Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Ma ajde sve to ,nego što ako dobro vidim, u basic paketu, nema nijedna Arena premium? Kakvi kraljevi. I zašto na sajtu stoji odnos down/up po starom, a u aplikaciji 1:1? hajde AI Igore, odgovori mi, ako smeš.
Za šta li će uopšte da budu namenjene Arene premium 4i 5? Ako mi budu dirali trenutni paket, izgleda ću natrag u MTS. Najjači su. A ona dva kanala ću svakako da imam, hteli to oni ili ne.

Preseče se da su nestale Arene Premium... Kad premeštene.

Za nove pakete nemam reči... Dakle ako hoćeš Arene Premium 5k.

Zašto ih barem ne omoguće kao zaseban paket, ovo je baš preskupo sve.

Moze samo da se predje na novi paket. Nije moguce zadrzavanje trenutnog ugovorenog popusta (ko ima) i ukinuta je opcija "Yettel Sve" ludilo bezobrazluk i katastrofa...

Ovo ne razumem? Sve ce nas prebaciti na nove pakete? Pa otici ce im svi korisnici momentalno.

Baš kao što su i napisali na Yettel sajtu. Ko hoće nove kanale mora da pređe na nove pakete koji naravno imaju novu cenu. Ko neće da pređe gleda sve kao i do sada. Valjda neće da dižu cene za stare korisnike kojima nije istekla UO.
Najviše su izvisili oni kojima je obećavano da će biti ubačena dva kanala svima, jesu ubacili ali na novim paketima....

Auu pa vi stvarno niste spavali brate mili :)...svaka čast na posvećenosti. Jedino čestitam Grgi na Belle Amie :)

Ja oči ne mogu da odvojim od ekrana od noćas kada pustiše Belle Amie. Malo, malo pa restartujem STB da vidim neće li opet da nestane. 😉😃

Koliko vidim ovi zamotani što kupiše SBB i Yettel sa ovim vaćarošima iz ČehoSlovačke ima da nam zaprže čorbicu sve će mast da pliva ko kad baka skuva supu sa domaće pile i rezanci.
Koliko je sve ovo neozbiljno od menadžmenta SBB-a i Yettela da je to strašno. Saopštenja smišljaju kada do gori, baronišu sadašnje i potencijalne korisnike samo da stave potpis naredne dve godine a posle ko vas j.b.e.
4 meseca unapredjuješ, šminkaš, šteluješ, budžiž i na kraju na sajtu jedna upload brzina, u aplikaciji druga, spisak kanala do malo pre treba da rovarimo po internetu, čak i to da će da izjednače ponudu su slagali jer jedni imaju Cinestar i HRT drugi nemaju.
Cirkus od firme.

Moze samo da se predje na novi paket. Nije moguce zadrzavanje trenutnog ugovorenog popusta (ko ima) i ukinuta je opcija "Yettel Sve" ludilo bezobrazluk i katastrofa...
Odakle info:"...Nije moguće zadržavanje trenutno ugovorenog popusta (ko ima)...."???
Ovo: "Moze samo da se predje na novi paket...." nije tačno. Evo ja trenutno gledam svoj stari paket....

Ovo: "Moze samo da se predje na novi paket...." nije tačno. Evo ja trenutno gledam svoj stari paket....
... Ако желиш нове садржаје мора нови уговор са новим пакетом, стари остаје, без УМ канала, нових премијум Арена итд, па ко како воли.

Све у свему маестралан потез новог менаџмента.
Основни пакети су укинути, стандардни су отишли на преко 4000 динара, убацили су Н1 и Нову (али само на новим скупим пакетима), могу кад дође време да се хвале како су се "у најтежим временима борили за слободу медија", постојећи корисници нису добили Н1 и Нову да се не таласа више од неопходног, ко хоће спорт мора да иде на премијум опцију. Дуопол у најбољем домаћем издању, СББ може комотно и да се укине.

Da, ažuriranja idu u ciklusima. Meni su updateovali STB prošle nedelje.

Jutros sam primetio da na Yettel boxu brže prebacuje kanale..... Verzija app mi piše 2.43.5 nemam pojima šta je jučer pisalo. Imam stari L paket, što mi i odgovara.

Novu platformu niko i ne spominje. A što da je spominjemo, to je stara platforma na blagim steroidima. Za 4 meseca bi neko sigurno izgradio i nešto bolje, al jok i programeri treće godine ETŠ. Toliko su pričali o tim unapređenjima da bi čovek pomislio da će da urade ko zna šta. Oni samo došminkali staru.

Ko što neko reče najviše su, zapravo jedino dovedeni u zabludu oni koji su sklopili UO u vremenu između najave N1 i Nove do evo realizacije, jer su imali osnovnu pobudu garantovanu javnom najavom. To što Yettel nije blagovremeno, odnosno odmah objavio koncept uvođenja kanala, to je na čast njihovoj (ne)profesionalnosti.

Nama ostalima su povređena osećanja najviše. 😁 Ako ništa, uz bolju platformu, i bez ukidanja kanala i promene cene, možemo reći Kako smo se nadali dobro smo se udali... A o razvodu ćemo da razmišljamo pojedinačno kako nam budu isticale UO.

Bukvalno je "menadžment" 4 meseca smišljao kako da uvede nove kanale a da ih u stvari ne uvede.
Otprilike, ko koristi 50% popusta, a hoće UM kanale, mora da plati 3000 mesečno za njih i par dodatnih arena.

Genijalan plan kako da se samounište, i da se svojim šefovima pohvale kako se vidljivost onoga čega se boje nije ni malo povećala.

Guši se tema jer je svako imao po neku insajdersku informaciju, a Jetel ćuti i ne objavljuje ništa. I tek će da se guši tema jer su nas izvaćarili samo tako, obećali sve samo da potpišemo produženje ugovora i na kraju izvisili.
Evo, izvor iz Jetela mi kaže da je tamo trenutno haos, da ni oni ne znaju kako će se sve ovo završiti jer su korisnici ogorčeni i stalno zovu, da ne menjam još uvek paket jer se može desiti da za dan, dva i korisnici M paketa budu počašćeni sa par novih kanala

na mi box nema update aplikacije.Izgleda je samo za stb azuriranje

Nazad
Vrh Dno