slazem se. mislim da nema potrebe da iko paranoise jer ce sve biti ok narednih godinu dana, a mozda i dve@Amortizzer još uvek su daleko od ujedinjenja. obe firme rade za sebe iako su sestrinske.
@Amortizzer još uvek su daleko od ujedinjenja. obe firme rade za sebe iako su sestrinske.
slazem se. mislim da nema potrebe da iko paranoise jer ce sve biti ok narednih godinu dana, a mozda i dve
Bas je lep.Zavisi šta je kome ok počevši od cena pa nadalje, meni nije nikako ok ovaj ružni zajednički logo:
Sta ne valja od kad su se "spojili" sa Yettelom? Cena ako se menjala to je bilo pre toga...nemam druga posla nego da se brinem za logoZavisi šta je kome ok počevši od cena pa nadalje, meni nije nikako ok ovaj ružni zajednički logo:
što ovde neko celo vreme mrači meni nije jasno. pa postoji tolko alternativa, ako ti ne odgovara otkaži niko te ne vuče za nos.U prevodu, korisnici su nadrljalj. I to sa obe strane. Jer s obzirom kako Yettel i Telekom sarađuju verovatno će doći do međusobnog dogovora gde će odrediti neke sumanute sume tako da će biti svejedno kod kog smo provajdera - cenkanje, ako ga i bude, biće čista simbolika.
Meni su potpuno istu priču servirali prošlog avgusta kada sam podneo zahtev za raskid zbog poskupljenja za EON Premium. Prihvatio sam tih 9 meseci i srećom ukinuše besplatne UG minute, pa sam uspeo potpuno da ih se oslobodim taman po isteku 9 meseci po 1 RSD.Danas oko 14h zvao me agent SBB i rekao mi je kako sam premium korisnik i da ce mi izaci u susret sa ponudom od 9 meseci za dinar a onda da placam punu cenu premium paketa…
Bravo majstore, gde si sada i na koliko meseci po 1 din?...srećom ukinuše besplatne UG minute, pa sam uspeo potpuno da ih se oslobodim taman po isteku 9 meseci po 1 RSD.
Hm, ako podnesemo ponovo zahtev za raskid ugovora zbog promene suprotno ZEKu, da li bi mogli ponovo iskorisiti nesto od meseci za 1 din?Bravo majstore, gde si sada i na koliko meseci po 1 din?
Treba ih sve zezati na svakoj sitnici koju promene suprotno ZEKu pošto se niko od njih isto tako ne libi da nas zezne gde god mu se ukaže prilika.
Možeš kod drugog provajdera, u tome je i poenta stalno se šaltati zarad njihovog bezobrazluka s cenama.Hm, ako podnesemo ponovo zahtev za raskid ugovora zbog promene suprotno ZEKu, da li bi mogli ponovo iskorisiti nesto od meseci za 1 din?
Nakon prethodnog poskupljenja sam uspeo da izvucem 8x1 din za Eon FULL paket uz novi ugovor, jer sam raskinuo stari.
Vise sam mislio na to da podnesem zahtev za raskid ugovora, pa u toku tog jednog meseca da dogovorim produzenje sa sluzbom za brigu o korisnicima.Možeš kod drugog provajdera, u tome je i poenta stalno se šaltati zarad njihovog bezobrazluka s cenama.
U retkim slučajevima kada su ime i prezime novog nosioca različiti ume da prođe i na istoj adresi kod istog provajdera.
Ako misliš na ukidanje besplatnih UG minuta, moglo je, ali je sada prošao rok, ukinuto je od 1. jula, a obaveštenje je bilo sa prethodnim računom. Bilo je moguće to što si zamislio. Kada sam podneo zahtev, prvo su me zvali i ponudili novi ugovor sa 6 meseci po dinar, ali onda su promenili ploču i tvrdili da ipak ne može raskid, pa samo se natezali 15-ak dana i na kraju su nakon obraćanja Efektivi i pretnji Tržišnom inspekcijom i Ratelom popustili i omogućili mi raskid.Ne znam da li mozemo na osnovu ovoga raskinuti ugovor bez penala?
kupi mc server za 1k dinzi brate i mesecno placas msm da mozes dosta da ustedis zivaca,Prpbao sam da pretražim temu ali slaba vajda. Nisam 100 godina otvarao portove. Trrba mi klincu da otvorim za Minecraft server port 25565 TCP i UDP. Stavim lokalno ip kompa na kom je server, externo javnu ip ali na proveri je closed. U defenderu propuštena oba UDp i TCP outboun i inbound.
Naleteo sam info da eksternal treba da bude prazan ali ni to ne radi kad ostavim 0.0.0.0
Inače modem/ruter je Ubee EVW32C
Može neki hint di grešim.
Hvala
Verovatno si iza CG-NATPrpbao sam da pretražim temu ali slaba vajda. Nisam 100 godina otvarao portove. Trrba mi klincu da otvorim za Minecraft server port 25565 TCP i UDP. Stavim lokalno ip kompa na kom je server, externo javnu ip ali na proveri je closed. U defenderu propuštena oba UDp i TCP outboun i inbound.
Naleteo sam info da eksternal treba da bude prazan ali ni to ne radi kad ostavim 0.0.0.0
Inače modem/ruter je Ubee EVW32C
Može neki hint di grešim.
Hvala
Почињало би са 100. или 10.Kako bi izgleaLo da je CG NAT?
P.S. da to je adresa koju dobijam kada odem na sajtove tipa whatsmyip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari