fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Nikada HyperOS neće biti vrhunski optimizovan što se tiče potrošnje, a 15 Ultra ima skoro 600 mAh manji kapacitet baterije, kamera modul više od OP 13, plus su primarni i telefoto kamera moduli veći potrošači od OP 13 kamera.China only, Evropa ako dobije 6000 da se sutamo u dupe. A trebali bi da porade malo na optimizaciji ovog bednog OS. OnePlus 13 sa 6000mah baterijom i istim chipsetom izgleda kao da je 8000mah kad poredim sa 15U koji ima 5400mah. Nerealno koliko je bolja baterija na OP.
Ne radi.. Jedino da flesnes custom rom kao ja i koristiš Novu kako treba, inače ne rade gestures, ako hoćeš Novu onda moraju 3 dugmeta softverske navigacije.. Najgore od svega što su napravili velike probleme i oko otključavanje bootloadera. Xiaomi nekad bio sinonim za ljubitelje customizacija jer je bio otvorenog tipa, ko hoće fabrički može, ko hoće da se igra, može i to.. Sad se zatvorili skoro kao Apple.HyperOS launcher je stvarno krš i koja je fora da blokiraju otključavanje otiskom na Nova i sl.?
Da li Nova radi normalno na xeu romu? Neki predlog da se zameni fabrički krš?
Xiaomi 16 kod nas očekuj na proleće 2026Vec sam pisao u Poco temi da sam u potrazi za novim telefonom nakon 5 godina koriscenja Mi 9, neki od kandidata su Poco F7/F7 Pro. Dopadaju mi se oba telefona, nesto vise Pro. Mada kada razmislim da 50k moram da izdvojim za telefon koji verovatno nece imati garanciju i koji ce mi doci kurirskim sluzbama, bas i nemam M za te avanture kao ranije. Iako su oba telefona odlicna, nekako ni za jednim od ta dva ne zaigra srce kao za 15-kom. Strahovito mi se dopada 15, do te mere da gledam taj telefon u svakoj poslovnici u svojoj blizini. Gledam sada YT recenziju telefona koja je stara 3 meseca, tada je telefon bio 130.000 dok je sada 99.999. Pad od 30k za 3 meseca nije zanemarljiv, koliko bi maksimalno mogao da padne ovaj model sa cenom u nasim radnjama? Verujem i da Xiaomi 16 nije daleko i da ce on ubrzo izaci.
Može učešće u yettelu, tako uzeh x15u.Tako prodje i život.
U yettelu se ne isplati kupovati telefon, jer ne može učešće, pa skuplje izadje pita nego tepsija.
Moze ucesce, uvek je mogloTako prodje i život.
U yettelu se ne isplati kupovati telefon, jer ne može učešće, pa skuplje izadje pita nego tepsija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari