Šta je novo?

Ininal

“Ininal CEO arrested for alleged illegal gambling activities. 50 other people arrested with him”

Jel ovo znaci da dosadasnje naplate servisa preko Ininal-a nece vise funkcionisati?

Ne prolaze uplate za sad
Imaju neko novo obavestenje..ne znam turksi ali deluje da je nesto u smislu: Upravo menjamo direktore i ko zna kog vec, hvala na strpljenju

Za razliku od pre nekog dana, sada se nista ne desava u aplikaciji kad ugasis obavestenje, nista ne ocitava

To je ova objava,jel zna neko prevod :)

Prilozi

• Screenshot 2025-03-24 at 09.03.59.png
    Screenshot 2025-03-24 at 09.03.59.png
    837.9 KB · Pregleda: 52
Meni je stiglo obavestenje od Spotify-ja da moram u narednih 14 dana da promenim karticu (Ininal bio do sad), sad ce verovatno i ostali da krenu isto. RIP

Ima li kakvih novosti,kad ce da proradi ininal?

I meni isto, imam 750 TR, svuci ce sve na odrzavanje. 🫢Doduse sad ne odbijaju nista, od kako je problem nastao.

Cekaj,ja kad sam otvarao ininal pisalo je da nema mesecnog odrzavanja za onaj obican global nalog,vec ukoliko nisi aktivan 6 meseci oni potrazuju 25 lira valjda.

Ne radi i dalje. Nisam cuo za bilo kakvu alternativu.

Ima li neko neki info za ininal kad ce da proradi?Niko ne odgovara na email

Cudi me da uopste pali aplikaciju...nesto ce valjda da se desi, bilo stta.. :D

Ja ne mogu ni da se ulogujem vise, a zamjenio telefon. Ne stize code ni na email ni telefon. Koliko nas ima sto smo ih 'castili'. Ovako je bilo i ranije sa starim deviznim stednjama, vise ti niko ne moze nista garantovati. Štekare najgore prodju.

Nazad
Vrh Dno