Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

@ironmanbg nije tema za EON aplikacije.
@Amortizzer još uvek su daleko od ujedinjenja. obe firme rade za sebe iako su sestrinske.

Zato i mislim da je ponuda Yettela validna i treba je iskoristiti. Ako kolegi naravno odgovara

@Amortizzer Tako mi je radnica rekla, neces dobiti nikakvu ponudu jer smo mi sad jedno i ako ne prihvatim mogu komotno da trazim od mts ponudu….

Danas oko 14h zvao me agent SBB i rekao mi je kako sam premium korisnik i da ce mi izaci u susret sa ponudom od 9 meseci za dinar a onda da placam punu cenu premium paketa…rekao sam mu da bih ja da predjem na Eon Full i da mi daju tu ponudu jer mi Pink i Adult kanali ne predstavljaju nista…on kaze da ne moze i da je za Eon full moguce samo 3 meseca po dinar…ostavio mi je prostora da se javim do 1. avgusta…

Bolje nećeš dobiti od njih. Mene su zvali u 21h istog dana kad sam isključio uređaje i prešao kod drugog, da se dogovorimo🤣
Pre toga sam imao par poziva o pregovaranju. Tražio sam 50% na 24 meseca (aka 12meseci po dinar) ne može. Samo njihovi zaposleni ;).
Ako sve radi ok, ja bih prihvatio tih 9 po dinar, dok se sve ne iskristališe. Brzo će to biti, a ako dođe do ozbiljnih promena uvek ima opcija raskida.
Naravno pod usluvom da nemaš drugu opciju koja je jeftinija ili bolja u zavisnosti šta tebi odgovara.

Poslednja izmena:
U prevodu, korisnici su nadrljalj. I to sa obe strane. Jer s obzirom kako Yettel i Telekom sarađuju verovatno će doći do međusobnog dogovora gde će odrediti neke sumanute sume tako da će biti svejedno kod kog smo provajdera - cenkanje, ako ga i bude, biće čista simbolika.
što ovde neko celo vreme mrači meni nije jasno. pa postoji tolko alternativa, ako ti ne odgovara otkaži niko te ne vuče za nos.

Danas oko 14h zvao me agent SBB i rekao mi je kako sam premium korisnik i da ce mi izaci u susret sa ponudom od 9 meseci za dinar a onda da placam punu cenu premium paketa…
Meni su potpuno istu priču servirali prošlog avgusta kada sam podneo zahtev za raskid zbog poskupljenja za EON Premium. Prihvatio sam tih 9 meseci i srećom ukinuše besplatne UG minute, pa sam uspeo potpuno da ih se oslobodim taman po isteku 9 meseci po 1 RSD.

...srećom ukinuše besplatne UG minute, pa sam uspeo potpuno da ih se oslobodim taman po isteku 9 meseci po 1 RSD.
Bravo majstore, gde si sada i na koliko meseci po 1 din?
Treba ih sve zezati na svakoj sitnici koju promene suprotno ZEKu pošto se niko od njih isto tako ne libi da nas zezne gde god mu se ukaže prilika.

Bravo majstore, gde si sada i na koliko meseci po 1 din?
Treba ih sve zezati na svakoj sitnici koju promene suprotno ZEKu pošto se niko od njih isto tako ne libi da nas zezne gde god mu se ukaže prilika.
Hm, ako podnesemo ponovo zahtev za raskid ugovora zbog promene suprotno ZEKu, da li bi mogli ponovo iskorisiti nesto od meseci za 1 din?
Nakon prethodnog poskupljenja sam uspeo da izvucem 8x1 din za Eon FULL paket uz novi ugovor, jer sam raskinuo stari.

Hm, ako podnesemo ponovo zahtev za raskid ugovora zbog promene suprotno ZEKu, da li bi mogli ponovo iskorisiti nesto od meseci za 1 din?
Nakon prethodnog poskupljenja sam uspeo da izvucem 8x1 din za Eon FULL paket uz novi ugovor, jer sam raskinuo stari.
Možeš kod drugog provajdera, u tome je i poenta stalno se šaltati zarad njihovog bezobrazluka s cenama.
U retkim slučajevima kada su ime i prezime novog nosioca različiti ume da prođe i na istoj adresi kod istog provajdera.

Možeš kod drugog provajdera, u tome je i poenta stalno se šaltati zarad njihovog bezobrazluka s cenama.
U retkim slučajevima kada su ime i prezime novog nosioca različiti ume da prođe i na istoj adresi kod istog provajdera.
Vise sam mislio na to da podnesem zahtev za raskid ugovora, pa u toku tog jednog meseca da dogovorim produzenje sa sluzbom za brigu o korisnicima.
Ne znam da li mozemo na osnovu ovoga raskinuti ugovor bez penala?

Ne znam da li mozemo na osnovu ovoga raskinuti ugovor bez penala?
Ako misliš na ukidanje besplatnih UG minuta, moglo je, ali je sada prošao rok, ukinuto je od 1. jula, a obaveštenje je bilo sa prethodnim računom. Bilo je moguće to što si zamislio. Kada sam podneo zahtev, prvo su me zvali i ponudili novi ugovor sa 6 meseci po dinar, ali onda su promenili ploču i tvrdili da ipak ne može raskid, pa samo se natezali 15-ak dana i na kraju su nakon obraćanja Efektivi i pretnji Tržišnom inspekcijom i Ratelom popustili i omogućili mi raskid.

Prpbao sam da pretražim temu ali slaba vajda. Nisam 100 godina otvarao portove. Trrba mi klincu da otvorim za Minecraft server port 25565 TCP i UDP. Stavim lokalno ip kompa na kom je server, externo javnu ip ali na proveri je closed. U defenderu propuštena oba UDp i TCP outboun i inbound.

Naleteo sam info da eksternal treba da bude prazan ali ni to ne radi kad ostavim 0.0.0.0

Inače modem/ruter je Ubee EVW32C

Može neki hint di grešim.

Hvala

Prpbao sam da pretražim temu ali slaba vajda. Nisam 100 godina otvarao portove. Trrba mi klincu da otvorim za Minecraft server port 25565 TCP i UDP. Stavim lokalno ip kompa na kom je server, externo javnu ip ali na proveri je closed. U defenderu propuštena oba UDp i TCP outboun i inbound.

Naleteo sam info da eksternal treba da bude prazan ali ni to ne radi kad ostavim 0.0.0.0

Hvala
kupi mc server za 1k dinzi brate i mesecno placas msm da mozes dosta da ustedis zivaca,
ustedeces,

da te ne ddosaju jel poznati su po tome da ruse servere
da ti hakuju racunar jel preko hakova i citeva upadaju na server znaci tebi bi usli u racuna

Hvala
Verovatno si iza CG-NAT

Jesam 100% ali i pre sam bio pa sam otvarao port ili je to bilo pre nego sam završio iza cg nat-a.

Znači ako sam natovan nema nista od ove priče? Da znam da se ne cimam.

Vidim da je PS5 automatski otvorao neke portove i nikada nisam imao prpblema kad sam efootball igrao online

Počinje je sa 95 što je uvek i bilo eventualno 94 nekada. Šta mogu da zaključim tu?

Pa to onda nije CG-NAT. To je javna adresa..

Kako bi izgleaLo da je CG NAT?

P.S. da to je adresa koju dobijam kada odem na sajtove tipa whatsmyip

Samo da javim krelac otvarao sam port na pogrešnoj lokalnoj adresi. Restartovao ruter posle port fwd a nisam dao statičnu adresu i naravno posle restarta dovio novu lokalnu.

Da li i dalje sbb nudi 50% popusta nakon zahteva za raskid ugovora?
*Postoji telekomova optika na lokaciji.

Vrh Dno