D
Deleted member 70647
Guest
svaki treci disk posle par meseci poceo da koristi rezervu i zeza u radu, tako da i nije bila neka ponuda - nemoj da cekas.Ima li neka dobra ponuda SSD Drive-ova kao ona Kodakova sa početka godine?
svaki treci disk posle par meseci poceo da koristi rezervu i zeza u radu, tako da i nije bila neka ponuda - nemoj da cekas.Ima li neka dobra ponuda SSD Drive-ova kao ona Kodakova sa početka godine?
2 od 3 su crklasvaki treci disk posle par meseci poceo da koristi rezervu i zeza u radu, tako da i nije bila neka ponuda - nemoj da cekas.
Daj link da vidimo torbu.Stigla mi je torba realne vrednosti 100 evra po ceni od 15 evra sa besplatnom postarinom na kucnu adresu za nedelju dana. Pravo otkrovenje, moracu mnogo vecu paznju da posvetim ovom sajtu.
USER=5247]@delboy[/USER]
"crkne" i SP ( i ne samo SP - da ne ispadne da ih "pljujem" ) "kao sijalica" - nema pravila
Ne biraš ti claim credit. Claim credit bira tebe.Gde se nalazi ta opcija claim credit? I kako da vidim koliko imam tog free novca?
Kucaj claimcredit i vidi kolko ti dajeGde se nalazi ta opcija claim credit? I kako da vidim koliko imam tog free novca?
Prvi put cujem da je temu nekom otkazo porudzbinu.Jel neko možda naručivao switch igre? Naručih dve u proteklih 10-ak dana, ispala cena prihvatljiva sa kreditom, ali obe otkazane posle nekih 7-8 dana. Sad reko da probam bananzu, naručio oko 6 i još uvek je samo na order confirmed.
Čisto da znam da li da se nadam nečemu što nije otkazivanje narudžbine sledeće nedelje.
1. Nece stici u 10 paketa, spakovace oni to kako smatraju da treba u 1, 2 ili 3 paketa max.Pozdrav. Do sada nisam koristio Temu. Registrovao sam novi nalog pre nekoliko dana. Dobio sam 8 free proizvoda da izaberem, a 2 da platim, dakle ukupno 10 komada bi bilo u toj kupovini od 3600din.
Imam 2 pitanja:
Hvala
- Da li bi svi proizvodi(mali solarni paneli, wifi prekidači i slično) stigli kao jedan paket, obzirom da je verovatno kupljeno od više prodavaca? Nece valjda stići 10 paketa?
- Piše da bi Posta Srbije dostavila, a vidim na forumu da radi CityExpress dostavu. Da li je dostava na kućnu adresu ili mora da se ide do lokalne pošte?
I kao zbog toga otkazuju? Ne kapiram.
Hvala još jednom. Upravo sam napravio prvu porudžbinu, dobre sam cene našao, i uz kupon od 700 din i besplatnom poštarinom je ok. Nakon kupovine su se otkljucali neki novi kuponi, ima par solidinih, za naredne kupovine.1. Nece stici u 10 paketa, spakovace oni to kako smatraju da treba u 1, 2 ili 3 paketa max.
2. Dostava je na kucnu adresu, ne mora da se ide do poste i ne treba da te interesuje koja je kurirska sluzba ili je posta, bitno je da ti isporuce.
Ja sam uzo 4 i nisu lose,samo sto su poceli da smaraju u aplikaciji sa reklamama znaci ubise,najbolje su one sa tuya aplikacijom ali su i skuplje,ja sam uzo za smesne pare od 400 din do 600 kako naidjem.2 su mi za unutra ali evo meni rade vec godinu dana napolju,imas raznih zafrkancija ono kad vide coveka da ga prate ili da ukljuce alarm i tako te sitnice🤣Pre nekolko strana secam da se spominju kamere, spoljne, jel uzimao neko da je okej? Ja kad ukucam sve nesto bezeve izlazi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari