Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

Uz izvinjenje ako je bilo postavljeno pitanje (isao sam na search i ne nadjoh nista). Gde se moze naci original plastina futrola/oklop za Egde Fusion 50 plave boje?

Ko je ovlašćeni servis za motorola telefone? Može i pm.

ProMobi.

Zasto razr 60 ultra ima tako nenormalnu cenu spram EU? 900 vs 1450e
Devojka trazila da joj kupim, nisam znao da li da se smejem ili placem u radnji na G.

1300€ je zvanično na Motorolinom EU sajtu, gde ga nađe za 900?
Ako gledaš akcije na Amazonu (a i tamo je 956 ne 900, -27% akcijski), šta da ti kažem, izvolte preseli se u Germaniju
Used - very good je 908.70€

(P.S. ako nisi arapski šeik beži od takve devojke :D)

Poslednja izmena:
Video za vikend u supermarketu za 949e, na vise poznatih mesta je izmedju 900 i 1000.
Sto znaci za BF i Bozic ce biti jos jeftinije.

Eh, kamo sreće da kod nas ima takvih akcija

Ovde najpre prethodnog dana dobrano podignu cenu a onda narednog daju akcijsku po fenomenalnoj cifri koja je veća od prethodne regularne
Primenljivo kod svih prodajnih lanaca

Da, ali na to Motorola ne moze da utice, nisu proizvodjaci krivi za stanja na trzistu.

Naravno, nisam to ni rekao :)

U Nemačkoj sam kupovao stvari bukvalno za četvrtinu cene, tehniku ne baš za toliko., možda sniženo nekih 40-ak % maxx
Kod nas bolje da ne komentarišem

U nemackoj imate idealo to je kao eponuda pa pogledajte. Bukvalno mogu telefonu biznis klasu da platim da doleti i plati carinu pdv. Preterujete sa cenama ovde za dati model.

@Boki.N cekam tebe da kupis ovde i slikas fiskal posto meni kazes da idem da se preselim u de, a tebi su ovde cene OK.

Gde sam to rekao da su meni ovde cene OK?
Uzgred, Nemačka je jedna, daleko od toga da je kod ostalih 40 i kusur europskih država isto.
I opet, Motorola kao niti bilo koji brend nema veze sa politikom prodaje na nekom tržisštu. Po kojim ciframa ih tek daju distributerima ne sme da se priča. Sasvim slučajno znam za Samsung i još poneke

Nazad
Vrh Dno