ovde i da skines foliju, ekran ce ostati istiEvo na šta sam mislio u vezi boja i folija, levo sestrin Note 14, desno moj Mi 9.
Pogledajte prilog 501085
Stvar navike, te double tap opcije sam imao na Sony telefonima pre 10 godina, koristio sam dt2w. Posle toga je Gugl (na neko vreme) izbacio iz Androida, samom tim i Sony, pa sam se skroz odvikao od te opcije i uopšte mi ne fali.Dok ne vrate double tap to lock i odvojene kontrole i notifikacije, nece vidit moj euro.
Sramota da poco od 300e to ima, a xiaomi premium serija od 1400e nema.
Meni isto nedostaje dt2l, zapravo sve što mi nedostaje je Nova potpuno funkcionalna.
Van pameti je ograničiti rad nekih aplikacija, a u svoju ne ubaciš ni deo opcija zbog kojih ljudi koriste te aplikacije...
Ma samo neka vrate otključavanje bootloadera kao nekad, da se lako otključa, i sve to sto nema i kako je ko navikao da ima na telefonu, brzo se namesti..Ili bar da naprave tipa externa podešavanja kao samsung sa good lock pa ko želi da se igra, neka mu i ta mogućnost
15u ima 3 klase bolju kameru nego Samsung, tu stvarno nema poređenja.Pozdrav svima!
U narednim danima planiram da kupim novi telefon, a izbor se sveo na Xiaomi 15 Ultra i Samsung S25 Ultra.
Najvažnije su mi sledeće stvari: trajanje baterije, pravovremene notifikacije (bez kašnjenja), dok mi je kamera tek na trećem mestu po važnosti.
Da ste sada na mom mestu – koji biste telefon izabrali?
Takođe, da li je baterija zaista dobra na Xiaomiju? Hvala unapred svima na datim odgovorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari