Mali Perica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2024
- Poena
- 125
ABS je osnovana 2009. te mislim da prethodni post debelo naginje u politiku a ne pita se koliko auto škola je puklo 2010. kada je ABS počeo sa radom.
Zar je bitno koji je dres kada nosio taj što je maznuo pare. Gro njih se presvlačio više puta i nikom ništa. Ali dobro, živimo tu gde živimo, pa je lepše da budemo “neutralna pavlaka”.ABS je osnovana 2009. te mislim da prethodni post debelo naginje u politiku a ne pita se koliko auto škola je puklo 2010. kada je ABS počeo sa radom.
Лажна вест новина. Горела је кухиња. Нема електричних бицикала нити тротинета.Ispovest stanarke zgrade u Surčinu gde je izbio požar zbog električnog bicikla - Blic https://share.google/sDEoJV7fiHOW9LSK2
vec par godina ga imam, evo prvi put sad... ja shokiran bio@rastafarian da, klasika za trotinet sa unutrasnjom gumom, meni jednom godisnje otprilike.
Da duze traje pomaže da se jace pumpa guma i da se ne vozi po dzombama.
Jako je tesko u sopstvenoj reziji bez namenskog alata zameniti gumu, a ne probusiti je...ja odnesem tocak kod majstora i kad vec placam ruke zamenim i unutrašnju i spoljasnju.
Nije se guma otopila, to je gel protiv busenja. Ako se ne odrzava redovan pritisak u gumama onda gel pocne da izlazi napolje jer tubeless guma ne sedi lepo na felni.da li se nekome desilo da se zadnja guma bukvalno istopi sa unutrasnje strane?
klinac mi vec par dana kaze da mu je prazna guma ali kao aj pogledacu..... kad ono
segway g30 max je u pitanju.
da li ima smisla neki servis ? u BG, preporuka?
Idu 80-100kmh bez problema, a baterija im traje od 50 pa do 100 kilometara, pune se za 3 sata, neverovatne sprave.Ja sam video dosta puta, stalno zuji neki lik kod mene u ulici
takodje sam video nekog lika koji je proleteo pored mene sa tim dok sam prelazio mosta na adi biciklom krecuci se oko 40km/h, on je isao bar 50% brze.
nadao sam se da cu ga susutici na nekom od semafora da ga pitam kako kontrolise brzinu i kako koci...ali nema teorije, pre bih auto sustigao.
U svakom slucaju brze od bilo kog skutera i elektricnog bicikla, i ima ozbiljno jako svetlo napred.
nece nikakoPa bolje da nosi nego da se polupa, pad sa te sprave sigurno nije naivan.
OK, naginje se napred da ubrza u nazad da uspori i sve to lepo funkcionise
meni i dalje nije jasno kako ce naglo da ukoci naginjanjem pri brzini od recimo 80km/h
To je protiv zakona fizike, on jedino postepeno moze da uspori
poznanika u auto udario EUC, policija napravila uvidjaj i ispada da je on kriv posto je oborio pesaka ?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari