Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Na ananasu sa nekim vaučerom od hiljadu dinara Silicon Power 1TB izadje oko 5500 dinara, valjda podaci više znače od uštede 20-25 evra.

Stigla mi je torba realne vrednosti 100 evra po ceni od 15 evra sa besplatnom postarinom na kucnu adresu za nedelju dana. Pravo otkrovenje, moracu mnogo vecu paznju da posvetim ovom sajtu.

CLAIMCREDIT sa 30-60-150% i povrat 3500

do 2000 je povrat max.600 + 50
do 3000 je povrat 600+max.600 +50
na oko 4550 povrat od 3500 + 50

@Blaham
@Naci

Kodak 256GB prodaju za oko 3500 + jos nesto za oko 1000
i ceo taj paket se dobija za oko 1000 . 4550 - 3550 povracaj kredita
Kodak 512GB = oko 4800-3550 = oko 1250

Od ukupno 15-ak komada ( 256,512,1TB ) koliko smo porucili ja i drugari
od prvog dana je bio falican jedan od 1TB
vrlo brzo je jedan od 256GB poceo da pravi probleme

7-8 komada rade bez problema ( kompovi koji rade svaki dan ) , ostali stoje u
rezervi ili se samo povremeno koriste preko USB adaptera kao prenosni drajv.

@delboy

"crkne" i SP ( i ne samo SP - da ne ispadne da ih "pljujem" ) "kao sijalica" - nema pravila

To su one torbe sto kostaju 15 evra, pa kad im zakace neki zvucni brend onda skoci cena na 100 evra, a realno vrede 5 evra :)

USER=5247]@delboy[/USER]

"crkne" i SP ( i ne samo SP - da ne ispadne da ih "pljujem" ) "kao sijalica" - nema pravila

Naravno da crkava i SP, kao uostalom i sve sto sadrzi el komponente. Samo sto ovde na forumu skoro da se niko ne zali na crkavanje drugih brendova SSD-a, a ovaj Kodak izgleda da bas ima dosta veliki procenat otkaza. Generalno, kome podaci ne znace nesto mnogo moze da se igra, kome znaci, SSD od pola giga moze i kod nas da se uzme za dvadesetak evra sa kuponima.

Novi momentum: rekoh, ajde pristupiću na Flash sale za Xiaomi bubice, kao da se ne grabim za telefon i klasika: tačno 9, prodato, ali piše Check out umesto da polje posivi. Naravno, prevara teška, u to se ne da sumnjati.

Prilozi

• Screenshot_2025-07-30-21-00-48-381_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-07-30-21-00-48-381_com.einnovation.temu.jpg
    122.7 KB · Pregleda: 64
  • Screenshot_2025-07-30-21-01-04-954_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-07-30-21-01-04-954_com.einnovation.temu.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 64
Mislim da odustajem od kupovina preko win credita.

Smanjili su na 0,39% povraćaja za aktiviranje bonusa, a bonus na 0,89%. Oba su malo manje nego što su do sad bila.
Bez obzira na to, u planu mi je bilo dosta stvari za kupovinu, pa sam pristao na njihovu igru i probao da ubacim u korpu sve što mi treba za tih ograničenih 40-tak minuta.
I odradim plaćanje pred istek vremena, ali dok sam potvrđivao plaćanje, istekne bonus i za potrošenih 15.500 dobijem samo osnovni povraćaj (što znači da treba još 20.000 da potrošim). Cancelovao sam porudžbinu sa opcijom da mi uplate pare na račun.

Sad ću da vidim na šta će sve ovaj cancel da utiče.

Jel neko možda naručivao switch igre? Naručih dve u proteklih 10-ak dana, ispala cena prihvatljiva sa kreditom, ali obe otkazane posle nekih 7-8 dana. Sad reko da probam bananzu, naručio oko 6 i još uvek je samo na order confirmed.

Čisto da znam da li da se nadam nečemu što nije otkazivanje narudžbine sledeće nedelje.

Jel neko možda naručivao switch igre? Naručih dve u proteklih 10-ak dana, ispala cena prihvatljiva sa kreditom, ali obe otkazane posle nekih 7-8 dana. Sad reko da probam bananzu, naručio oko 6 i još uvek je samo na order confirmed.

Čisto da znam da li da se nadam nečemu što nije otkazivanje narudžbine sledeće nedelje.
Prvi put cujem da je temu nekom otkazo porudzbinu.

I mene je iznenadilo, dosta naručujem i sve je bilo poslato u roku od jednog dana.

1753912550642.png

Pozdrav. Do sada nisam koristio Temu. Registrovao sam novi nalog pre nekoliko dana. Dobio sam 8 free proizvoda da izaberem, a 2 da platim, dakle ukupno 10 komada bi bilo u toj kupovini od 3600din.

Imam 2 pitanja:
  • Da li bi svi proizvodi(mali solarni paneli, wifi prekidači i slično) stigli kao jedan paket, obzirom da je verovatno kupljeno od više prodavaca? Nece valjda stići 10 paketa?
  • Piše da bi Posta Srbije dostavila, a vidim na forumu da radi CityExpress dostavu. Da li je dostava na kućnu adresu ili mora da se ide do lokalne pošte?
Hvala

Pozdrav. Do sada nisam koristio Temu. Registrovao sam novi nalog pre nekoliko dana. Dobio sam 8 free proizvoda da izaberem, a 2 da platim, dakle ukupno 10 komada bi bilo u toj kupovini od 3600din.

Imam 2 pitanja:
  • Da li bi svi proizvodi(mali solarni paneli, wifi prekidači i slično) stigli kao jedan paket, obzirom da je verovatno kupljeno od više prodavaca? Nece valjda stići 10 paketa?
  • Piše da bi Posta Srbije dostavila, a vidim na forumu da radi CityExpress dostavu. Da li je dostava na kućnu adresu ili mora da se ide do lokalne pošte?
Hvala
1. Nece stici u 10 paketa, spakovace oni to kako smatraju da treba u 1, 2 ili 3 paketa max.
2. Dostava je na kucnu adresu, ne mora da se ide do poste i ne treba da te interesuje koja je kurirska sluzba ili je posta, bitno je da ti isporuce.

Ne. Nisu kopije. Ne postoje kopije Switch igara još uvek.

Nažalost, otkazuju većinu porudžbina Switch igara u poslednja 2 meseca. Meni su otkazali 10-ak porudžbina. Ranije su slali, ali sada odugovlače i na kraju ih ne pošalju. Ne znam zašto je tako.

Hvala za info. Bar da znam da nisam jedini.

Opet ja u vezi povracaja. Na onom papiricu koji vam u posti daju, da li su isti podaci kao na nalepnicu koju lepite (recimo kad vracam Zaru ne budu isti), pre svega mislim na adresu na koju se salje paket? Pitam jer prvi put vracam pa ne znam da li ima neka fora (tako su mi se Zarina nekoliko paketa vratila jer radnik nije znao da odradi povracaj).

1. Nece stici u 10 paketa, spakovace oni to kako smatraju da treba u 1, 2 ili 3 paketa max.
2. Dostava je na kucnu adresu, ne mora da se ide do poste i ne treba da te interesuje koja je kurirska sluzba ili je posta, bitno je da ti isporuce.
Hvala još jednom. Upravo sam napravio prvu porudžbinu, dobre sam cene našao, i uz kupon od 700 din i besplatnom poštarinom je ok. Nakon kupovine su se otkljucali neki novi kuponi, ima par solidinih, za naredne kupovine.

Inače ovo mi je prvi put da naručujem od kineza, ni Ali nisam koristio :) Nadam se da će biti sve u redu.

Evo i ja da pohvalim temu.
Prso mi vertikalni mis sto sam uzeo kod njih, radio tipa 5-6 meseci i sad nece da se konektuje.
Vratili mi pare(uzeo sam na temu kredit).
Jedina zamerka da sam prvu ponudu dobio u vrednosti od 600 din lol
Ja to lepo odbijem i onda mi daju 2000 koliko sam ga ja tada platio.

E sad ... druga prica za drugu radnju...
Uzmem ja Jomaa vertikalni mis preko alija(bilo pre mozda 2-3 nedelje), i odmah out of the box... desni klik ne radi. Naravno nije do prekidaca(proverio multimetrom, neko logicko kolo je izgleda u pitanju).
Natezao se sa podrskom i jedino sto su mi iole validno ponudili je da mi vrate pola novca od vrednosti misa i da mi on ostane ili da im ja saljem o svom trosku nazad i da mi daju pun iznos misa sto mi bas nije odgovaralo.

Nisam narucivao neko vreme, vidim da sada pokazuje i artikle skuplje od 50e, dok ranije nisu mogli da se nadju… jel neko porucivao, prolazi li regularno carinu, ili ipak sa temua masovno prolaze paketi bez carine?

Carina i PDV su ti uračunati u cenu. Kao i isporuka. Ne plaćaš ništa više neko sto platiš prilikom kupovine.

Nazad
Vrh Dno