Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kad smo kod Krita S23 mali
Screenshot_20250712_195730_Device care.jpg

Што то, како објашњаваш?
Iskreno pojma nemam al sam primetio još davne 2013 kad sam prvi put živeo u Berlinu da mi s4 mini tadašnji izdrži drastično više van punjača, posebno kada je samo na stand by. Da li im je signal kvalitetniji, da li se tel ređe "javlja" repetitoru pojma nemam, ali generalno bi i ja voleo da znam razlog.

Evo kako drži baterija kad ste u 3 PM u planini gde se bori da uopšte uhvati signal
Katastrofa i sramota....
Kolega poter mene imao S23U sa 6.1 ništa drastično bolje

Prilozi

• Screenshot_20250721_093707_Device care.jpg
    Screenshot_20250721_093707_Device care.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 51
  • Screenshot_20250721_093720_Device care.jpg
    Screenshot_20250721_093720_Device care.jpg
    65.1 KB · Pregleda: 50
Tamo treba da uživaš u prirodi, a ne da jašeš telefon ceo dan :D

Ma koje blejanje na telefonu, slikam, proverim vreme ako bude signala, upalim trek ako ne znam teren.
Uglavnom u tim uslovima telefon je bukvalno neupotrebljiv bez povelikog powerbank
Tako sa moram uzeti S25U i ubiti updates day 1

Dugo nešto proveravaš vreme 😂
Ako ti je loš signal, nećeš se proslaviti ni sa S25U svakako.

I ja hteo da napišem isto. Uzmi garmin sat, upiši mape a telefon u airplane mod i samo slikaj sa njim.

Evo kako drži baterija kad ste u 3 PM u planini gde se bori da uopšte uhvati signal
Katastrofa i sramota....
Bez airplan moda ti nijedan neće biti bolji. Ja sam bio na Krfu u Paxosu. Krf baterija odlična, al i signal ok. Medjutim na Paxosu čim se spustiš na plažu nema signala. Skinuo offline mape i stavio u ap mod.

Screenshot_20250721_112857_Software update.jpg
Mali s23, julsko ažuriranje.

Katastrofa i sramota....
To važi za svaki telefon, prva stvar kad sam nekad išao u planine je bila da isključim mobilni internet.
Ako ostaviš, telefon stalno traži signal i crpi bateriju

Kacio sam skoro slike bas u vezi tog problema. Najizrazeniji je problem u expert raw aplikaciji.

Nema razlike koliko se secam. Sin je na 7.0 ja na 6.0 obe Ultre. Znam da sam trazio razlike u slikama nisam nasao. Expert raw koristim ali nisam uporedjivao

Nazad
Vrh Dno