Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Hm, moja dva crna usb - B oba imaju JMicron. Izgleda kako se zalomi, ili kako naleti tura koju šalju.

Onda sam ja imao bas dosta srece ako smo iz ove prodavnice obojica narucivali.

Evo fotke ovog od pre par dana

Prilozi

• 20250729_090635.jpg
    20250729_090635.jpg
    279.3 KB · Pregleda: 154
Imao si srece kolko si tezak

IMG20250731184048.jpg

Trebalo bi da pod windows-om radi normalno i taj jms578, imate za njega i brdo firmware-a , lako se updateuje. Radi on i pod linux-om ali nije baš podoban kao butabilan drive da bude. Suštinski i ovaj realtek nije ništa specijalan čip.

Znam da je ovde bilo price o nekom daljinskom koji radi na radio frekvenciji. Otvara li rampe za parking? Dobio neko?

Preporuka za neki dvb-t2 receiver (Stb) koji radi kod nas? Ne znam da li postoje razliciti standardi. Nesto jeftinije, treba mi za vikendicu..

edit: sve sto sma nasao na aliju ima ogroman shipping...

Pijaca, buvljak, tehnicke radnje, KP, ma ih po 2000din kod nas.

Preporuka za neki dvb-t2 receiver (Stb) koji radi kod nas? Ne znam da li postoje razliciti standardi. Nesto jeftinije, treba mi za vikendicu..

edit: sve sto sma nasao na aliju ima ogroman shipping...
Proveriću da li mi stoji negde po podrumu. Nadam se da ga nisam bacio. Pusti adresu da ti pošaljem kao CC, najjeftinija je poštarina.

Inače mislim da je jeftinije da kupiš TV nego da kupuješ samo njega. Imaju na Ananasu akcije, pa budu baš povoljni.

Prilozi

• IMG_6992.jpeg
    IMG_6992.jpeg
    78.9 KB · Pregleda: 72
Trenutno na popustu od 74% u coins sekciji, platio malopre 2.15$

I just found this on AliExpress:
US $13.41 | Vention 30W GaN Charger PD 3.0 QC4.0 USB C Charger For iPhone 16 15 14 Pro Samsung S25 Xiaomi 15 14 iPad Air Pro Phone Charger
Meni treba neki portabilni punjač za laptop kada sam na putu. Originalni 65W punjač od Thinkpada je ogroman!

Vidim sada da ovaj Vention 70W ima za oko 10$ sa MKD coins.
Da li je to ok izbor, ili ipak uzeti nešto drugo? Do sada sam pratio Essager, ali ne mogu da naletim na neki deal.

Danas sam ga naručio, imaš jako dobar uvid u mogućnosti u jednom od komentara.

Da li je neko kupovao neki od ovih kompjutera za bajs: Igpsport bsc200, Coospo cs500 ili Geoid cc600? Slične su im cene.

4.82$, 20W MKD Coins i valjda kupon radnje

US $11.66 | UGREEN 20W GaN Charger Mini USB C Phone Charger PD3.0 QC3.0 For iPhone 16 15 14 Pro Max Samsung S25 Xiaomi Tablet iPad Air Pro

30W 7.83$, isto

US $14.06 | UGREEN 30W GaN Charger PD 3.0 QC4.0 USB C Charger For iPhone 16 15 14 Pro Samsung S25 Xiaomi Tablet iPad Air Pro Phone Charger

Meni su ponovo počeli da izlaze Kodak fleševi u raznim varijantama, tipa 70$ centi 128GB, uglavnom sa 85% uz novčiće a jedan model je bio i 95%.
Samo što meni ne trebaju flešići 🤷‍♂️

Pa kad bi kinezi bili raspolozni da stalno daju dzabe druge stvari kacilo bi se, ovako sta ima to se stavlja.

Ne znam sto je to toliki problem.

Pa kad bi kinezi bili raspolozni da stalno daju dzabe druge stvari kacilo bi se, ovako sta ima to se stavlja.

Ne znam sto je to toliki problem.

Nije nikakav zapravo, samo ne znam šta bismo sa tolikim punjačima više :) Ja sam svim ukućanima uzeo po jedan za rezervu. Sad se trudim da odolim iskušenjima jer iskaču ponude za ~dolar, ali i da se nude za dž ne znam šta bih radio više s njima :)

Nazad
Vrh Dno