Šta je novo?

MTS - SBB - Yettel - Supernova - Orion - Ostali provajderi (Generalna diskusija i poređenje usluga)

Kog provajdera koristite?

• Ukupno glasača
    207

Alltrack

Poznat
Učlanjen(a)
19.06.2025
Poena
35
Zajednička tema svih provajdera, poređenje usluga i rad istih. Molim članove da poštuju kolege i pravila foruma.

Poslednja izmena:
evo baš upoređujem sbb sa mts. što se tiče premijum ponude (svi kanali) tu je sbb povoljniji. mana je što sbb nema srednji paket kao u mts. i ove nove arene što su samo u premijum. ali ako gledamo najbolji paket od sbb Vs. najbolji paket od mts tu je sbb daleko povoljniji.

Заједничко им је за све да за старе кориснике немају погодности.
Ih, ma može svašta da se izvuče prilikom produžetka ugovora, ali jasno je da novi korisnici bolje prolaze, što opet ima neku svoju logiku.

tu je sbb daleko povoljniji
Koji MTS-ov paket uopšte gledaš u poređenju? Njihov BOX 3 L košta 5699 dinara mesečno, mada mu fali jedan kombo TV paket, ali može da se dokupi, pa da ima sve kanale. To je onda cena 6k. SBB-ov novi premium paket je 5400. Razlika 600 dinara, ali nije sve u televiziji. MTS-u je internet brži, možda to nekome znači, a i fiksni im je možda bolji utoliko što ima neograničene minute u mreži, u kojoj je veliki broj mobilnih telefona. E, da, SBB ima i uključen HBO. Svakako ništa ja to ne bih gledao apsolutno, već po potrebama.

Kod supernove 3l paket je 5700 i ima hbo, a brzina je 600/600. Box 3 paket za iste pare nema hbo.

Ја сам дискриминисан за табелу - користим и СББ и МТС 😁 :cautious:

A1 ima najeftiniji paket. Optika 600/300 i svi kanali sa HBo 3500d. Ja imam manji paket bez HBo sa svim Arenama i netom300/150 za 3000d. Ali to tek kad mi istekne 15m po dinar. Da sam ostao na mts optici placao bih po 4300d. Kod mene u stanu imam SN 2s 150/10 net,koji cu placati 3700 valjda kad mi istekne ovog meseca 12m po dinar.

Tek kad Telekom bude dozvolio da ostali operateri koriste njegovu optiku onda će biti dobro za sve. Kao nekad adsl što je funkcionisao. Ali onda neće biti ovakve razlike u cenama. Odlučivaće sitnice.

Kragujevac je valjda pokriven? Meni je ta usluga u Kragujevcu.

A1 ima najeftiniji paket. Optika 600/300 i svi kanali sa HBo 3500d. Ja imam manji paket bez HBo sa svim Arenama i netom300/150 za 3000d. Ali to tek kad mi istekne 15m po dinar. Da sam ostao na mts optici placao bih po 4300d. Kod mene u stanu imam SN 2s 150/10 net,koji cu placati 3700 valjda kad mi istekne ovog meseca 12m po dinar.
4200 је супернова 2с 150/10.

Da,ali bi trebalo da mi bude stara cena jer sam prigovorio u decembru i dobio odgovor da mi nece menjati cenu.

Da,ali bi trebalo da mi bude stara cena jer sam prigovorio u decembru i dobio odgovor da mi nece menjati cenu.
Definitivno su svi bezobrazni, 2x godišnje dižu cene. Ne poštuju ugovore, posle kad korisnici beže onda su neljubazni po poslovnicama. Nekada se znalo, ugovor kad se potpiše to je amin. Živo me zanima kako bi oni reagovali kad bi mi korisnici njima slali obaveštenja tipa "Zbog povećanja troškova plaćaćemo vam 300 din. manje nego do sada" Samo oni imaju troškove.

Kragujevac je valjda pokriven? Meni je ta usluga u Kragujevcu.
U Kragujevcu u samom centru je podzemna mts optika. Supernova optika na banderama je u ostatku grada. Za a1 optiku su nedavno kopali samo u centralnim gradskim ulicama.

Ja sam na Bubnju uveo. Imam u zgradi mts optku,a1 optiku i SBB koaks. Odlicno za pregovore. Kad sam uvodio prvi put mts optiku dobio 18m po dinar,sad A1 15m po dinar.

Kakva je TV platforma na A1? Da li je po kvalitetu bliža Irisu ili EON-u? :D

Malo je konfuzna dok se ne naviknes. Brzo menja kanale,kvalitet istih je odlican. Meni se svidelo sto kod Eurosporta moze da se menja audio srpski-engleski. Daleko je Eon od svih a imam ih sve,Eon,Iris,Move,Xplore i Tivimate.

Mozda nije prava tema za to, kakve su šanse da Yettel na neki nacin preuzme Eon platformu?

Sta je kod EON a to velika presnost sem vizulenog dela aplikacije koja je stvar ukusa .Da menja audio na kanalima nema kvalitet slike nije bolji od Irisa i Yeletela ...Mozaik nikad nije ni imao ..Jedina prednost je to slaganje kanale ostale stvari ni bolje ni losije od Irisa

E vidis nekima od nas je to sortiranje kanala najbitnije :). Ono ima i xplore pa je stavljam na mesto br 2 odmah posle Eon-a.

… fluidnost sistem je neprevazidjena… jedina mana je što nikada nisu razvili aplikaciju za tvOS… jedini je ima Orion, ali nije baš najbolje rešena… EON je postavio standard pre par godina, koji od drugih i pored svih kopiranja, nije dostignut…

… fluidnost sistem je neprevazidjena… jedina mana je što nikada nisu razvili aplikaciju za tvOS… jedini je ima Orion, ali nije baš najbolje rešena… EON je postavio standard pre par godina, koji od drugih i pored svih kopiranja, nije dostignut…
Vidi ja sam koristio obe. Iris i Eon imaju fluidnost obe cak je i Iris brzi malo. Kvalitet slike sto i najvaznije isti razlike nema ili nije vidiljiva golim okom ..Sem opstih mesta nisi naveo gde je to i koliko Eon formula 1 u odmosu na druge aplikacije

… fluidnost - više mislim na korisničko iskustvo, ne na brzinu… sve je kako treba, dok je Iris… hmmm… čudan… :)

Mozda ovi novi što potpišu ugovor ili ovi stari isto što potpišu aneks , pa dobijaju novu platformu ?

Nazad
Vrh Dno