Stigao ovaj enclosure, radi kako treba sa izakanim KC2500, brzine bi verovatno bile jos bolje da je disk u boljem stanju.
Fotke kutije i uredjaja su od nekog Rusa sa Alija ali je covek fotkao onako kako bih ja da me ne mrzi da trazim lep ugao i pozadinu
Inace Kinez nije lagao, unutra je stvarno Realtek 9210B chip, fotka cipa je moja. Nemam gen 2 USB portove ni u jednoj varijanti da proverim dostize li blizu 800-1000 MB/s ali gen 1 zadovoljava za sad.
Sve u svemu za 10.22$ koliko sam ga platio sasvim solidan enclosure.
![]()
UnionSine 20Gbps/10Gbps M.2 PCIE SSD Case Dual Protocol M.2 to USB Type C 3.1 SSD Adapter for NVME/NGFF SATA SSD - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Pogledajte prilog 433711Pogledajte prilog 433712Pogledajte prilog 433721Pogledajte prilog 433707Pogledajte prilog 433708
Probao sam razne punjače sa AE, samo Anker i Ugreen imaju to što ti treba. Mislim svaki pregovara, samo ovi dobri brendovi to rade dovoljno brzo da ne dođe do prekida napajanja prikačenog uređaja.![]()
Rocoren GaN 100W Desktop Charger Quick Charge 4.0 QC 3.0 PD USB-C Type C USB Fast Charging For MacBook Pro Samsung iPhone Laptop - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Moraću da tražim neki drugi model, koji ne prekida punjenje i radi novi "handshake" svaki put kada mu se doda novi uređaj ili kada završi sa punjenjem nekog koji mu je prikačen, jer je i to iritantna osobina ovog modela.
Fanxiang s770 jedan od veoma retkih koji ima dram cache a od poznatog brenda plus pcie 4. Inace ima dosta osnovnih pcie 3 dram-less modela na alijuKakvo je stanje sa nvme diskovima? Da li ima nešto sto iole vredi, a da ima dobar popust sa novcicima?
Ima Innogrit IG5236 kontroler koji je na lošem glasu, ne bih se kockao.Fanxiang s770 jedan od veoma retkih koji ima dram cache a od poznatog brenda plus pcie 4. Inace ima dosta osnovnih pcie 3 dram-less modela na aliju
Xiaomi ima neki svoj protokol za punjenje. Ja imam Xiaomi Pad tablet i odbija druge punjace ili puni jako sporo. Ima dobar originalni punjac tako da se nisam mnogo cimao oko toga. Isto vazi i za Honor telefone.![]()
Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ovaj Essager punjač, stavim Xiaomi telefon na Usb A1 ili Usb A2 port, jedno vreme puni pa isključi punjenje. Ištekam pa uštekam Essager kabl u telefon pa on nastavlja punjenje opet 5-10 minuta pa opet isključi punjenje ??? Šta se dešava?
primetio sam da dok radim na telefonu nešto on puni 5% i stane. kad ga ostavim sa strane da se samo puni on ga puni normalno kao i svaki drugi punjač do krajaXiaomi ima neki svoj protokol za punjenje. Ja imam Xiaomi Pad tablet i odbija druge punjace ili puni jako sporo. Ima dobar originalni punjac tako da se nisam mnogo cimao oko toga. Isto vazi i za Honor telefone.
AmazonTreba mi neki usb hub, nisam ni ja siguran sta tacno, pa molim za savet.
Hocu da probam da koristim Samsung Dex, sad ga preko usb-c punim i kacim na monitor, a hteo bih da imam jos dva klasicna usb porta da mogu da zakacim misa i tastaturu. Jel postoji tako nesto? Druga varijanta je nabavka usb misa i tastature.
Ili ako postoji i neki kvm switch, pa da mogu da 'setam' misa i tastaturu izmedju laptopa i telefona :/
Hocu da probam da koristim Samsung Dex, sad ga preko usb-c punim i kacim na monitor, a hteo bih da imam jos dva klasicna usb porta da mogu da zakacim misa i tastaturu. Jel postoji tako nesto?
Imam anker od 65w i u pravu si za to pregovaranje ali zato ima drugu manu. Kad priključiš 2 uređaja u dva usb-c porta, smanjuje brzinu punjenja iako bi po specifikacijama trebalo da ih puni brže.Probao sam razne punjače sa AE, samo Anker i Ugreen imaju to što ti treba. Mislim svaki pregovara, samo ovi dobri brendovi to rade dovoljno brzo da ne dođe do prekida napajanja prikačenog uređaja.
Kačio sam ranije na nekoj od tema link ka Reddit topicu gde je tabela sa uređajima koji to podržavaju, koje su ljudi testirali.
Radi DeX bez problema, podrska je prestala za desktop aplikaciju koju ionako niko nije koristio, evo ti sa Julskog One UI 7.Uz sve to DEX vise ne radi tj. zvanicno ne podrzava UI 7.0 OS![]()
Moja greska onda, ja sam mislio samo na desktop app i izgleda da sam je jedini koristio 😂Radi DeX bez problema, podrska je prestala za desktop aplikaciju koju ionako niko nije koristio, evo ti sa Julskog One UI 7.
Nw klikces na pravo mestoMeni ova dva izlaze za 440 i 1170 128gb
Jel ima neki nacin za te cene sto ste naveli
Hvala za info. Meni 0,180.66$
I just found this on AliExpress:
US $9.98 | New Travel Organizer Bag Cable Storage Organizers Pouch Carry Case Portable Waterproof Double Layers Storage Bags For Cable Cord
![]()
New Travel Organizer Bag Cable Storage Organizers Pouch Carry Case Portable Waterproof Double Layers Storage Bags For Cable Cord - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Moraćeš da prebaciš na 🇲🇰 pa probaj ponovo.Isto
Ako ulazim na dobro mesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari