Šta je novo?

Pametni satovi sa Aliexpressa

Da li si uzeo sat preko ovog sajta?
Gledao sam na aliexpresu isti model 488$ kosta, ogromna je razlika
Ne, kupio sam preko aliexpress, evo linka do sata

Sad vidim da na tom linku više nije u ponudi, tako da pogledaj link koji je del botRo poslao ili ovaj

Moj GTR 3 Pro se raspao, odvojio se ekran, ja nisam skontao na vreme i dal sam zakacio ili samo cimnuo ruku, ali precviko se flat kabal.

Prilozi

• gtr3.jpeg
    gtr3.jpeg
    152.4 KB · Pregleda: 54
  • gtr3-2.jpeg
    gtr3-2.jpeg
    368.8 KB · Pregleda: 54
Desava se.Sta da se radi.
Kad smo vec kod gtr 3 pro imam jedno pitanje.Sa koje aplikacije u telefonu za vreme vuce update vremenske prognoze?Imam sistemsku u samsungu s24 ultra weather i imam yandex.
Mislio sam da vuce sa sistemske ali koliko vidim ne uradi update sa nje.U aplikaciji fitcloud pro mi je ukljucen update za vreme.
Udjem u sistemsku aplikaciju za vreme i uradim refresh i temperatura mi se promeni na fonu a na satu ostane po starom.Tek kasnije on povuce temperaturu ali se ona razlikuje od sistemske za po par stepeni,zato i mislim da ne vuce update sa sistemske aplikacije.

Vuče iz Zepp-a

Imam i tu aplikaciju u fonu ali kako mislis vuce iz zepp-a kad aplikacija uopste ne vidi zeblaze gtr 3 pro?Imam zepp life zato sto sam imao xiaomi mi fit 5 sat i njega ova aplikacija uredno vidi.
Uopste mi ne dozvoljava da u zepp life aplikaciji dodam gtr 3 pro.Tako da mi nije jasno kako onda odatle vuce podatke za vremensku prognozu?
Aplikacija koju koristim za gtr 3 pro je fitcloudpro i preko nje se uredno poveze gtr 3 pro.

Samo ZEPP, ne zepp life

Fitcloudpro moguće da ima neki svoj servis

Zepp u telefonu nemam instaliran a i on koliko vidim ne radi sa gtr3 pro..Moguce da vuce sa fitcloudpro ali preko nje ne radi bas najbolje vremenska prognoza.

Retko sta radi preko fitcloudpro a i hello zeblaze app isto slabo
Mada sta ocekivati od app-a za satove od 20-50$

Sad gledam ovaj colmi, nema mogućnost tj. ne prikazuje brzinu kretanja tokom vožnje bicikla, iako ima gps tracking. Da li je tako i na zeblaze satovima, ima li neki kinez da ima kršteno praćenje fizičkih aktivnosti?

Nazad
Vrh Dno