Kako si uspeo da ga porucis za SRB?Ko hoce pismen powerbank a hoce i da plati evo preporuka za Baseusa.
Bas kvalitetan, radi vrhunski.
53€ sam platio na nekoj “akciji”.
![]()
Baseus Power Bank 145 W 20800 mAh PD 100 W Szybkie Åadowanie z inteligentnym wyÅwietlaczem cyfrowym PrzenoÅny zewnÄtrzny PowerBank do laptopa i telefonu - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Proveriću da li mi stoji negde po podrumu. Nadam se da ga nisam bacio. Pusti adresu da ti pošaljem kao CC, najjeftinija je poštarina.Preporuka za neki dvb-t2 receiver (Stb) koji radi kod nas? Ne znam da li postoje razliciti standardi. Nesto jeftinije, treba mi za vikendicu..
edit: sve sto sma nasao na aliju ima ogroman shipping...
Sad tek vidim da ne salju za Srbiju. Hmm…Kako si uspeo da ga porucis za SRB?
Onda slobodno moze da se kaze, ne da ti je upala kasika, vec kutlaca u med 💯Sad tek vidim da ne salju za Srbiju. Hmm…
Normalno narucio, bez postarine. Imaju u komentarima i moje slike i ocena.
23.6 juna narucio
Meni treba neki portabilni punjač za laptop kada sam na putu. Originalni 65W punjač od Thinkpada je ogroman!Trenutno na popustu od 74% u coins sekciji, platio malopre 2.15$
I just found this on AliExpress:
US $13.41 | Vention 30W GaN Charger PD 3.0 QC4.0 USB C Charger For iPhone 16 15 14 Pro Samsung S25 Xiaomi 15 14 iPad Air Pro Phone Charger
![]()
Vention 30W GaN Charger PD 3.0 QC4.0 USB C Charger For iPhone 16 15 14 Pro Samsung S25 Xiaomi 15 14 iPad Air Pro Phone Charger
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Pa kad bi kinezi bili raspolozni da stalno daju dzabe druge stvari kacilo bi se, ovako sta ima to se stavlja.
Ne znam sto je to toliki problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari