Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Proradio EON u mreži na mts optici bez VPNa nekon jučerašnjeg prekida

Poz!
Nisam se dugo oglašavao na ovu temu,
Da, bio je problem tj. prekid u radu eon aplikacije, taj dan sam testirao pošto imam od drugara šifru za eon jer on koristi sbb, i radilo mi je.

Ako može neko da mi razjasni sledeće:
Potpisan je aneks ugovora za novi Premium paket NET TV Premium + u kome stoji stavka:
Dodatne opcije / EON MS 3/5

U podešavanjima u SBB aplikaciji postoje sledeće stavke:

Vaši aktivni dodaci / EON Mobilna aplikacija Besplatno
i
EON - mnogo više od televizije / EON aplikacija Registrovani uređaji 3/8

Šta je šta od ovoga?

Ako može neko da mi razjasni sledeće:
Potpisan je aneks ugovora za novi Premium paket NET TV Premium + u kome stoji stavka:
Dodatne opcije / EON MS 3/5

U podešavanjima u SBB aplikaciji postoje sledeće stavke:

Vaši aktivni dodaci / EON Mobilna aplikacija Besplatno
i
EON - mnogo više od televizije / EON aplikacija Registrovani uređaji 3/8

Šta je šta od ovoga?
Pa to je to eon aplikacija.
Štaaaaaaaaa, 8 uređaja možeš ga prijaviš?

Štaaaaaaaaa, 8 uređaja možeš ga prijaviš?
Jako puno bivših D3i korisnika ( preteča "Eon van mreže" usluge) je neposredno pre prelaska na nove Eon ugovore na MojSBB sajtu imala opciju da besplatno aktivira dodatak "Eon MS 3/5" ( MS = multiscreen), tako da kad sabereš to sa osnovnih "1/3" iz Eon OTT paketa dobiješ 4/8 ;)

D3i je imao 3/5 a "Eon van mreže" / "Eon OTT" paketi samo 1/3 pa su se ljudi masovno žalili i nisu hteli da pređu na nove pakete / nove ugovore... a SBB je želeo da ugasi staru OTT platformu.

Pa vuku taj benefit i kod potpisa novih ugovora i dan danas. Ko je stigao da aktivira dodatak pre nego što su ga sklonili. Bio je vidljiv za postpaid OTT korisnike i vaaaljda beše i za "u mreži" Eon pakete (to se već ne sećam 100% sigurno), a Eon OTT prepaid korisnicima nikad nije bilo to dostupno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno