Šta je novo?

Microsoft tiho isključio važnu Windows 10 funkciju zbog koje su naročito pogođeni korisnici AMD X3D procesora

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-10-AMD-Ryzen-X3D.webp

Microsoft tiho isključio važnu Windows 10 funkciju zbog koje su naročito pogođeni korisnici AMD X3D procesora​

Xbox Game Bar više ne radi ispravno na Windows 10 za korisnike sa AMD X3D procesorima, što direktno utiče na optimizaciju performansi u igrama

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...arocito-pogodeni-korisnici-amd-x3d-procesora/

Ovo sutra može da se desi za Intel ili bilo koju drugu komponentu u računaru. Jednostavno je dovoljno da naprave loš drajver koji će s vremena na vreme da pregazi već postojeći i ti si u problemu sa računarom. Jednostavno, mogu da ucenjuju velike proizvođače i da se igraju, jer alternative neke velike i nema. Linux koristim i treba par dana da se sve skocka, a OS je dobar, ali ne toliko zastupljen... Tako da Microsoft svakako i dalje vodi na tržištu.

Kakav flame clanak, to je samo za dual ccd procesore.
Znaci ono sto ima 90% ljudi ne kaci.

@isnogood to je tačno, ali ni ovo niko nije očekivao od ovako jakog i velikog igrača, pa se ipak desilo. Za nas obične korisnike to je greška koja je nastala i koju će ispraviti, a za njih možda neki test na dugoročne planove firme...

Мора да се продаје нови софтвер, само паре, паре, пареееее...
Ne bih ja rekao da je baš samo to u pitanju. Da je tako, mogli su da ga naprave da ide pretplata kao što su za office paket uradili.

Ne verujem da je zbog prodaje, W10 se ne prodaje već više od godinu dana i njima je svejedno koji prodaju a upgrade su besplatni. Ušteda je u tome da ne moraju da plaćaju veliki tim za održavanje desetke. Skoro su outpustili 6000.

Ja sam se resio definitivno bede zvane widows, ne zelim da me vise ucenjuju. Instalirao sam Linux Zorin, i prezadovoljn sam. Inace je moj DELL isporucen sa fabrickim UBUNTU OS.

I ja bih da mogu ali imam previše programa i igara kojih nema za Windows. Godinama sam imao i Linux Mint ali sam ga izbacio, nema skoro ništa što mi je potrebno. Zorin je dobar za početnike.

Ako je Pauk vozio peterbilta po US of A,
onda je greota sto je banovan.
jel' mislimo na istog Majka?

I u kojoj po redu iteraciji Matrixa uopste zivimo?

Poslednja izmena:
Nije ga niko banovao, sam je izabrao "deleted member", ne znam razloge .
Od maja meseca smo u trecoj iteraciji😇

Poslednja izmena:
Microsoft tretira Windows kao trošak... Mozak tih menadžera je stvarno za posmatranje, ali kao primer nečega potpuno pogrešnog i nakaradnog...

Nazad
Vrh Dno