Preko Ali expressa mozes samo da kupis dobru kopiju...punjac za 14 pro plus preko Ali Expresa, da li je neko uzimao i da je provereno dobar ?
Hvala
Meni je danas stigao RN14S.Prvi utisci su povoljni .ekran lep,radi fluidno.Kamera dobra,nocni snimci odlicni.Nije ogroman ,tezina umerena,lepo jezi u ruci.Ekran je ravan.Rano je za neke konacne utiske.Ima li neko da je uzeo rn14s pa da podeli utiske? Vidim da je prepakovan 13 pro 4g sa boljim ip rejtingom i tjt. Gledam ga za matorog. Nasao novog sa garancijom za 20k. Znam da moze i bolje da se nadje za slične pare tipa edge 50 neo, ali matori naviko na ćomija. Nije da on zahteva, nego gledam sebi da olakšam. Stvarno nemam živaca da ga navikavam ponovo dve godine na novi OS. 😂 U priči je i rn 14 pro 4g za 24k, znači 4k preko. Ima li nekih razlika sem zakrivljenog ekrana, malo prepakovanog g99 ultra u g100 ultra i +500mah baterije?
Uostalom kakav je u radu taj g99 ultra? I kakva je ta kamera od 200mpx? Znam da je čista patkometrija, ne zanimaju me megapikseli, nego realno kakve fotke pravi? Hvalaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari