Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Možda su videli da se mnogo korisnika interesuje, pa rekli što da ne zaradimo više, diži cenu.........
:mad:

Da li je moguce dobiti kablovsku od jetela da ide preko kabla kao kod sbb-a? Presao bih i na skuplji paket , kasni na aplikaciji nekih 15 sekundi u odnosu na lajv

Moje pitanje Nema nikakve veze samo sa ovom temom, ali jeste opšte TV, inspirisano porukama iznad. Da li više igde može da se gleda tv bez kašnjenja? Baš sam neki dan razmišljao o tome kako uz sav napredak tehnologije, više ne možeš npr. da pustiš dva TV-a i da program ide u isto vreme. Ili da prosto ne kasni, kao pre ovih STB čuda. Džaba neko ima i kablovsku kakvu god, kad svi imaju bokseve koji idu na internet i odande vuku program.

I'm
Moje pitanje Nema nikakve veze samo sa ovom temom, ali jeste opšte TV, inspirisano porukama iznad. Da li više igde može da se gleda tv bez kašnjenja? Baš sam neki dan razmišljao o tome kako uz sav napredak tehnologije, više ne možeš npr. da pustiš dva TV-a i da program ide u isto vreme. Ili da prosto ne kasni, kao pre ovih STB čuda. Džaba neko ima i kablovsku kakvu god, kad svi imaju bokseve koji idu na internet i odande vuku program.
Zar nije beše Iris bio real-time?

Nema više real-time kad je sve preko neta...

Meni je paket L do januara 2027, a sad bi bilo 8 meseci duže da sam prihvatio premium.
AKo može samo malo pojašnjenje, da li bi to bio novi ugovor na 24 meseca po ceni 2500 svih 24 meseca? Sobzirom da kažeš da bi se produžio za 8 meseci onda to nije aneks starog ugovora nego potpuno novi ugovor ili nešto ne razumem. I meni važi ugovor do januara 2027. pa razmišljam šta da radim.

Meni nije jasno kako je taj prelazak sa L na Premium do pre neki dan bio 2000/2100 a vec danas 2500 din?

Ja sam imao 24.meseca za 1650 i dobi sam juče 2100 za ostatak ugovora. Možda ima veze što je kod vas 22 meseca po 1650 a ostatak puna cena pa da je zbog toga 2500

He, meni je pre dva dana, kol centar, muskarac, rekao da sve ostaje isto i uslovi i cena - L na Premium, znaci nikakvo dizanje cene. Juce, takodje kol centar, zenski glas, kaze da sve ostaje isto osim cene, da cu placati 2.500, iako imam L po ceni M sa popustom, 24 meseca. I tako, najbolje je otici do poslovnice. Licno ne pada mi na pamet jedan dinar vise da im dam radi dva kanala -Arene.

AKo može samo malo pojašnjenje, da li bi to bio novi ugovor na 24 meseca po ceni 2500 svih 24 meseca? Sobzirom da kažeš da bi se produžio za 8 meseci onda to nije aneks starog ugovora nego potpuno novi ugovor ili nešto ne razumem. I meni važi ugovor do januara 2027. pa razmišljam šta da radim.
Ako sam ih dobro ispratio u poslovnici to izgleda ovako za premium paket .....50% (2450din) do kraja 22 meseca promocije i paketa L, 23-24 mesec (dec-januar 2027) ide puna cena 5100din ,posto je sad 8-mesec ako se potpise ide ugovor do augusta 2027god. takodje po punoj ceni.
Nadam se da je razumljivo;)

Za 2100 sam mislio da uzmem do kraja ugovora, 2500 već neću da im dam, prejadno je sve ovo šta rade, mnogo su bezobrazni.

Možda su promenili aneks u hodu, sobzirom da kolega sa foruma kaže drugačije. Mada mislim da aneks ne može produžiti ugovor preko 2 godine, to je u stvari novi ugovor.

Ako ima neko ko ima 12m/dinar pa posle stara cena, neka javi ima li neka ponuda za nas... (Osim da uzmemo ovu divnu cenu 4100).

Nazad
Vrh Dno