Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Ne mozemo da ogranicimo pristupe temama iz vise razloga.
Ako vas spamuju novi clanovi preko pm - prijava poruke i resavamo.
Slobodno pisi na pm sta je problem.

• Like
Reagovanja: sh_
Pokušao sam sam da odgonetnem zašto sam 05.06.2025 dobio upozorenje koje je isteklo 7 dana kasnije. Pregledao sam svoje post-ove i nema ničega što krši pravila foruma. Mogu li pitati što mi je stavljeno upozorenje?
Takođe vidim da mi je ukinut pristup oglasima, odnosno ne mogu da postavim novu temu/oglas. Uredno pratim pravila malih oglasa i poslednje okačeni oglas sam uredno postavio.
Da nije neka greška?

što se tog upozorenja tiče, ima veze sa spoiler u nekoj temi za video igre

za pristup oglasima postoji tema

Hvala na brzom odgovoru. Ne mogu čak ni da se setim da sam pisao u temi za video igru... makar ne vidim svoj post vezano za to.

A što se oglasa tiče, ne vidim nikakvo upozorenje ili kaznu za pogrešno postavljen oglas, samo vidim da ne mogu pokrenuti novu temu/oglas. Da li je to samo opcija dok ne istekne 10 dana od poslednjeg post-a u tom delu foruma?

Da li je to samo opcija dok ne istekne 10 dana od poslednjeg post-a u tom delu foruma?
od poslednje teme u oglasima. piše u pravilima. razumeo sam da uopšte nemaš pristup oglasima

Screenshot-20250730-142514-Chrome.jpg

Jel može neko da mu pomogne, Naciju nešto nije dobro? :D

Botuje odavno, ali nisam ispratio baš da li svima koji napišu neku kritiku za SBB cepa reakcije :)
Do ove promene SBB paketa/cene/brzine nije mi ta tema bila toliko interesantna...

Nazad
Vrh Dno