Alltrack
Poznat
- Učlanjen(a)
- 19.06.2025
- Poena
- 35
Augovorna obaveza ostaje ista samo se paket menja i naravno cena.Plus, naravno produžetak ugovorne obaveze kroz aneks !
Augovorna obaveza ostaje ista samo se paket menja i naravno cena.Plus, naravno produžetak ugovorne obaveze kroz aneks !
Meni je paket L do januara 2027, a sad bi bilo 8 meseci duže da sam prihvatio premium.Augovorna obaveza ostaje ista samo se paket menja i naravno cena.
Isti slucaj samo preko call centraU poslovnici malo pre su mi ponudili premium paket za 2500din, imao sam 50% na L paket 22 meseci po 1600din.Za sad neću da prihvatim.
Zar nije beše Iris bio real-time?Moje pitanje Nema nikakve veze samo sa ovom temom, ali jeste opšte TV, inspirisano porukama iznad. Da li više igde može da se gleda tv bez kašnjenja? Baš sam neki dan razmišljao o tome kako uz sav napredak tehnologije, više ne možeš npr. da pustiš dva TV-a i da program ide u isto vreme. Ili da prosto ne kasni, kao pre ovih STB čuda. Džaba neko ima i kablovsku kakvu god, kad svi imaju bokseve koji idu na internet i odande vuku program.
Ništa, onda vi kad se radujete komšije misle da njihov tim gubi i padaju u bedak.A šta da radimo sa komšijama kada proslavljaju gol? Sve trešti okolo, a tebi tek kreće napad...
A šta da radimo sa komšijama kada proslavljaju gol? Sve trešti okolo, a tebi tek kreće napad...
AKo može samo malo pojašnjenje, da li bi to bio novi ugovor na 24 meseca po ceni 2500 svih 24 meseca? Sobzirom da kažeš da bi se produžio za 8 meseci onda to nije aneks starog ugovora nego potpuno novi ugovor ili nešto ne razumem. I meni važi ugovor do januara 2027. pa razmišljam šta da radim.Meni je paket L do januara 2027, a sad bi bilo 8 meseci duže da sam prihvatio premium.
Ponuda i potražnja. Kad bi svi ostali na stare pakete po ceni da nam prekinu i ove postojeće ugovore davali bi ove nove džabe.Meni nije jasno kako je taj prelazak sa L na Premium do pre neki dan bio 2000/2100 a vec danas 2500 din?
Ako sam ih dobro ispratio u poslovnici to izgleda ovako za premium paket .....50% (2450din) do kraja 22 meseca promocije i paketa L, 23-24 mesec (dec-januar 2027) ide puna cena 5100din ,posto je sad 8-mesec ako se potpise ide ugovor do augusta 2027god. takodje po punoj ceni.AKo može samo malo pojašnjenje, da li bi to bio novi ugovor na 24 meseca po ceni 2500 svih 24 meseca? Sobzirom da kažeš da bi se produžio za 8 meseci onda to nije aneks starog ugovora nego potpuno novi ugovor ili nešto ne razumem. I meni važi ugovor do januara 2027. pa razmišljam šta da radim.
Pravi se samo aneks ugovora zbog veće cene i tih dodatnih kanala, ugovorna obaveza ostaje ista kolika je i bila.Ali zbunjujuće je i to što kod njih nije do isteka ugovora, nego novih 24 meseca.
Tako je.Meni u aneksu tako ne piše piše mi onoliko koliko mi je ostalo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari