Trenutno na sajtu stoji da se vozi subota i nedelja. Danas je stigla poruka da se uskoro testira potencijalna ruta za petak, pa ko ima vremena i kondicije da vozi tri dana, neka planira i petak. Ranije se petak vozio popodne, sad nisam siguran, jer predložena ruta ima 81km i 1400m visinca. Ponavljam, nije ništa potvrđeno, tek treba da je testiraju.
Edit: danas se vratio sa Kopaonika. Rudnica je i dalje pakao, a Jošanička raj IMHO 😀
Što se tiče polovnog, ko nezna šta i kako da gleda, pogotovo da proba pre kupovine, onda je kupovina novog ok.2000eur u cro gde je i vece trziste i veca ponuda
1500eur kod nas.... ***a dobro sto imamo i taj Scott (Look)
10kg nov Scott gravel, alu sa carbon fork i grx grupom, nije lose. samo sto mi nismo navikli da kupujemo nove bicikle
kada bi barem Canyon "dosao" kod nas sigurno bi bilo i povoljnijih bicikala
I jos jedno pitanje cuo sam da je bolje imati v brake na duzim putovanjma jel ako se pokvari lakse je popraviti nego disc. Jel moze neko iskostvo povodom ovoga ?Zdravo svima, nov sam na forumu. Zeleo bi da putujem biciklom po srbiji, da li bi bilo pozeljno da nabavim novi bajk sada imam trek xcaliber 2021, ako bi bilo pozeljno da nabavim novi kakav sta da gledam da li uzeti sa prednjim amortom ili kruta vila koje delove uzimo bih polovni budžet otprilike 500 600e koje bisage sta je najbitnije kod tura na dalje , da li postoji neko ko vodi na neke ture ili slicno. Hvala na svim odgovorima.
Jeste dobar taj, bolja oprema, pozadi 36T, prolazi taj svuda.Lično mislim da je ovo bolji izbor za istu cenu Van Rysel
Jeste dobar taj, bolja oprema, pozadi 36T, prolazi taj svuda.
Volo bih da ga imam![]()
ja koristim gp5000 cele godine![]()
Апсолутноsto vise vozis, to je veca verovatnoca da ces porbusiti gumu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari