obrenikola
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.04.2015
- Poena
- 195
Ne znam za autokonverziju.Mislio sam kada u menjacnici menjas bilo koji iznos (u eure)
Ne znam za autokonverziju.Mislio sam kada u menjacnici menjas bilo koji iznos (u eure)
Ja sam uspeo da promenim na aplikaciji - zato i pitam.@Dzombache Mislim da toliki bas limit ne mozes kroz app, ali se vrlo lako to postize pozivom call centra gde ti oni privremeno podignu limit da bi mogao da izvrsis placanje. Potom kroz app vratis na stari limit.
Pitanje jedno, ako je neko imao skoro iskustva...
Treba da izvršim jedno veće plaćanje (oko 1.500.000 rsd) na račun preko aplikacije.
Da li je dovoljno da podignem dnevni limit u aplikaciji (predp limit za mobilno bankarstvo, ima još jedan za internet plaćanje)? Da li sa tim sve prolazi ok, ili ću morati da ih zovem i sl.
@Dzombache Mislim da toliki bas limit ne mozes kroz app, ali se vrlo lako to postize pozivom call centra gde ti oni privremeno podignu limit da bi mogao da izvrsis placanje. Potom kroz app vratis na stari limit.
Uff, sad tek vidim da imaju proviziju preko 300.000. Baš bzvz, jer ne znam da li ću moći da podelim u više transakcija, moram da proverim...
Za neke segmente postoji mogućnost, imaš u gornjem desnom uglu share dugme i sačuvaš ga kroz files. Konkretno, potrošnja karticom ili nalog za prenos mogu da se na taj način izvuku.Uz screenshot iz aplikacije (u kojoj je screenshot onemogućen)
Za neke segmente postoji mogućnost, imaš u gornjem desnom uglu share dugme i sačuvaš ga kroz files. Konkretno, potrošnja karticom ili nalog za prenos mogu da se na taj način izvuku.
Jeste povlašćeni kurs u menjačnici za sve u odnosu na autokonverziju. Za dolare ni ne zavisi od paketa, svima je jednak, trenutno baš taj koji si naveo, dok za evre imaju nijanse. Konkretno je tih 118,7 kupovni i 115,7 prodajni za MAX paket, a 119,2 kupovni i 115,2 prodajni za Lite. Ne znam kakvo je stanje sa drugim paketima.Kod mene na BankMax stoji u menjačnici prodajni 118.7 i nije se menjao zadnjih 6 meseci ako ne i duže. Dolar pravi određene fluktuacije trenutno je na 103.9
Možda su mislili na veb-aplikaciju (sve zovu aplikacijama i umeju da pomešaju), ako se vidi tamo uopšte. Ti, doduše, sada ni ne možeš da joj pristupiš, to je i glavnina problema.uz screenshot iz aplikacije
Ti, doduše, sada ni ne možeš da joj pristupiš, to je i glavnina problema
Onda se to menjalo, odlicno, izvinjavam se na pometnji.Ovo je netačno. Sve ide kroz aplikaciju bez problema do 20 miliona.
Znam, nego sam hteo reći da ti ne pravi razliku, svodi se na isti problem. Ako može, moraš da se prijaviš da bi platio. Ako ne može (tj. mora ručno, na lični zahtev), opet moraš da se prijaviš da bi im poslao snimak ekrana. Svakako ispada da moraš da se prijaviš, a trenutno to ne možeš... 😅
Jesi siguran za ovo? Gde se na računu nalazi iskazan taj popust?Za Infostan do 15-tog (uključujući 15-ti) u mesecu imaš fore da platiš, a da ne izgubiš onaj popust od 7% za redovne platiše.
Tako da ako ćeš do tada imati pristup sačekaj.
Kolona 3, popust 5, 6 ili 7%Gde se na računu nalazi iskazan taj popust?
Da, evo u prilogu:Jesi siguran za ovo? Gde se na računu nalazi iskazan taj popust?
Rekao bih da ne postoji.A ja sam ćorav da nađem da li postoji drugi format izvoda osim PDF-a.
Kako misliš naplata? Hoćeš reći da mi kreditna kartica nije u funkciji ili?Naplati sa kreditne nije uvedena, uvedena je samo podela na rate, koja sporadicno radi 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari