Ostaju file-ovi, ti samo produzavas na isti nalog. nemas brigas, sve je vezano za taj mail i taj cloud od 100gb imas na tom nalogu.To mi je jasno, nego ne razumem da li je ovakva kupovina ključeva isto što i pravljenje novog naloga svakog meseca (što bi značilo da se ti fajlovi svakog meseca "brišu", odnosno prelaziš na drugi nalog).
Ovo izađe malo jeftinije, a i na 3 meseca je:digli ceni za mesecnu 2x![]()
da, da. Stalno menjaju cene, svaki dan druga. Moze da se desi kada kupite kljuc na mesec dana, da ne mozete da ga ukucate na isti nalog, jer su kljucevi za promociju pa moze samo jednom, posle morate minimum te od 3 meseca. Radi sve super.Ovo izađe malo jeftinije, a i na 3 meseca je:
Гледам ове и сличне понуде, да ли и како ради и да ли ради без vpn и када истекне да ли је могуће на исти налог нови код? И да ли су цијене укупне или мјесечно?Ovo izađe malo jeftinije, a i na 3 meseca je:
Pise gde je moguca aktivacija. Uglavnom je 'global' i ne treba VPN. Imas razne kljuceva za periode od 1,3 meseci ili vise pa izracunaj sta se najvise isplati. Zadnje sam uzeo 3m ceo CC za oko 4€. Kad istene kupim i tako koristim vec neko vreme. Uzimao sam i na mesec dana nekad.Гледам ове и сличне понуде, да ли и како ради и да ли ради без vpn и када истекне да ли је могуће на исти налог нови код? И да ли су цијене укупне или мјесечно?
Забаоравих да питам, може ли користите на 2 уређаја?Pise gde je moguca aktivacija. Uglavnom je 'global' i ne treba VPN. Imas razne kljuceva za periode od 1,3 meseci ili vise pa izracunaj sta se najvise isplati. Zadnje sam uzeo 3m ceo CC za oko 4€. Kad istene kupim i tako koristim vec neko vreme. Uzimao sam i na mesec dana nekad.
Yes, with an Adobe Creative Cloud (CC) individual license, you can install the apps on more than one computer, but you can only activate (sign in) on two computers at the same time, and you can only actively use the apps on one computer at a time, according to Adobe Help Cente
Није новац него да ми не пукне када је фрка када ми хаос посао а често је. Гледао сам и дуже на годину али многи се жале на пуца.@Немањин Град
Pa ne znam sto se toliko dvoumis kada je iznos mali, kao jedna pica porucena. Uglavnom i google kaze da moze:
Kad je frka platiš regulare, šta drugo. Ili na mufte skineš da završiš posao. Koristi dok može da bude jeftinije. Ja ne znam dokle će da mi skida tursku cenu sa srpske kartice, x godina to već piči, pustio me relativno skoro da zamenim karticu.Није новац него да ми не пукне када је фрка када ми хаос посао а често је. Гледао сам и дуже на годину али многи се жале на пуца.
Свакако хвала момци на информацијама.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari