Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja danas probao i otkacila me riba iz podrske. Odgovor je da je ukinuto zbog potencijalno neautorizovane tranksakcije i da je to za moje dobro da bi me zastitilo. Probao malo da se svadjam, da kazem da potvrdjujem da je sve u redu, ova ponavlja odgovor copy paste. Mozda je i AI. Kaze mi da trazim refund od banke. Zvao banku kazu da to nema smisla i da moram da dobijem nalog od njih kako bi to bilo moguce.
Sigurno je AI. Sad sam i ja probala da razgovaram s podrškom iz Hrvatske, i žena čas priča normalno, čas nepovezano. Kažem joj da je pretplata ukinuta 10 dana posle naplate i da mi ili aktiviraju pretplatu bez ponovnog plaćanja ili da mi refundiraju, i samo odgovara: Onda ćete morati ponovo aktivirati račun. Želite li aktivirati račun? Onda pominje da samo resetujem lozinku, pa će proraditi, i na kraju je došla do toga da je pretplata ukinuta zbog sumnjivih aktivnosti. Ne vredi što tvrdiš da je sve u redu, opet daje onaj isti gorepomenuti odgovor. I meni je za refundiranje rekla da se obratim banci, što nema nikakve logike.

Ja ću sačekati malo, pa kad budem htela nešto da gledam, probaću ponovo preko Nigerije.

Е онда у том случају не морају српски никада ни да уводе :D Мени је рецимо све на хрватском, и постери где су доступни, али такође у исто време видим и наслове попут Дине, Маске, Бекство из затвора итд. који немају ХР превод.

I mene izbaciše danas, a odmah potom mail za ReJoin🤣
Sačekaću malo da vidim šta se dešava, ionako plaćam RD tako da mi je Kodi glavni bioskop.

… ne znam zašto toliko patite za Netflixom, u zadnje vreme je očajan… nigerijska cena jeste primamljiva… ali RD je, po ceni i mogućnostima, bolja vatijanta…

pobrisan off-topic. pogledajte teme u podforumu "kućna multimedija". svaki naredni "debeli" off-topic povlači za sobom udaljenje iz teme. hvala na razumevanju

disney je mogo preko preko iphonea za Netflix ne znam

I ja čekam da vidim komentare..mene su u prvom talasu isključili i od tad čekam zaplet

Ja sam obnovio sa srpskom pretplatom, ako prestanu da otkazuju sledeci mesec se vracam domacoj nigerijskoj. Trebamo da napravimo listu ili tabelu ko je kada uplatio i kada mu je prekinuta pretplata, da vidimo kako stoje stvari. :ROFLMAO:

Ja odlučio da probam još jednom pa šta bude, ako isključe da dižem ruke, međutim neće uopšte da prihvati karticu, probao sa yettel mastercard i unicredit mastercard, obe radile pre toga za tu namenu.

Ja sam uplatio ponovo preko NG i sve radi za sada.
Trosak je 500 din po turi, a kartica je zenina. Win-Win situacija....

Ryan Gosling Clap GIF

Ista priča..

Pozdrav,jel za kupovinu preko Nigerije treba VPN,da li prihvata visa karticu nasu i da li je gledanje netflixa nakon kupivine moguce bez VPNa,posto sam kupovao netflix na Tursku i nije hteo bez VPNa?hvala

Pozdrav,jel za kupovinu preko Nigerije treba VPN,da li prihvata visa karticu nasu i da li je gledanje netflixa nakon kupivine moguce bez VPNa,posto sam kupovao netflix na Tursku i nije hteo bez VPNa?hvala
Ja sam koristio vpn da obnovim. Uzeo najmanji paket pa se prebacio na 4k. Radi visa kartica, može da se gleda bez korišćenja vpn-a

Obavezno prvo izaberi osnovni, tj. najjeftiniji paket, jer za njega nije potrebna verifikacija putem telefona. Nakon što se uspešno uloguješ, možeš da pređeš na premium pretplatu – i to je sve.

Obavezno prvo izaberi osnovni, tj. najjeftiniji paket, jer za njega nije potrebna verifikacija putem telefona. Nakon što se uspešno uloguješ, možeš da pređeš na premium pretplatu – i to je sve.
Imam nord VPN medjutim meni i dalje pokazuje cene u dolarima ima li tu resenja?

Znaci prosla seca?🤣

Koliko košta Netflix u Gani?🤣🤣🤣Možemo njihove kartice lagano nabaviti sad kad dodju u Srbiju.

Nazad
Vrh Dno