Šta je novo?

Ne kupujete više telefone sa 128 GB memorije, flegšip modeli sa malo memorije se više ne proizvode

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
telefoni-interna-memorija.webp

Ne kupujete više telefone sa 128 GB memorije, flegšip modeli sa malo memorije se više ne proizvode​

Nove tržišne navike pokazuju da će 128 GB memorije za čuvanje podataka uskoro nestati iz premijum segmenta

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...modeli-sa-malo-memorije-se-vise-ne-proizvode/

LOL pa već sada je standard 512 kod jeftinih telefona, o čemu to pišete nije 2020-a više?

Možda kod jeftinijih telefona, ali npr. Apple za 16 i 16 pro modele i dalje prodaje opcije sa 128GB. Kao i Samsung za (osnovni) S25 model.
A to su, nažalost telefoni daleko od jeftinih...

naravno da je telefon i naravno da ima najbolji procesor na trzistu smart phones, ako gledamo specs

ne vidim sta je modno na njemu? to bi mozda vise bio vertu i sl?

Mozda ne bi bilo lose da izadje neki tekst na benchu koji objasnjava razliku izmedju RAM i ROM, Flash memorije?
I blagodetima clouda..
Umesto ovakvih degenevesti

@ilidan
Apple naplacuje logotip, kao rolex, luj viton ili najke pre par decenija godina!
Sve drugi rade umesto njih, oni samo skupljaju debeo kajmak zbog reklame i "zastupljenosti brenda", i nista vise.

Poslednja izmena:
ilidan je drugi user :D

apple ima ceo svoj soc, logo je tu najmanji deo :) dzaba im taj logo ako sve radi lose

sva sreca pa vidim temu zbog last activity, jer mi je Benchmark user na ignore listi :D

samo malo, kako citas vesti onda?
Izlogovan, ili cekas neciji reply na istu? 😅 😂 😂
pitam, jer ovakve vesti def treba citati, cisto da znamo dokle smo stigli kao ljudska rasa.. 😅

Poslednja izmena:
Zamisli progoni te Predator po dzungli Paname gde si krao zlato i artefakte lokalnoj gologuziji, nemas vise ni municije, izvadis telefon da snimis i posaljes na insta dok te crveni trouglic markira i nemas memorije...

pa ne citam, ali kada vidim neku da je dugo active, udjem da vidim o cemu se pise :)

mislim ne citam vesti, citam komentare, kao ovaj recimo od Uriela :D

Ne postoji na forumu elokventniji vodja sekte i veci paja od njega, ja ga obozavam 🥰
Da malo poradi na afterlife obecanjima kao hriscani, muslimani i jevreji, ja bih mu uplatio onih 1500 rsd sto mi non stop trazi na PM
za dizanje hrama

(ovaj post sluzi samo za razdvajanje kukolja od zita, tj. homo sapiensa sa smislom za humor od onih bez istog..
homo erektusa, pavijana, babuna, malih ptica, gusenica, jezeva...)

Poslednja izmena:
Kasmo kod relidzina kad su mi banuli jehovni (ja naravno kulturica ih primio gajbi) takvu sam im pricu slozio da su zanemeli. Raspitivao se po zgradi i komsiluku nikom nisu zvonili na vrata posle mene.
Cak su i one letke koje su mi dale odneli. Bile su vidno uznemirene.
Cekam da mi banu mormoni, cujem da operisu po NS njihovi priceri hodocasnici, ali nista za BG nema. Bice sou.

Mormoni su bezopasni.
I jako fini i kulturni... poligamiju su valjda odavno izbacili iz doktrine.. shame on them!
Kada bih birao izmedju svih religija, osim anarhije i onih severnoevropskih..
ja bih mormonsku izabrao. Kao alternativu ateizmu!
U prevodu ne bih ni njih *

EDIT:
I to je sve sto cu da napisem u vezi 128GB ROM-a,
ne RAM-a!

Poslednja izmena:
Koja je religija u pitanju gde dve mladjahne devojke nude svoje religiozne usluge?svako malo mi izadju na you tjubetu:)

LOL pa već sada je standard 512 kod jeftinih telefona, o čemu to pišete nije 2020-a više?
Tacno ali jos uvek kod nasih provajdera telefoni ma kog brenda,kostaju ko svetog Petra kajgana.A vidis kombinaciju recimo 8/512 ili 12/512 mema rate ispod minimum 1000 pa navise dinara :unsure:

Znači naši provajderi su platili ovu vest, kako bi ljudi kupovali skuplje telefone?

Nazad
Vrh Dno