Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

Jesam, ali sam posle video na dnu paypal homepage da daje da se menja lokacija, tako da ne bi me iznenadilo da i ne mora VPN.

Pokusavam aktivirati AC+ za 16PM, ali mi trazi karticu iako imam vise nego dovoljno na nalogu. Ne razumem zasto ne skida sa njega, Ne znam u cemu je sada problem jer sam u proslosti lako aktivirao isti za 14 i 15PM kao i za AW8.
Uspeo sam da resim sve prethodne korake, ali sam zakucao na istom mestu kao i ti za 16 Pro. Jel nasao iko rešenje kako ovo progurati?

Prilozi

• IMG_1397.jpeg
    IMG_1397.jpeg
    277.5 KB · Pregleda: 35
Biće da su nam stali nogom na vrat :) Rešenje: Pozvao prijatelja u Americi, covek mi dao da platim njegovom karticom i eto… Ako neko resi rebus drugacije, javljajte ostalima :)

25. Juna sam još uspeo lako da kupim AppleCare+ with Theft & Loss (samo dva klika / iP 16), ali kad sam opet probao 28. Juna da kupim (na isti način) za MacBook Air i za iPhone 16 PM nisam uspeo. Morao sam da zamolim poznanika iz USA da mi kupi (prva uplata/mesec,) sa USA karticom, ali drugi mesec je skinuo sa mog "gift card" balansa...

Nadam se da ce i tako ostati.

Дефинитивно су променили систем. Без америчког пејпала или америчке картице, не може се више узети АС. Евентуално да вам неко са картицом уплати преко сајта, са својом билинг адресом. При томе, кад се заврши куповина, сад се ради нека верификација да се се АС повеже са вашим account-ом па морате ставити билинг адресу куповне картице на ваш налог.

Мени је тако рођак из Америке одрадио, а видећемо следећег месец хоће ли скидати са налога.

Nazad
Vrh Dno