Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Uštedi 1.000 rsd uz Maxi Online!
Uz to, cele nedelje te očekuje besplatna dostava.

Beograd:

➡️ Uz promo kod FIP1000 uštedi 1.000 rsd pri kupovini preko 5.500 rsd+troškovi dostave.
📅 Promo kod možeš iskoristiti jedanput za porudžbine kreirane do 03.08.

Tvoj Maxi Online

Uštedi 1.000 rsd uz Maxi Online!
Uz to, cele nedelje te očekuje besplatna dostava.

Izdvajamo iz ponude:
1) Testenina Spaghetti Mazza 500g - 159,99 rsd
2) Tunjevina komadi u biljnom ulju Maxi 160g - 159 rsd
3) Persil 4.05kg+Perwoll 1l - 1499,99 rsd

➡️ Uz promo kod FIP1000 uštedi 1.000 rsd pri kupovini preko 5.500 rsd+troškovi dostave.
📅 Promo kod možeš iskoristiti jedanput za porudžbine kreirane do 03.08.

Tvoj Maxi Online

Uštedi 1.500 dinara samo za isporuke sutra!
Uz to, tokom cele ove nedelje te očekuje besplatna dostava!

🎁 Uz promo kod TIP1500 ostvari popust od 1.500 RSD za kupovinu iznad 6.000 RSD.
📅 Promo kod važi samo za isporuke sutra – 31.07.

Tvoj Maxi Online

Uštedi 1.000 din za isporuke ovog vikenda!
Uz to, očekuje te i besplatna dostava.

Izdvajamo iz ponude:
1) Ubrus beli dvoslojni Jumbo Maxi 1/1 - 219,99 rsd
2) Tunjevina komadi u salamuri Maxi 160g - 159,99 rsd
3) Kafa instant I Croatia Gold Jacobs 200g - 999,99 rsd

➡️ Uz promo kod KTB1000 uštedi 1.000 rsd pri kupovini preko 6.000 rsd.
📅 Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke ovog vikenda.

Tvoj Maxi Online

➡️ Uz promo kod KBT1000 uštedi 1.000 rsd pri kupovini preko 7.000 rsd+troškovi dostave.
📅 Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 04.08-07.08.

Tvoj Maxi Online

Brzo su digli sa 6 na 7000...

Univerexport online elakolije svojim novim kupcima obezbeđuje kupon vrednosti 1.500 dinara za umanjenje računa prve online porudžbine u minimalnoj vrednosti od 5.000 dinara. Umanjenje se odnosi na celokupan dostupan asortiman.

Kupon LETOLIJELAW unesi u predviđeno polje na elakolje.rs prilikom plaćanja porudžbine i ostvari umanjenje računa za 1.500 dinara.

Univerexport online elakolije isporučuje do kućnih vrata na teritoriji Novog Sada i Beograda prema raspoloživoj mapi zona dostave.

Kupon važi za nove kupce-fizička lica i može se iskoristiti sa jednog registrovanog naloga. Dostava je besplatna za porudžbine iznad 3.000 dinara.
Kupon važi do kraja avgusta.

Univerexport online elakolije svojim novim kupcima obezbeđuje kupon vrednosti 1.500 dinara za umanjenje računa prve online porudžbine u minimalnoj vrednosti od 5.000 dinara. Umanjenje se odnosi na celokupan dostupan asortiman.

Kupon LETOLIJELAW unesi u predviđeno polje na elakolje.rs prilikom plaćanja porudžbine i ostvari umanjenje računa za 1.500 dinara.

Univerexport online elakolije isporučuje do kućnih vrata na teritoriji Novog Sada i Beograda prema raspoloživoj mapi zona dostave.

Kupon važi za nove kupce-fizička lica i može se iskoristiti sa jednog registrovanog naloga. Dostava je besplatna za porudžbine iznad 3.000 dinara.
Kupon važi do kraja avgusta.
7 puta sam ukucao kod u predvidjeno polje i nista se ne desava, kad kliknete poruci samo vam potvrdi iznos bez umanjenja, kad kliknete enter isto..totalno konfuzno..napravio sam 7 dupliranih istih porudzbenica

Sad me pozvao neki decko iz univerexporta i kaze mi da storniram sve porudzbine i kucam kod, ne da ga kopiram. Rekao sam mu probao sam sve nacine, i kucao i kopirao i mala i velika slova isto je...on kaze probajte posle storna opet.
Probam opet, on me pita posle LETOLIJE koliko slova imate...ja reko tri, on kaze koja su ja reko LAW, on kaze, taj kod je iskoriscen vec, ne mozete njega koristiti, odakle vam taj kod. Ja mu kazem videh ga na yettel aplikaciji, on kaze nemoguce da su duplirali kodove, zadnja tri slova se kombinuju svima, i da ce da pogleda pa da javi ujutru o cemu se radi jer je preko 30 ljudi imalo problem sa kodovima

edit: opet me je covek pozvao i rekao da kod koji mu govorim LETOLIJE LAW na kraju ne postoji..nije izvucen nigde u yettel aplikaciji

Poslednja izmena:
Meni prošlo.

1000036597.jpg

Edit: Personalizovani su, moj je LETOLIJE5IM

NIjedan od tih kodova ne prolazi, gde videti uopste kod u yettel aplikaciji ga nema, koliko sam shvatio odatle ga vidite?

Poslednja izmena:

Prilozi

• 1000036606.jpg
    1000036606.jpg
    101.1 KB · Pregleda: 32
  • 1000036607.jpg
    1000036607.jpg
    101.3 KB · Pregleda: 44
Ne znam šta da vam kažem. Otvorio nov nalog, napunio korpu, popunio sve podatke i kada sam uneo kod pojavilo se desno ✅1500 > Završi kupovinu > Plati. 🤷

Sta ti je stiglo u mailu?

Ja sam se juče prvi put registrovala i naručila, ali moram da priznam da nije baš sve crno na belo, kao kod Maxija i Idee..pritom im je sajt dosta siromašan u ponudi. Čini mi se da kada se pojavi zeleni štiklic da je vaučer prihvaćen, mora odmah da se izvrši on-line uplata (na sledećem koraku/prozoru, jer se u okviru tog istog nigde ne vidi već umanjen iznos) kako bi iznos bio smanjen za vrednost vaučera, jer preko email-a potvrde narudžbenice, nigde ne stoji ni iznos kupona ni realna umanjena cena. Nisam videla ni opciju da može pouzećem da se plati, ali možda grešim.

Poslednja izmena:
Kodovi su personalizovani, napravili smo pometnju zaposlenima sa istim kodovima koje smo unosili. Zvali su me iz tehnicke podrske, kaze za sve te kodove koje sam probao, a nalaze se u grupi da su iskorisceni.
Dakle nema svrhe postavljati, jedna porduzbina - jedan kod

Poklanjamo vam 700 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.🎁📲

Kod: 700RPPZ

Vaučer od 700 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 6.500 RSD ili više, do 12.08.2025.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Važi samo za fizička lica.

Vaša IDEA online.

Prilozi

• IMG-20250806-WA0000.jpg
    IMG-20250806-WA0000.jpg
    83.7 KB · Pregleda: 34
I platio si I skinuli ti samo 3500?

Baš zato sam stavio plaćanje gotovina, da ne bude kao sistem zeznuo. Nigde mi nije pisalo 3500, nego samo ukupno 5000 za plaćanje, a kupon je bio zelen i piše 1500 u tom delu za kupone.

Baš zato sam stavio plaćanje gotovina, da ne bude kao sistem zeznuo. Nigde mi nije pisalo 3500, nego samo ukupno 5000 za plaćanje, a kupon je bio zelen i piše 1500 u tom delu za kupone.
Tako je , isto je stajalo sa stikliranom strelicom, ali dole skroz u desnom uglu je i dalje bio pun iznos, i kad porucis je bio pun iznos. Sve dok racun ne stigne , gde je pisao umanjen

Nazad
Vrh Dno