fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Nikada HyperOS neće biti vrhunski optimizovan što se tiče potrošnje, a 15 Ultra ima skoro 600 mAh manji kapacitet baterije, kamera modul više od OP 13, plus su primarni i telefoto kamera moduli veći potrošači od OP 13 kamera.China only, Evropa ako dobije 6000 da se sutamo u dupe. A trebali bi da porade malo na optimizaciji ovog bednog OS. OnePlus 13 sa 6000mah baterijom i istim chipsetom izgleda kao da je 8000mah kad poredim sa 15U koji ima 5400mah. Nerealno koliko je bolja baterija na OP.
Ne radi.. Jedino da flesnes custom rom kao ja i koristiš Novu kako treba, inače ne rade gestures, ako hoćeš Novu onda moraju 3 dugmeta softverske navigacije.. Najgore od svega što su napravili velike probleme i oko otključavanje bootloadera. Xiaomi nekad bio sinonim za ljubitelje customizacija jer je bio otvorenog tipa, ko hoće fabrički može, ko hoće da se igra, može i to.. Sad se zatvorili skoro kao Apple.HyperOS launcher je stvarno krš i koja je fora da blokiraju otključavanje otiskom na Nova i sl.?
Da li Nova radi normalno na xeu romu? Neki predlog da se zameni fabrički krš?
Xiaomi 16 kod nas očekuj na proleće 2026Vec sam pisao u Poco temi da sam u potrazi za novim telefonom nakon 5 godina koriscenja Mi 9, neki od kandidata su Poco F7/F7 Pro. Dopadaju mi se oba telefona, nesto vise Pro. Mada kada razmislim da 50k moram da izdvojim za telefon koji verovatno nece imati garanciju i koji ce mi doci kurirskim sluzbama, bas i nemam M za te avanture kao ranije. Iako su oba telefona odlicna, nekako ni za jednim od ta dva ne zaigra srce kao za 15-kom. Strahovito mi se dopada 15, do te mere da gledam taj telefon u svakoj poslovnici u svojoj blizini. Gledam sada YT recenziju telefona koja je stara 3 meseca, tada je telefon bio 130.000 dok je sada 99.999. Pad od 30k za 3 meseca nije zanemarljiv, koliko bi maksimalno mogao da padne ovaj model sa cenom u nasim radnjama? Verujem i da Xiaomi 16 nije daleko i da ce on ubrzo izaci.
Može učešće u yettelu, tako uzeh x15u.Tako prodje i život.
U yettelu se ne isplati kupovati telefon, jer ne može učešće, pa skuplje izadje pita nego tepsija.
Moze ucesce, uvek je mogloTako prodje i život.
U yettelu se ne isplati kupovati telefon, jer ne može učešće, pa skuplje izadje pita nego tepsija.
folija utiče ako je ona mat zaštita. to em menja boje em ubija ekran, izgleda kao da je 720p max.Mislim da je bilo, ali možda su nešto promenili. Svakako imaš još radnji, ne moraš baš kod njih.
Elem, danas sam opet čačkao ovaj telefon i došao sam do nekih zaključaka. Još kada sam prvi put uzeo ovaj telefon u ruke, nešto u vezi displeja mi je bilo neeekako čudno. Ne znam ni ja zašto i kako, kada gledam u telefon nekako su mi boje bile čudne. Kao da fabrička folija koja je preko telefona ima neki efekat na boje, kao da ubija živost boja. Uzeo sam Xiaomi 15 u levu i Mi 9 u desnu ruku, uključio sam nešto sa crnom i X15 mi je imao neku plavkasto crnu boju dok je moj Mi 9 (bez folije) imao baš duboko tamnu crnu. Kao da poredim Ips sa Amoledom, samo ne tako drastično. Da li ovo ima smisla što pričam? A56 koji je 3x jeftiniji telefon od ovog, ima fantastičan displej, nekako kristalno čist i jasan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari