Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kontaktirao danas agenta prodaje preko web prodavnice u vezi prenosa broja na postpejd, nisu hteli da daju 50% posto popusta na tarifu tokom trajanja UO, kažu sad je 40%. Danas ću verovatno do poslovnice pa na pripejd i mega plan, trebalo bi još uvek da je 6 meseci free za prenete brojeve.

Juče sam i ja bio u A1 poslovnicu i isto mi rekli, daju sada 40% na Neo Super.

Kontaktirao danas agenta prodaje preko web prodavnice u vezi prenosa broja na postpejd, nisu hteli da daju 50% posto popusta na tarifu tokom trajanja UO, kažu sad je 40%. Danas ću verovatno do poslovnice pa na pripejd i mega plan, trebalo bi još uvek da je 6 meseci free za prenete brojeve.

Agenti prodaje preko web-a nude isto sto se nudi i u poslovnicama. Nadjite kontakt terenskog agenta prodaje za vase mesto, pa dogovarajte sa njim.

Pripazite posle updatea Samsunga. Gubi se oznaka VOLTE. I isto zaa prenos podataka ikonice kao i tip mreže. Takođe resetujte telefon poznanik nije mogao nikog nazvati niti je bio dostupan. Jako brljavi A1 sa internetom. Vecina aplikacija radi ali ima nesto i da ne radi ....
Taman su nam na svu muku sa operaterom dosao i Samsung u društvo...

Pripazite posle updatea Samsunga. Gubi se oznaka VOLTE. I isto zaa prenos podataka ikonice kao i tip mreže. Takođe resetujte telefon poznanik nije mogao nikog nazvati niti je bio dostupan. Jako brljavi A1 sa internetom. Vecina aplikacija radi ali ima nesto i da ne radi ....
Taman su nam na svu muku sa operaterom dosao i Samsung u društvo...
Na Developer verziji iOS-a (iOS Developer Beta 1/2) VoLTE usluga preko A1 ne radi. Na developer beta 3 radi, ali nema slajdera da se uključi/isključi VoLTE (kada kartica uđe u Roaming onda se pojavljuje slajder tek). To je samo slučaj sa A1 karticom (imam još 2 kartice / 2 različita provajdera pa sam proverio).

Bilo je mučno jedno 2 nedelje koristiti pozive na 2G mreži jer je kvalitet zvuka naspram LTE očajan.

A56 ima volte ikonu, oznaku mreze za wifi i mobile data.

Ima li neko problema sa mrezom? Cesto nisam dostupan, dobijem por samo da propusten poziv, Net ne prelazi 2-3mb. Vranje grad. Pozdrav
A1 katastrofa sa mrezom. Barem kod mene, u stanu jedna 1 crta..... Pozivi se skoro UVEK prekinu barem jednom. OD kad sam presao u A1 je bilo onako.. 2-3 crte ali radimo u poslednjih 3-4 nedelje UZAS. Bio u A1 zamenili sim karticu ali nista... A ima jos godinu dana ugovorenu obavezu.

Sad su me zvali i kazu detaljnom proverom da je sve ok, ali ja sam uvek nedostupan, i i nternet je neupotrebljiv. Pa sad ne znam sta je to ok.

Po njima,sve.🤬

Kod takvih slučajeva, tražite nove sim kartice. Ja sam imao taj problem pri prenosu u Jetel. 3 kartice su mi promenili dok nije profunkcionisalo.

Zavisi od mesta gde ste. Ja na primer imam najbolje iskustvo sa A1. Nikad nijedan problem nisam imao a net uvek radi savršeno ~150mbps+, dok MTS i Yetel ne mogu 10 da prebace..
Nema tu pravila, zato i uzimajte operatera koji ima najbolju mrežu na lokacijama gde ste najčešće.

Zavisi od mesta gde ste. Ja na primer imam najbolje iskustvo sa A1. Nikad nijedan problem nisam imao a net uvek radi savršeno ~150mbps+, dok MTS i Yetel ne mogu 10 da prebace..
Nema tu pravila, zato i uzimajte operatera koji ima najbolju mrežu na lokacijama gde ste najčešće.

Upravo mi drugar priča da ima problem sa prenosom broja sa Yettela na A1 mega (6 meseci free) notifikacije od banke i Sms verifikacije mu ne stižu. A1 tvrdi da je kod njih sve ok...

Upravo mi drugar priča da ima problem sa prenosom broja sa Yettela na A1 mega (6 meseci free) notifikacije od banke i Sms verifikacije mu ne stižu. A1 tvrdi da je kod njih sve ok...

Nazove banku i kaže i njima da je broj prenet u mrežu drugog operatora.

… najboljej je da sačeka malo, ako se ne ispravi samo u roku od 24h, neka piše ili zove podršku i srediće…

@rkramer

Neka drugar pozove A1, oni treba da sprovedu proceduru preko Ratela za prijem OTP poruka.

Ali je pored signala bitna i cena jer nesto sto u A1 mogu da dobijem za 2000 din. u Yettelu je 1400-1500 din.

?????? kao na primer sta?????

Mislim da trenutno Yetel ima dosta jače cene od A1,ukinuli su prenos gb....tako da nece se time proslaviti

Ali je pored signala bitna i cena jer nesto sto u A1 mogu da dobijem za 2000 din. u Yettelu je 1400-1500 din.
prvo proveri pa pricaj, neo neo ko je ugrabio on je 1352 sve neo a yettel imao total data za kolko 1900 il 2100, sad neo super za 100gb sto jeste manje nego yettel m al neo super je 1500 a yettel m 2100 dok da ima yettel deezer i tako to sto je jedino bolje al ipak je a1 je jeftinji.

Jedino što Yettel, zavisno od paketa, daje i hrpu nekih pretplata besplatno (HBO, Sky, Boomate, Deezer, Voyo itd). To me na momente privuklo iako sam na kraju ipak odabrao A1 i nisam se pokajao.
A1 bi npr. mogao u nekim paketima da ponudi Xplore TV, kao što MTS ima Iris besplatno za neke pakete.

prvo proveri pa pricaj, neo neo ko je ugrabio on je 1352 sve neo a yettel imao total data za kolko 1900 il 2100, sad neo super za 100gb sto jeste manje nego yettel m al neo super je 1500 a yettel m 2100 dok da ima yettel deezer i tako to sto je jedino bolje al ipak je a1 je jeftinji.
Ugrabi ga ko predje! Za obnovu dobije magarca! Odlicno ja znam sta sam rekao.

Šta si rekao? Daj činjenice.

Nije baš eksplicitan kontekst, ali on zapravo govori iz ugla starog/trenutnog korisnika A1. Više mu se isplati da pređe u Yettel sa popustom nego da ostane u A1 sa punom cenom, jer od njih nije dobio ekvivalentnu kontraponudu. A zašto mu nije ponuđeno ništa privlačno, poput ovoga iz poruke pre moje, to je pitanje za sebe.

???? nije ni podneo zahtev da bi dobio ponudu???? ne zezajte molim vas znamo svi ovde da se treba podneti zahtev za prenos broja u yettel/mts da bi a1 ponudio 50% za zadrzavanje, yettel je sigurica po pitanju tih cena zbog prepaida, dok a1 postoji ipak sansa da ti ne daju 50% ako te ne pozovu ili ako se ne javis ne znam koliko puta, sve u svemu poredjenje pune cene a1 tarifnih paketa sa yettlovim 50% je ne moguce, poredi ti pune cene pa tako vec moze, equal grounds.
Neo 30 - 2399 din. - Yettel 20 - 1449 din
Neo 5 (+5) - 1899 din. - Yettel 6 - 1299 din.
Neo Ultra - 3999 din. - Yettel Mobile M - 2149.
za neo 5 i neo surf su davali 70% na 20 meseci i valjda 4 meseca full sto ti izadje u proseku 791 dianr mesecno.

Nazad
Vrh Dno