих да има још модела за мој телефон, али изгледа да то није случај. Кад сам куповао маску, пикирао сам Сансет дизајн, али није је било на стању, па сам узео ову коју имам сад, налик на мушему 😁
Задовољан сам, свакако.

Nillkin izbacio neki premoćan aramid fiber kejs ali samo za 24 i 25 seriju, izgleda smo skroz zastareli za sve, ne samo za Samsung i Pitaku.

Da pitam i ovde, da li znate neki način da se poveća grip/smanji mašćenje maske telefona? Imam masku koja mi odgovara, ali se dosta masti i kliza

Silikonske i plastične teško. Jedino neke hrapave kao npr Spigen rugged armor ili ringke onyx.

Nillkin Frosted i Spigen Liquid Air.
Sve ostalo vadi mast.

Zdravo,

imam problem sa odlepljivanjem zaštitnog stakla sa S25+ posle nekoliko dana od lepljenja u gornjem desnom uglu. Pokušao sam razne proizvođače (teracell, u yettelu neko od 1100din, sa aliexpressa...) ali je efekat uvek isti. BTW, isto se dešava i na A52 i A35 na telefonima moje dece pa pretpostavljam da je u tom delu neka komponenta koja greje i uništava lepak. Pokušao sam i da ubacim onaj lepak za popunjavanje ivica ali i on za nekoliko dana nestane. To mi se ne dešava sa folijama ali bih svakako više voleo da koristim staklo. Da li neko ima iskustvo sa nekim kvalitetnim staklom gde se ovaj problem ne dešava?

Pozz

Svako no name staklo će se odlepiti. Imaš dve opcije - hidrogel folije, evo moja zamenjena posle tačno godinu dana, nije mrdnula. Ili whitestone dome. Sve ostalo je tako kako jeste.

Kupio sam s25u i još ga nosim bez ikakve zaštite.
Stavio bih foliju, čini mi se da je neko preporučivao u samsung radnjama neke koje su antirefleksivne, slično kao ekran. Mada ja pitao u Delta sitiju i tamo kaže nemaju folije već samo stakla. Gde da tražim?
Pored toga, gde kupiti neku masku ali neobičnu? Gledao sam po radnjama sve neke obične, klasika. Meni je ovaj telefon toliko ružan da bih hteo da mu ubijem njegov originalni izgled. Posebno uglovi, kao Kinezi pre 10 godina. Znači tražim nešto što bi, što je više moguće, prikrilo izgled telefona.
Inače po svemu ostalom, telefon je zmaj ali nisam mislio da će mi izgled toliko smetati

Stavio bih foliju, čini mi se da je neko preporučivao u samsung radnjama neke koje su antirefleksivne, slično kao ekran. Mada ja pitao u Delta sitiju i tamo kaže nemaju folije već samo stakla. Gde da tražim?
Pored toga, gde kupiti neku masku ali neobičnu? Gledao sam po radnjama sve neke obične, klasika. Meni je ovaj telefon toliko ružan da bih hteo da mu ubijem njegov originalni izgled. Posebno uglovi, kao Kinezi pre 10 godina. Znači tražim nešto što bi, što je više moguće, prikrilo izgled telefona.
Inače po svemu ostalom, telefon je zmaj ali nisam mislio da će mi izgled toliko smetati
Što se maske tiče,razmotri Pitaka maske,mislim da lepše i skladnije od nje nema....bar po mom ukusu.

I meni je pitaka najlepša maska i koristim je na s24 U ali čovek hoce da ubije telefonu originalni izgled a to sa pitakom nece dobiti jer sa njom kao da ni nemaš masku, jako je tanka i zadržava telefonu originalni izgled. Neka gleda nešto drugo.

A ova antirefleksivna folija? Gde to mogu da montiram? Čini mi se da je neko rekao da ima u samsug/promobi radnjama ali očigledno ne svugde.

Stvarno ti ne bih znao reći, ne koristim foliju. Nadam se da će neko ko koristi da se javi i pomogne ti.🍻

Moje iskustvo: prosle godine sam uzeo samsung s23+ u promobiju u galeriji, i tada sam dobio gratis foliju koju su mi tamo namestili, i iako nisam ocekivao bog zna sta, ispala je vrlo dobra, evo jos uvek stoji kod kuma kome sam podao taj telefon. U aprilu kada sam uzeo s25u otisao sam u istu radnju da stavim tu foliju ali su oni tada imali samo mobile outfitters foliju/staklo. Stavio sam njihovo staklo. Zadovoljan sam kako se pokazalo ali je bezobrazno skupo.

Moje iskustvo: prosle godine sam uzeo samsung s23+ u promobiju u galeriji
A gde je ta prodavnica promobi? Ja ne videh nigde takav natpis. Da li je to samsung store? Da li ih ima na drugim lokacijama? Kako su brendirane promobi prodavnice?
Nikako mi nije jasno, ovde se često spominju promobi prodavnice, a ja ih ne videh nigde, bar ne da piše "promobi"

Da li je realno da se Pitaka maskica nenormalno tesko skida sa telefona ? Bukvalno na ivici lomljenja 😅 imao sam i UAG kevlar i sve, al ovo nisam jos video...

Da li je realno da se Pitaka maskica nenormalno tesko skida sa telefona ? Bukvalno na ivici lomljenja 😅 imao sam i UAG kevlar i sve, al ovo nisam jos video...
Imas uputstvo kako se skida. Mora preporucenim redoslesom kako su naveli. Ja je skidam sa S23U najnormalnije,od prvog dana pa do dan danas.

Јесте, баш је тешка за скидање, за С23У и ђене-ђене, али за С25У на једвите јаде.

Staviti foliju na S25U je kao na OLED Televizor staviti milje, pogledaj UAG maske, ako hoćeš baš neobične uloguj se sa USA VPN-om jer je onda ponuda šira. I ovako ima zanimljivih maski za S25U pa probaj sa VPN-om i bez, i veruj mi pored maske ti ne treba ni folija ni staklo. Svako ko kaže drugačije - sere. Stavljanjem stakla ili folije ubijas anti glare efekat jer ni jedno staklo a kamoli folija ima taj efekat tako dobar kao Samsungovo staklo.

@Zlig
Isporučuju za Srbiju?
Da, da, samo na maske koje su 50e + se plaća dodatna carina, tipa na masku od 80e se plati još oko 2000 dinara prilikom preuzimanja. Ispod 50e se ne plaća ništa dodatno i obično stigne za 10-15 dana.

Nazad
Vrh Dno