12 meseci ti je ako si nov.Je l postoji neka "specijalna" ponuda za nove korisnike, ili moze da se dobije samo 3 meseca po dinar ?
Bio sam korisnik njihov do pre 3 godine ja mislim, tada sam imao samo TV. Dostupna mi je optika
E ovako na Epc3208G je nakačen (LAN-om) RUTER1 koji radi kao switch i adresa mu je 192.168.100.254.To je onda samo management IP u svrhe administracije, stavis izvan DHCP opsega ili jednostavno 192.168.100.254. Takodje za AP imas management IP, koji moze biti jedan broj manje, 192.168.100.253.
Ko daje daj broj12 meseci ti je ako si nov.
Sami zovu,a bio je i jedan clan ovde javljao se u pm,brateeee javi seeee coveku🤣Ko daje daj broj
Dobila pre neki dan 9 meseci po 1 dinar,prethodno predala Zahtev za prekid.U pitanju je eon full paket.Moze li da se dobije vise od 5 meseci po 1 dinar u SBB? Istkao mi je ugovor, supernova nudi optiku 18 meseci po 1 dinar.. Ako neko ima broj za vise nek pusti PM
Da li je u pitanju EON duo full ili full sa telefonom?Dobila pre neki dan 9 meseci po 1 dinar,prethodno predala Zahtev za prekid.U pitanju je eon full paket.
Sa telefonom koji ne koristim,Trio Full.Da li je u pitanju EON duo full ili full sa telefonom?
Sto se tice izjednacavanja ponude kanala izmedju Sbb i Yettela sam i ja pitao i nisam dobio odgovor nadam se da ce sutra biti nekih informacija i zvanicnih ponuda paketa.Mene interesuje da li ce se lansiranjem zajednicke SBB i Yettel ponude promeniti nesto u pogledu broja STB uredjaja u stanu, do sad si na SBB-u mogao max. 2 Eon Boxa da imas, a preko Yettela moze do 5 STB-ova, pokusavao da saznam da li ce tako biti i na SBBu ali za sad niko ne zna.. cekamo 29ti , nema nam druge!
Nece im biti lako kada navale ljudi od utorka sa pitanjima ( sto je i sasvim ocekivano ) jer tu postoji zaista puno nedoumica trenutno.. kao npr. da li ce moci promene paketa i slicno da se odrade i u Yettel poslovnicama ako si SBB korisnik ; ili da li ce kanali koje Yettel ima kao RTL 2 preci i na SBB mrezu jer ga tamo trenutno nema...
Paket | TV | Internet | Telefonija | Napomena |
---|---|---|---|---|
TV | Osnovni TV | / | / | bez svih Arena, voyo |
TV Premium | Premium TV | / | / | sve Arene, MAX, voyo |
Net TV | Osnovni TV | 300/150 (300/30) | / | bez svih Arena, voyo |
Net TV Premium | Premium TV | 500/250 (500/60) | / | sve Arene, MAX, voyo |
Net TV Tel | Osnovni TV | 300/150 (300/30) | 200min | bez svih Arena, voyo |
Net TV Tel Premium | Premium TV | 500/250 (500/60) | 200min | sve Arene, MAX, voyo |
Могу комотно да затворе радњу.Načuo sam detalje SBB ponude koja će važiti od sutra.
Ovo nije vredno pomena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari