Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Pošto je 15.7. bio rok za nekakve M i L pakete u SBB-u, da li je iko dobio ikakvu ponudu?
Inače M i L su paketi u Yettel hipernet ponudi.

Djubrad... Nude 4 meseca pa 1 din za produzetak najveceg paketa, ili 16meseci 20 posto popusta.... Sto mu dodje jos gora opcija i skuplja... Sutra odo u poslovnicu da podnesem zahtev za raskid, nesto mi govori da ce moci i bolja ponuda da se iznese.

PS da li je zakonski da mogu da me drze jos tih 30 dana od raskida iako istekne ugovor tj prethodnih 24 meseca...

Mogu, zakon definiše otkazni rok od maksimalno 30 dana.

• Like
Reagovanja: Ira
имам питање:
као нов корисник шта могу да тражим и да очекујем да је реално да добијем ?
Објективно треба ми само нет али колико видим мора сада у пакету са ЕОНом. Кажу 3 месеца по 1 дин иначе 4000 или 4500дин месечно.Фиксни тел више нема смисла...
Да ли нема само нет да се узме?

Poslednja izmena:
Nema, oduvek je morao u paketu sa nekom televizijom kao "održavanje".

Djubrad... Nude 4 meseca pa 1 din za produzetak najveceg paketa, ili 16meseci 20 posto popusta.... Sto mu dodje jos gora opcija i skuplja... Sutra odo u poslovnicu da podnesem zahtev za raskid, nesto mi govori da ce moci i bolja ponuda da se iznese.

PS da li je zakonski da mogu da me drze jos tih 30 dana od raskida iako istekne ugovor tj prethodnih 24 meseca...
Ja sam prekjuče podneo zahtev za raskid ugovora 30 dana pre isteka i odmah su me juče zvali. Dali su mi 9 meseci po dinar i prvenstveno ponudili da ubrzaju internet sa 600/60 na 700/70. Ali sam uspeo da izvučem 1000/500 (pošto sam na njihovoj optici). EON Premium je paket.

Da li ce Sbb da prebaci cartoonito u hd i da doda srpski audio kao su svi operateri kablovski uradili kao i Yettel. Malopre sam procitao da je i telemarch prebacio cartoonito u hd i dodao hr audio.

Moguce da ovo sto cu napisati ne pripada ovoj temi, ali danas u poslovnici kada sam isao da platim racun, devojka za salterom je upitala nekog lika koji je bio ispred mene "da li zelite da prebacite vas broj u nasu mrezu?". Koliko sam skapirao mislila na mobilni broj, jer je rekla da broj ostaje i napomenula je da imaju 3 paketa, jedan od 1500, drugi od 2500 i treci mislim da je 3500. Na sajtu nista ne nalazim, a verovatno to sad ima veze sa....pretpostavljam Yettelom?
Da li ima neko ovaj info? Ili sam nesto propustio u ovoj ili nekoj drugoj temi?

Kako nude mobilne? Ja ih kontaktirao za mobilni u cetvrtak i oni mi rekli da nemaju jos pakete sa mobilnim u ponudi? Koristim Premium paket, koji isitce u januaru.

Jedno pitanje, ako kod raskida ugovora postoji pretplata cca 4000 din, pretpostavljam da se taj novac ne može dobiti nazad, može li se makar prebaciti na nekog drugog korisnika?

Mene su sad zvali,ja sam ta i ta sbb i yetel su sad jedna firma imamo ponudu 1499 dinara minuti poruke neograniceno,30gb,11gb roming i aplikacija hbo max na eon boxu,ali ne moze postojeci broj nego mora nov.Sta znam nije lose ali mi se ne svidja sto mora nov broj.

Mislim da ne mora novi broj ako nisi u Yettel - znači prelaz iz MTS - opušteno.
Pričam ali nisam 100% siguran jer su meni nudili pre skoro mesec dana

Možda ne mora ali nešto su trabunjali uzmete još jedan broj tipa za dete...nisam preterano slušao jer me trenutno ne zanima da menjam mob operatera

Nije promena nego dodatni broj.

I mislim d aje bilo u kontekstu ako ne zelis da prebacujes sada ugovor. Iskreno nisam ih slusao ali tako nekako se secam.

Ako mora potpuno novi broj, tu su se malo prezupčili. Retko ko je spreman da potpuno menja broj, a ovo nije za dž - pa neka posluži kao pomoćni...
Potpuno,zato sto sam joj ja reko da imam broj 25 godina i nema sanse da ga menjam na sta je ona odg ako ste emotivno bas vezani predjite na pripejd to vam je samo 200 dinara godisnje🤣 i ostavite ga a ovo nek vam bude dodatni broj,poslovni ili za dete tako nesto.Ima jos nesto sto bas nisam skontao sta je htela da kaze,da kao mogu da progledaju kroz prste i da svaki ukucanin dobije pravo da uzme po dva broja (kao progledace kroz prste sto je isto prezime i ista adresa🤷🏻‍♂️) a ne samo ja posto se na mene vodi sbb.

Bilo bi dobro da uvedu pošto je sad ovo postao yetelov fiksni telefon da se može besplatno zvati yetelovu mobilnu mrežu. tako je u mts sa fiksnog je poziv ka njihovoj mobilnoj besplatan.

Nazad
Vrh Dno