strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 665
Koristio sam ja bonbon. Sve super.
Ove godine, Vidim da ima 12gb za 4.9 € sasvim dovoljno da se javiKoristio sam ja bonbon. Sve super.
iris radi preko hrvatske net2go kartice u grckoj, neogranicen je netPomagajte drugovi, nemam pojma ni o čemu, a ići ću na more i treba mi neogranicen sim net da gledam košarku dok sam u Grčkoj.
Može net sa sim kartice da podrzi eon tv online?
Koji operater daje dobar net i neogranicen net?
Sim ili E-sim uzeti?
Gde, kako, može tamo negde licno u nekoj prodavnici, trafici ili mora online nege i nekako, vidim i da neke aplikacije psominjete a ja nemam pojma ni o čemu...?
Ne secam se ni da li moj S21 Ultra ima 2 mesta za nano-sim.
Ako moze jedan mali tutorijal za duduke bilo bi vam zahvalan.
Imaju. Ja naizmenično koristim Tomato i bonbon i dok sam kod bonbon-a par puta udario FUP, kod Tomato nisam nikad, a baš sam arčio.Da li ove Tomato kartice imaju net i u EU? Šta je najbolje za Sloveniju i Austriju, 15 dana?
Bukvalno sam probao sve sto mi je palo na pamet. Pojavi se LTE na delic sekunde i odmah nestane.@Cira84 Ja evo lično koristim Novotel na pretplatu jer živim u BiH. Svima sam preporučivao eSIM od Novotel-a i do sada, niko nije imao problema, kako u BiH tako i u romingu zemalja ZB.
Ključno je podesiti APN da bude novotel jer po automatizmu vuče APN od m:tel mreže. Bez ovoga, internet ne radi u romingu.
Ne znam šta se kod tebe desilo, trebao si ih kontaktirati na email ili pozivom.
Kada si podesio APN ručno, da li si ugasio pa upalio tel?
A da, kupovinom eSIM kartice si dobio 3GB na 7 dana i 50MIN, ne sjećam se da li ovih 3GB dobrodošlice važe u romingu zemalja ZB? Svakako, pokušaj dokupiti neku opciju "Internet" pa provjeri da li radi net. Takodje, uključi opciju roming podataka u telefonu.
EDIT: Važi 3GB dobrodošlice i u romingu zemalja ZB.
Ima Vodafone ponudu neograničen net za 15€.Ja sam pisao ovde za WhatsUp (zapravo Cosmote), slao speedtest sa Sitonije., sa Lagomandra plaže i tamo ide i preko 800mbps.
Stavi adresu hotela/apartmana u Grčkoj 🤷🏻♂️Rekao bih da taj online eSim Vodafon može samo ako si iz Grčke:
Pogledajte prilog 502175
Mi familijarno već godinama koristimo Flex, ali ne znam šta je top-up, može objašnjenje?Koristio sam Orange Flex po EU dok A1 nije pustio 6 GB (uz Neo Super) za Evropu. I to je super. Ne mora da se brine. Samo pazite ako potrosite. Posle ide naplata 1 din za MB.
Orange Flex uz kod FLEX za 1 PLN prvi mesec. Uzmete najveci paket. I po povratku sa puta otkazete, jer ce ici naplata. Koristite opciju top-up, pa moze preko Apple Pay.
DopunaMi familijarno već godinama koristimo Flex, ali ne znam šta je top-up, može objašnjenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari