Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
One baš velike koje idu u donju korpu pritisnem sa neke strane nečim što se takođe pere (recimo poklopac šerpe) ili uglavim između dva-tri komada posuđa a one manje recimo veličine posude za sladoled i manje stavljam u srednju korpu i one se do sada nisu prevrtale.
Meni se do sad nikad nijedna nije prevrnula, nisam ni znao da se to desava... Btw koje tablete su najbolje za ciscenje masine? Ili je "svejedno" kao i kod tableta za pranje?
Meni je stara bosch masina redovno sve plasticno prevrtala i punila vodom. Cak i vece plasticne cinije. Sa novom se to jos ni jednom nije desilo a imam i bas malih plasticnih posuda.
Do masine je.
Nije ni meni jasno, nova svakako neuporedivo bolje pere i tisa je. Ali bukvalno nije prevrnula do sada ni najmanju laganu plasticnu posudicu, bas sam namerno postavljao da je testiram.
Kod stare masine sam morao da zaglavljujem nekako serpama ili necim tezim ivice plasticnih posuda da se ne prevrnu. Sve su prane u srednjoj fioci.
Sta koristite tacno za odrzavanje?
Nesto posebno protiv kamenca i posebno za odrzavanje same masine (naslage taloga, neprijatnih mirisa i omeksavanje dihtung guma) ili ima nesto sve u jednom?
Ako proizvodjac preporucuje da se na par meseci iskoristi nesto od sredstava za odrzavanje tako cu i da radim, nece svakako da skodi. Ko zna sta se sve tu vremenom nahvata, posebno kad vidim na sta nam lici "voda".