Šta je novo?

Vivo x200 Series

@fkloznica ne bi trebalo da cepa mnogo više...ja koliko se sećam na s20 kada sam testirao, 120fps zakucano vs 60fps je trošilo nekih 15ak % više baterije; logikom nekom neka je adaptivno između toga znači 5-10% manju autonomiju ćeš imati što nije strašno na tako veliku bateriju a 120fps all the time je po meni ogroman benefit

Pa čekaj bre, koliko znam loznica je pro model i uzeo?!

@fkloznica stigla prinova znači, neka te služi lepo. Čekamo impresije i poređenje sa pixelom ☺️😉👋🏻
Izgleda nisam dobro pratio na času :D Bio sam ubeđen da je naručio X200 FE.

Mislim da wear OS ne može.. pitanje da li moze i Google wallet za plaćanje? Ali to ću da proverim na 4pda forumu.
Ostalo mi je još to da namestim + i curcle to search. Jedine stvari za sada koje mi nedostaju

Bez te dve opcije vise i ne mogu zamisliti koriscenje mobilnog telefona realno...mnogo nas razmazili :(

Mislim da wear OS ne može.. pitanje da li moze i Google wallet za plaćanje? Ali to ću da proverim na 4pda forumu.
Ostalo mi je još to da namestim + i curcle to search. Jedine stvari za sada koje mi nedostaju
Pri restartu telefona ces svaki put morati da das autorizaciju za circke i posle sve radi normalno kako bi i trebalo

@dule2303
Da li držim refresh rejt I ti na high ?
I da li ima negde tutorijal na eng za circle to search ?

I dalje me čudi što refresh rejt ne može pojedinačno po app da se namesti.. to čak i pogani miui ima

Možeš da namestiš za svaku aplikaciju ponaosob
Screenshot_20250718_171719.jpg
Tutorial za circle to search imaš u temi za x100u, jednom se podesi i nakon toga radi bez problema.
Mogu li se upariti wearos satovi sa tim kineski rom telefonima?I kako rade?
Ne mogu.

Poslednja izmena:
Mislio sam na ovo za forsiranje 120hz po aplikacijama ;)
Greota što ne može da se upari sa satom.

za wear os sam nedavno video na redditu da je neko skinuo aplikaciju sa vivo store umesto sa play store-a i radi bez problema. Probajte.
Galaxy sat je bio u pitanju

Verovatno sam ja obrisao neku kinesku app koja je zadužena za to :) pobrisao sam jedno 40 app.. a koliko mi se čini ima da pokrenem uskoro i skriptu sa 4pda da poskidam i ovo malo što je ostalo :)

Poslednja izmena:
Bez te dve opcije vise i ne mogu zamisliti koriscenje mobilnog telefona realno...mnogo nas razmazili :(
ma kakav wear os, glorifikovano smeće sa očajnom baterijom i kvazi smart opcijama.

Garmin, Suunto, Amazfit, svi rade bez problema, imaš notifikacije, na nekim modelima čak i pozive, a imaš vrh fitness stvari.
ako ti baš treba "Smart" sat, Huawei može da se poveže sa Oppom i Vivom bez problema a kvalitetnije je izrade i bolji softver nego Samsung.

Google wallet i ostale banke rade isto bez problema na kineskim sistemima.

@fkloznica ,napisao ti je Spanjeli samo to odradi i sljaka sigurno,radili je i na prona i sada na ultri a refresh drzim na smart ,nisam primetio da negd eimam problem a igrice ne igram uopste tako da mi je uvek na smartu

ma kakav wear os, glorifikovano smeće sa očajnom baterijom i kvazi smart opcijama.

ako ti baš treba "Smart" sat, Huawei može da se poveže sa Oppom i Vivom bez problema a kvalitetnije je izrade i bolji softver nego Samsung.
Znači treba se otarasiti wear os sata i kupiti huawei ili neki preskupi garmin da bi funkcionisao sa novim telefonom:)
P.s. wear os softver na Samsungu je odličan.

@psychofedex slažem se donekle ali meni su svi ti garmini, suunto itd glomazni i preteški...gw6 mi je savršen, duplo lakši od pomenutih, jednostavan, a punim ga na leđima telefona kad god je na 20ak posto što znači svaki drugi dan otprilike.

Kad bih morao da punim sat na 2 dana ne bih ga ni nosio, smaralo bi me to.

Jedini pravi smartwatch je nazalost samo sa wear os-om zbog najbolje integracije sa Androidom. Ostalo je samo za izgled i fitness.

Loznice zar se nisi do sad vratio na Pixel ?! 😁

Jedini pravi smartwatch je nazalost samo sa wear os-om zbog najbolje integracije sa Androidom. Ostalo je samo za izgled i fitness.

Loznice zar se nisi do sad vratio na Pixel ?! 😁
Definiraj "jedini pravi" ja svoj huawei sa 15 dana baterije ne bi mijenjao za apsolutno nijedan drugi sat.
Nemam tu opciju na mom romu:)

Možda si ti na Kinez beti/trial?
imas, pojavi se kad prebacis na "high refresh rate"

@thebatman bitno je da ima sat opcija za svakoga.

Mislim da je loznica odma pisao da je orebacio na tu opciju, sumnjam da ne bi video da se pojavila dodatna stavka. Al super ako reši

Kod mene stoji na 60 od pocetka, nisam ni isprobavao ostale opcije :ROFLMAO:

Potvrdjujem da sada ima i kod mene :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno