Šta je novo?

Photoshop Photography pretplata iz Srbije ?

I uvek ti ostaje tvoj nalog? Odnosno ne gube se podaci na cloud-u?

"If you've stopped using Adobe products and services and no longer need your files hosted in Adobe cloud storage, you can choose to do nothing, and your content will be deleted after 18 months of inactivity on a free plan."

To mi je jasno, nego ne razumem da li je ovakva kupovina ključeva isto što i pravljenje novog naloga svakog meseca (što bi značilo da se ti fajlovi svakog meseca "brišu", odnosno prelaziš na drugi nalog).

Nije, kljuc ubacujes na svoj nalog, znaci: prvo se ulogujes i tek onda aktiviras kljuc.
Moj nalog:

1737470445470.png

To mi je jasno, nego ne razumem da li je ovakva kupovina ključeva isto što i pravljenje novog naloga svakog meseca (što bi značilo da se ti fajlovi svakog meseca "brišu", odnosno prelaziš na drugi nalog).
Ostaju file-ovi, ti samo produzavas na isti nalog. nemas brigas, sve je vezano za taj mail i taj cloud od 100gb imas na tom nalogu.
Hocu da kazem, ako ti istekne kljuc, a produzis posle 3 dana recimo, file-ovi su i dalje tu. Iz iskustva ;)

Što ne javiste to pre novembra :D, pošto je subscription annual ali plaćanje monthly, ne verujem da mogu da otkažem, preko turske plaćam.

Bas uzeo key i aktivirao Cloud, lepo ovo radi, AI ubija.

Da li znate foru placanjem turske studenske pretplate? Meni je proslo. Prvih godinu dana mesecno izadje oko 7.20€. Kad prodje godinh dana ugasite nalog i napravite novi. Ima opcija unapred placanja godisnje pretplate ali nema benefita po pitanju cene u odnosu na mesecnu pretplatu.

Evo:

Prilozi

• IMG_0859.jpeg
    IMG_0859.jpeg
    181.8 KB · Pregleda: 47
Meni na žalost sa tog sajta kodovi ne rade...Nisam uspeo da provalim zašto...vratili su mi novac, sve uredeno ali ne odgovaraju dalje za ispravku.

Poslednja izmena:
Гледам ове и сличне понуде, да ли и како ради и да ли ради без vpn и када истекне да ли је могуће на исти налог нови код? И да ли су цијене укупне или мјесечно?
Pise gde je moguca aktivacija. Uglavnom je 'global' i ne treba VPN. Imas razne kljuceva za periode od 1,3 meseci ili vise pa izracunaj sta se najvise isplati. Zadnje sam uzeo 3m ceo CC za oko 4€. Kad istene kupim i tako koristim vec neko vreme. Uzimao sam i na mesec dana nekad.

Pise gde je moguca aktivacija. Uglavnom je 'global' i ne treba VPN. Imas razne kljuceva za periode od 1,3 meseci ili vise pa izracunaj sta se najvise isplati. Zadnje sam uzeo 3m ceo CC za oko 4€. Kad istene kupim i tako koristim vec neko vreme. Uzimao sam i na mesec dana nekad.
Забаоравих да питам, може ли користите на 2 уређаја?

Valjda može, nisam probao ni cita. Nesto mi se cini da sam video da moze i da kostite na racunaru i telefonu paralelno.

Ja sam kupio tu za $13 na 3 meseca i ne radi. Nema garancije da ce 100% raditi. Sad pokrecem postupak kontaktiranja prodavca..

Istekao je edit. Da dodam da su resili za oko 1 sat ili slicno. I sada radi provereno. Da kazem zbog drugih koji se dvoume da li da koriste link iznad i neke od ponuda tamo.

Uzeo kod istog lika, radi bez greske.

Ја се искрено итекако двоумим. Такође да ли могу инсталирати на два уређаја а то ми је најбитније да нисте пробали?

@Немањин Град
Pa ne znam sto se toliko dvoumis kada je iznos mali, kao jedna pica porucena. Uglavnom i google kaze da moze:
Yes, with an Adobe Creative Cloud (CC) individual license, you can install the apps on more than one computer, but you can only activate (sign in) on two computers at the same time, and you can only actively use the apps on one computer at a time, according to Adobe Help Cente

Imam nekoliko godina pretplatu na photo suite, na sve žive uređaje sam instalirao. Koristim i preko web browsera sa posla. Nikad nikakav problem nije nastao zbog toga.

@Немањин Град
Pa ne znam sto se toliko dvoumis kada je iznos mali, kao jedna pica porucena. Uglavnom i google kaze da moze:
Није новац него да ми не пукне када је фрка када ми хаос посао а често је. Гледао сам и дуже на годину али многи се жале на пуца.

Свакако хвала момци на информацијама.

Aj nek mi neko kaze kako da aktiviram ovaj kljuc... Uzeo za 1 meces. Creative cloud... Sta god pokusam baci me na stranicu za kupovinu... Jel moram idem na free trial pa ubacim podatke sve od kartice? Pa otkazem i ubacim ovaj kljuc?

Poslednja izmena:
Није новац него да ми не пукне када је фрка када ми хаос посао а често је. Гледао сам и дуже на годину али многи се жале на пуца.

Свакако хвала момци на информацијама.
Kad je frka platiš regulare, šta drugo. Ili na mufte skineš da završiš posao. Koristi dok može da bude jeftinije. Ja ne znam dokle će da mi skida tursku cenu sa srpske kartice, x godina to već piči, pustio me relativno skoro da zamenim karticu.

Да могу регуларно плаћао бих, него не могу земља у којој живим нема ни pay pall а камоли ово.
Купих овај код један али није радио, па се жалио. Што се Турске тиче колега који ради самном покушао, одбијали су примити па одустали.
Ако не прође ово наставићу по старом.

Nazad
Vrh Dno